English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Léčba čaker

zpět

Během posledních několika desítek let propukl ohromný zájem o komplementární medicínu. Komplementární medicína je medicína, která je postavená na tom, že mnohé, často nekonvenční postupy, jako jsou například masáže, reiky, fytofarmaka, akupunktura apod., nejsou nasazovány místo standardních léčebných postupů, ale doplňují je. Mají podpořit účinek vědecké medicíny, nebo na ni navázat. Správně vybrané metody můžou pomoci k celkovému vyléčení.

Tento zájem, vedl k lepšímu pochopení, jak tělo funguje a jak jím proudí energie. Zároveň si lidé začali více uvědomovat existenci jemnějšího energetického systému - soustavy čaker.

Objevujeme tím jistou přehlíženou část nás samotných, o které jsme ani netušili, že existuje. Takové zjištění nám může pomoci ke zlepšení zdravotního stavu i získání pocitu spokojenosti a štěstí.

Lidé aplikující jógu, užívali soustavy čaker po tisíce let jako nedílné součásti holistické léčby. Nemoc se totiž dříve než v těle, nebo mysli, projeví v čakrách. Pokud není v čakrách zavedena rovnováha, není úspěšná léčba možná.

Když se nám podaří rozšifrovat vliv jednotlivých čaker na určitou tělesnou funkci, je možné nemocím předcházet. Zkušenější jogíni nebo léčitelé totiž dokážou rozpoznat narušenou, nebo poškozenou čakru již v momentu, kdy teprve nemoc vzniká, doslova v zárodku. Pomocí způsobů z komplementární medicíny dokážou čakru napravit a obnovit tak koloběh energie ještě před tím, než by se vytvořil závažný zdravotní, nebo psychický problém.

Pokud nejste zkušeným léčitelem, nechte si raději poradit od někoho, kdo je v tomto oboru zběhlejší než vy. Tak jako může léčba čaker pomoci a někdy i zachránit člověka, může špatná manipulace s nimi naopak citelně ublížit.

Máte-li čas, můžete si do uší (i třeba k práci) pustit naši Harmonii čaker.

Copyright fotografie: dall-e


Online výklady ZDARMA:
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
I ťing
Čínská klasická metoda věštění budoucnosti pomocí šesti mincí.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...



Další z blogu:Zvláštní případy reinkarnaceNetrápí vás přivtělená duše?Ryby nežárlí, Štíři až moc. Žárlivost a znamení zvěrokruhu?Jak poznat energetické upíry a ubránit se jimI zvířata mají svou symbolikuListopad - kompletní lidová pranostika
Diskutujte o - Léčba čaker:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)