English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Jaký filmový žánr preferují jednotlivá znamení zvěrokruhu?

zpět

Chtěli byste pozvat někoho do kina, ale nevíte, co by se mu tak mohlo líbit? Chcete někoho ohromit svými znalostmi o žánru, který má rád? Podívejte se na jeho znamení zvěrokruhu, to vám poradí, jakým směrem se máte vydat.

Vodnář

Pokud už si Vodnář najde čas na nějaký film či seriál, dává přednost námětům ze života, historie či umění. Někdy má náladu i na dobrou detektivku či thriller, film však musí být kvalitně zpracován a „mít hlavu a patu“. Bezduchou komedií či hloupým hororem plného krve ho rozhodně nezaujmete.

Ryby

Rybám ve své podstatě o filmy ani nejde. Podívají se na cokoli, hlavně když při tom budou ve společnosti svých blízkých. Samotné je to nebaví, chtějí si o filmu povídat, rozebírat ho a sdílet pocity z něj s ostatními.

Beran

Beran je stále plný energie a neustále agresivity. I on přesto rád vypne a odpočine si, i když by se tomu někdo těžko věřil, u pomalých romantických filmů. Pokud se filmem nechce nechat uspat, ale udržet svou mysl v chodu, zvolí nějaké dobré sci-fi či temný thriller.

Býk

Pro Býka jsou filmy nejlepší možnou regenerací po těžkém dni. Jen si tak sednou, dát si něco dobrého a dívat se. Rozhodně nemá rád depresivní a náročné filmy a dává přednost veselé komedii.  Nezaujmou ho ale bezduché filmy, proto i komedie musí mít zajímavý děj a laskavý humor.

Blíženci

Blíženci se strašně rádi bojí. Nejvíce si tak užijí u nějakého pořádného hororu a je jedno, jestli v něm teče krev proudem nebo se někoho pokoušejí zabít duchové. A když nemají náladu na horor, pustí si film podobného žánru – thriller, drama, prostě něco, co jejich mysl nenechá dlouho odpočívat.

Rak

Raci nejsou nějak žánrově vyhrazeni. To, na čem ulítávají, je hlavně vizuální stránka filmu. Film plný barev, vizuálních efektů doprovázený skvělou hudbou, napínavým příběhem, to je něco přesně pro ně. Raději, než se dívat na film v televizi, si tak zajdou do kina, kde si film lépe užijí. Nevyhýbají se ani 3D projekci.

Lev

Lev bývá velmi náladový, a tak to, na co se bude dívat, záleží hlavně na jeho momentálním rozpoložení. Někdy má chuť na něco strašidelného, jindy zase na bezduchou komedii.  Bez ohledu na to, jaký film sleduje, je pro něj nejdůležitější, aby ho vizuálně uspokojil.

Panna

Panna dává přednost reálnému životu před tím fiktivním ve filmu. Filmy moc nevyhledává, raději si někam zaleze s knížkou nebo poslouchá hudbu. Když už dá přednost filmu, jedná se o námět ze života. Většinou jde o melodramata, filmy smutné až depresivní.

Váhy

Film je pro Váhy hlavně způsob, jak zabít čas. Váhy nemají vyhraněný žánr, ale přednost dávají přece jen lehčím námětům. Nemají rády filmy, které hrají na city, filmy, co je rozruší. U filmu chtějí hlavně relaxovat a ne mít po jeho skončení depresi a zlé sny.

Štír

Štír miluje hrůzu, tajemství vražd, ale také superhrdiny a akci. Často sedí na okraji gauče a kouše si nehty. A i když si pak říká, že to byl poslední horor či thriller, na který se díval, stejně tomuto žánru napříště neodolá, hlavně pokud ho filmem provází jeho oblíbený hrdina.

Střelec

I když by to do Střelce málokdo řekl, večery tráví zasněný u romantických příběhů z Anglie či ze Švédska, popřípadě u nekonečných jihoamerických telenovel. Rád se podívá i na pěknou pohádku, ale určitě byste ho nenalákali na strašidelný či moc akční film.

Kozoroh

Kozoroh je velmi kreativní, má rád barvy, pestrost, lehkost a určitou bezduchost. Proto se tak vyžívá v pohádkách. Je jedno, jestli se jedná o klasickou kreslenou pohádku, moderní animák či příběh hraný. Hlavně, když se pobaví a může vypnout po celodenní práci.

Copyright fotografie: pixabay.com


Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...



Články na podobné téma:Jaké negativní energie působí na jednotlivá znamení?Na tyhle znamení dejte pozor, nedá se jim moc věřit!Jaké znamení zvěrokruhu je nejčastější?Znamení zvěrokruhu a jejich vliv na náš partnerský životPatříte mezi nejvíc empatická znamení zvěrokruhu?Děti vzdušných znamení
Diskutujte o - Jaký filmový žánr preferují jednotlivá znamení zvěrokruhu?:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)