English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

O. Henry

Kdyby muži věděli, jak ženy tráví čas, když jsou samy, nikdy by se neženili.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Syn z budoucnosti?

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Syn z budoucnosti?

Taira
25.02.21
14:26
Nereg.

IP: 46.29.224.*
Zdravím. Studuji ještě na střední škole a chtěla bych se s vámi podělit o zvláštní sen, který se mi v létě 2020 zdál. Ocitla jsem se v cizí v ložnici, byla tam velká postel a u rohu stál malý chlapec, který nechodil ještě ani do školy, aspoň to tak vypadalo. Měl velké černé oči, lehce snědou pleť, černé vlasy a neměl tričko. Vypadal hubeně a nevypadal moc dobře. Po celém těle měl modřiny a spáleniny, které měl hlavně na tváři, kvůli tomu mu na hlavě chyběly část jeho vlasů a měl tam jen velkou bouli. Klekla jsem si k tomu chlapci, který měl smutný výraz v obličeji. Pokládala jsem mu docela zvláštní otázky a on pořád jen přikyvoval nebo ukazoval.

Já:,,Kdd je tvoje matka?"
Chlapec: Ukázal na mě.
Já:,,Ty jsi z minulosti?"
Chlapec: Přikývl. (Což je divné, protože jsem se ho ve skutečnosti měla ptát na to, jestli je z budoucnosti. Ale takto malý chlapec asi nepozná rozdíl.)
Já: ,,Kdo ti to udělal?"
Chlapec: Ukázal na mě.
Já: ,,Ale byla to doufám nehoda?"
Chlapec: Přikývl
Já: Objala jsem chlapce a šeptala jsem mu do ucha. ,,Neboj, já se postarám o to, že to změním a zajistíme lepší budoucnost. Slibuji ti, že se ti to nestand, protože já na to dohlédnu a až přijde ten den, já budu připravená."
Chlapec se na mě poprvé usmál a já jsem běžela z místnosti, abych změnila minulost chlapce. Pořád jsem na něho myslela, ale průběh snu se najednou změnil.
Co to vlastně znamenalo? Myslíte, že ten chlapec byl můj syn z budoucnosti? Nebyl mi vůbec podobný, ale vždycky jsem si nějaké dítě chtěla také adoptovat.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)