English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Shaw

Tajemství cítit se ubohým záleží v tom, mít dosti času, abychom si mohli lámat hlavu, jsme-li opravdu šťastni, či nikoli.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Esoterika - téma Magie

zpět


Ochrana proti černé magii II.


V tomto článku bude uvedeno i několik aktivních technik. Už dávní bojovníci věděli, že zcela defenzivní bitva je předem prohraná, pokud potrvá dost dlouho. Invokace Paní a Pána je pravděpodobně nejjistější a nejjednodušší způsob ochrany. Zlovolné bytosti (jedno zda astrální či zemské) mají tendence se zdaleka vyhýbat přítomnosti Bohů. Ve skutečnosti - čím odpornější bytost, tím rychleji peláší pryč. Ale jako většina dětí, nechceme přece neustále otravovat Taťku a Mamku drobnými problémy, když se je můžeme naučit řešit sami. Nejzákladnější technikou je povolání Bílého Ohně. Je to zářící energie Vesmíru, stříbrobílý svit Měsíce a plamenně bílý svit Slunce, spojení síly všech magických elementů. Nech jej planout z celého okolí dokud kolem sebe neucítíš kouli bílé záře, vlastně kouli Bílého Plamene. Pak vyšli namířený šíp směrem odkud negativní energie přichází (koncentrace, emoce a švihnutí ruky). Ač toto lze zvládnout jen s pomocí vlastní duše, výrazně užitečným nástrojem se jeví athame či oltářní meč. A když to dostatečně nezabere, stále tu máte milující a vždy ochotné bohy - Pána a Paní, kteří vám mohou pomoci třeba když je při modlitbě vizualizujete v jejich válečnických aspektech…
Pokud vám někdo podstrčí či dá amulet-škodič, je nejlepší se ho ihned zbavit a to takto: Předmět obalíme do kokonu neprostupné energie (můžeme na něj při obalování mířit athame a soustředit se jak kokon vzniká), pak jej vhodíme do proudící vody a bez ohlédnutí odejdeme domů. Tam v kruhu soli zapálíme bílé svíce a očistíme tím sebe i domov od negativních energií a pak zbytky soli a svíček též vhodíme do proudící vody.

Dlouhodobé prvky ochrany
1) Na místě, kde ji nikdo nenalezne, a kde nebude rozbita, zakopat sklenici naplněnou střepy, hřebíky a jinými ostrými předměty, následně zalitými vlastní močí. U žen lze účinek posílit přidáním menstruační krve. Tuto ochranu raději jednou do roka opakujte (sklenice může prasknout, někdo nebo nějaké zvíře jí může vykopat, rozbít... Toto je nejjednodušší prevence, doporučuji ji provést JEŠTĚ NEŽ ZAČNETE MAGICKY PRACOVAT.
2) Zejména pokud již magicky pracujete, narýsujte 6 soustředných šestiúhelníků, první má mít asi 2-3 cm v průměru a každý další o 6mm až 1cm větší. Toto udělejte ručně (žádný tisk, kopírování atp.). Několik cm od jedné ze stran vnějšího šestiúhelníku narýsujte malé kolečko (1-1,5cm) a do jeho středu tečku. Papír položte tak, aby v klidném místě ležel kolečkem na sever, tedy se stranou u kolečka kolmou ke směru sever jih. Nejdůležitější je do středu vložit průsvitnou lahvičku s vaším fluidem - nehty, vlasy... a uzavřít ji špuntem ze dřeva či přírodního korku. Tento symbol harmonizuje, posiluje a pomáhá chránit před útoky. Někdy se mu dokonce říká magický štít. Z vlastní zkušenosti nedoporučuji na uchování fluida použít hnědou lékovku, jelikož (ale je to jen můj, čistě osobní pocit) to omezuje účinky štítu a negativně působí na fluidum, nejspíše je to způsobeno vibracemi hnědé barvy.
3) Nikomu, koho důvěrně neznáte a zcela mu nedůvěřujete, nedávejte nic se svým fluidem, nehty, vlasy, ale ani předmět který rádi a často nosíte u sebe, ať jej z vás bude mámit jak chce!
4) Součástí magické praxe je určit si na začátku nové jméno. Řády v 19. století, v jakých působil např. A. Crowley, jména určovali, moderní magici si svá jména volí sami. Toto jméno nikomu neříkejte a nikam ho nepište, pouze jeho runovou zkratku na své athame nebo jiný nástroj. Smí jej znát jen a pouze zasvěcená členové vašeho covenu, na které by měl být spoleh - to je základní předpoklad pro jeho fungování.
5) Talisman, amulet, něco v co věříte a o co se můžete v krizi opřít, nikdy neuškodí. Například časopis SPIRIT nabízí poměrně široký výběr - v ceně od asi 150 do 450 korun si můžete objednat ze širokého spektra amuletů, ať již ve formě přívěsků, prstenů, náramků a nebo předmětů, které se pro potěchu nosí po kapsách. Není to základní kámen ochrany, ale pomůže a hlavně je to takový ten základ "už pro ten pocit."
6) TVÁ VÍRA TĚ OCHRÁNÍ platí nejen pro katolíky. Člověk, který věří v jakéhokoliv boha či pozitivní vyšší moc, a o svou víru se dokáže opřít, má podstatně vyšší šanci že v pohodě překoná drobné vyrovnávající ozvěny svého vlastního díla i případný útok. Není divu, že téměř všichni z adeptů magie ji provádí pod záštitou nějaké víry (byli i mágové, kteří kouzlili ve jménu Krista, ať se to dnešním křesťanům zdá jakkoliv podivné).
7) Nepracovat sám. Doba čarodějnic, řvoucích bolestí na hranicích, v mučírnách při nejhrozivějším fyzickém i psychickém mučení, je nenávratně pryč, naštěstí. Není tedy důvod proč se natolik skrývat, a práce alespoň s malou skupinou přátel je výraznější, bezpečnější a přináší i více potěšení ze společného díla (navíc se jednotliví členové mohou doplňovat).
8) Všem, a to zejména začátečníkům: drogy ne! a co se týče alkoholu: oslabuje vaše energetické pole, vámi vytvořené ochrany, štíty a dokonce vyslaná kouzla. Drží vás ve fyzickém světě a svým způsobem dokonce brání kouzlit!

© Eurik Podhorský




Diskutujte na téma :

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Runy
Magické runy odkrývají svou tajemnou moc v naší online věštbě.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)