English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Kumor

Vady velkých lidí nám dodávají povzbudivý pocit rovnosti.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Esoterika - téma Magie

zpět


Kyvadlo jako nejjednodušší nástroj divinace i objevení vlastního potenciálu


Jak ho získat/vyrobit?
Vy, kteří nemáte o peníze nouzi (asi vás tu tak moc nebude, ale...), vězte, že kyvadlo lze zakoupit třeba objednávkou přes magazín Spirit, ať už je to nelegální reklam či ne, objednat si tam můžete i různé amulety, jako třeba pentagramy, prsteny (údajně) ovlivňující auru, a mnoho jiných. Hlavně nenaleťte na poblíž inzerované zázračné léky. (Nabídka je opravdu nepříliš seriózní a osobně mi připomíná propagandy na hubnoucí a jiné kůry v časopisech typu "čti, objednej a vyhraj".)

Není však těžké si vyrobit vlastní - nedoporučuje se měď a mosaz, kvůli snadnému ovlivnění elektřinou, a nedoporučuje se, zejména zpočátku, kov - zejména větší kus těžšího kovu. Závěs může být libovolný, doporučují se nejrůznější nitě a podobně... Mezi námi - dosáhl jsem solidních výsledků s malým olověným rybářským těžítkem na vlasci, které sice popírá všechny zásady pro začátečníky - nicméně šlo dobře uchytit, nebylo těžké a už vůbec ne drahé ho sehnat (já ho ani nemusel kupovat - dříve jsem občasně sportovně rybařil), a určitě oceníte dírku či ouško, ideální na uchycení a závěs, které taková olůvka mají - jde jen o vkus - pokud uvažujete esteticky a snažíte se mít vše důsledně zhotovené, asi to nebude řešení pro vás. Jednoduché kyvadlo lze vyrobit z jehly, zabodnuté hluboko třeba do korkové zátky od vína (lepší je menší kousek - ale zase si naděláte doma kapku nepořádek), a zavěšené na šicí niti.

První krůčky
Posaďte se ke stolu. V místnosti jste nyní jen vy sám, mobilní telefon, rádio, televize, i hi-fi věž jsou vypnuty, a nebo ještě lépe - v této místnosti vůbec nejsou (hlavně kvůli tomu, probůh, nestěhujte nábytek). Nakreslete si na papír dvě kolmé oboustranné šipky, které se kříží zhruba uprostřed. (Pro matematiky - načrtněte si kartézskou soustavu souřadnic a přidejte šipky i na ty konce, kde nemají být :-)) Vezměte si své kyvadlo a nad tímto papírem, držíc jej v ruce (neopírejte se loktem o stůl, a druhou ruku mějte volně složenou na stole či do klína). Kyvadlo dejte nad místo, kde se šipky kříží a bez sebemenšího pohybu rukou (chvět se vám trošku můžou, hlavně těm starším :-)) se soustředíme na kývání směrem, nahoru dolu, tedy od vás k vám. Po čase přejděte na houpání zprava doleva... Funguje to u většiny, ale pokud ne, nebuďte smutní - zkuste to jindy, změňte místo a třeba i kyvadlo, a kdyby to stále nešlo, ani po předchozích uvolňovacích cvicích, uplatněte své talenty jinde - nebo to tvrdě natrénujte.

Později by se vám mělo dařit vychylovat kyvadlo i v kruzích (aby se točilo, a to na stranu, na jakou budete chtít - po nebo proti směru hodinových ručiček).

Pro usnadnění někdo radí třeba držet kyvadlo mezi prsty stejných polarit, tedy ob jeden, dokonce i s opřenými lokty spustit šňůrku kyvadla přes nos (je to kapku nepohodlné a mě osobně se pak kyvadlo hůře ovládá při různých nácvicích, ale můžete se tím ujistit, že kyvadlem nehýbete pohybem ruky...

První věštby
Kyvadlo je určitým kontrastem k Tarotu. Tarot nikdy neřekne NE, ANO. Určuje spíše trendy, možnosti, překážky... Ale o tom jinde. Kyvadlo říká ANO, NE, nebo zůstane nejisté. Nic jiného se vám přihodit nemůže. (Soustavou "ano/ne" lze však kyvadlo využít i k věštění z orákula). Nejprve si s kyvadlem ujasněte, co bude jaká odpověď, ale snažte se mu "vnutit" (přijme to většinou dobrovolně a bez mučení :o)), že rotace po směru hodinových ručiček znamená ANO proti směru NE, jelikož taková polarita má mnoha a mnohaletou tradici, dodržovanou třeba i v magickém tanci. Stagnace, nejisté kolísání či měňavé pohupování značí nejistotu,nejednoznačnost... Klaďte zpočátku jednoduché otázky, ale takové, na jaké neznáte odpověď (můžete však zkusit i ty, na které ji znáte, aby jste si ujasnili, že si s kyvadlem "rozumíte").

© Eurik Podhorský




Diskutujte na téma :

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Numerologie data narození
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše datum narození?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)