English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Řekněte mi nekdo co to je ? pomocte mi

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Řekněte mi nekdo co to je ? pomocte mi

Daniela222
06.06.11
09:54
Reg. před 2016

Dobrý den , jmenuji se Daniela . Prosím potřebuju aby ste mi poradili... Když mi bylo asi tak 12 let , tak jsme se segrou vyvolavali duchy.Nikdy jsem v tom nevvěřila , proto jsem si myslela ze se nic nebude dít... jenomze asi o rok pozdeji jsem začala mít halucinace ... viděla jsem hořet kříž před sebou,do ted vidim postavy , slyším hlasy a před rokem co jsme se nastěhovali do domku slyším i kroky po schodech ... . halucinace ovšem nepřestaly a stale se shoršují..v noci nespim protoze mam strach... . Ted bych vam chtela ale rict o tom domku a zaroven o jedne pani co vnem bydlela ... Byla to paní L. která se starala o sveho (myslim že ) synovce Rudolfa. Ten si našel moji babičku která už měla dva syny (jeden znich je muj tatínek) a s rudolfem měla třetího syna ... Paní L. ale neměla babičku ráda a a řekla jí že ji proklína a že pres prah jejiho domu nevkročí ani přes jeji mrtvolu... proto babicka a nevlastní dědeček rudolf žili odděleně ... Jednoho dne přepsala dům na dědu rudolfa a odešla do domava duchodcu kde pozdeji zemřela.. Babička , já , maminka a tatinek jsme se k dedovi před 2 roky nastehovali protoze jeho zdravotni stav nebyl dobry..ale od te doby se to začlo zhoršovat ... haloucinace jsem mela tak příšerné že jsem musela spát s rodiči a do ted jsem nespala a ani nemuzu spat sama . To vše me skoro dohani k šíllenství a proto vám píšu ... to že halcinace mam a vidim nekoho a ze slysim jak nekdo chodi po schodech tak to me vzdycky prehnal mraz po zadech a nařešila jsem to .ale v sobotu už se stalo neco strasneho... . hlidala jsem sveho synovce a jediny kdo byl semnou doma byla babička ktera byla ve svem pokoji... dala jsem synovce spat a sla jsem na zachod ... zamkla jsem se a kdyz sem chtela jit spatky , tak jsem se odemkla ale dvere nesli otevrit ... zkousela jsem do nich kopnout a pak sem zacala bušit na dvere at si nikdo ze me nedela srandu at mi nedrzi dvere ... . ..jenom ze vsichni vi ze mam halucinace tak by tohle nedelalali a nestrasili me tak ... zmackla jsem kliku a zkousela celym telem dvere jakoby vykopnout ... dvere se n a centimetr pohly takze jsem si byla jista ze dvere nekdo drzi ... babicka hluk ktey jsem vydavala slysela a otervela k sobe do pokoje dvere aby se podivala co se deje ... me se vsak dvere do zachodu otevrely ... ... reknete mi co to je ???? je to paní L. ??? a proč to dela jenom me ??? prosím vas o radu ..co stím?????
 
Šarlota.G123
06.06.11
14:55
Nereg.

IP: 80.239.242.*
no jeden napad bich mnela. mislim že to pomužš.- v še co jsi vivolavala musis odvolat rict si v hlave musis jit pric neverim vem si vic pratel k sobje domu nebo u nekoho a zacnete vivolavat duchi a na konec je odvolej ter v sechni co jste zavolali k sobje mislim ze to fungovat bude omne se to stalo to ttes a gdis ne di za farařem a on ti da posvecenou vodu musis to dat v sude gde chodis a posvetit a di do kostela a modlise a uvidis že to fungovat bude preju ti hodne stesti
 
Šarlota.G123
06.06.11
14:58
Nereg.

IP: 80.239.242.*
jaka pani.L
 
Nike.
16.06.11
09:41
Nereg.

IP: 89.24.4.*
ach jo, ach jo, ach jo... .:)
Danielo,
něco sis k sobě tehdy zavolala. A přišlo to hned, ale až za rok jsi už byla tak oslabená, že se dostavily psychické potíže.

Víš, jak naučíš psa loudit? Když mu sama od sebe začneš dávat ze svého. Pak už jen otravuje, nadbíhá a tak. Co teprve, když má hlad jako vlk.
Přesně takhle se chovají tihle "duchové". Existují, ale nemají se čeho "najíst". A všechno živé žít chce. Nezbývá jim, než vzít brčko do huby a sejít tady dolů jako do baru. A že občas mají vyšší inteligenci, než pes, vymýšlí, jak oblbovat. Strach je energie, kterou si může vzít, myšlenky jsou energie, postupně ho pouštíš ještě blíž a může si víc a víc brát.

Tak, když se vrátím k psíkům: jak ho to odnaučíš? Nesmíš si ho všímat. Ignorovat, ignorovat a zase jenom ignorovat. Až konečně vezme na vědomí, že má smůlu a nechá toho. Nemůže Ti zase tak snadno ublížit, zapomeň, cos viděla ve filmech. Jedině tak, jak jsem popsala.

Myslíš si, že bys to dokázala? Když uvidíš postavy, otoč se a nedívej se. Když slyšíš kroky, kašli na to. Zkus se nebát, nemůže na Tebe, když nemá fyzické tělo, jen otravuje. Ani to neposílej pryč, už jen to je věnovaná pozornost. Hlavně už nic nevyvolávej proboha.

Mohla bys to aspoň zkusit, protože takhle na dálku Ti nikdo víc nepomůže ani nevyčistí dům. Jestli je to paní L., nebo si to na ni jen hraje, protože přístup k informacím má, to už neřeš.
Nenapsala jsi, jestli se léčíš. Bodl by odpočinek v horách, nebo u moře. Tam je "jiný vzduch", jiné ionty, to nemají rádi.
 
Daniela222
23.06.11
17:44
Reg. před 2016

dekuju vam za radu jenom , lehko se to rekne .. ale chtela bych vam jeste neco rict... prave po totmto clanku co sem tady napsala se mi zdal o dedeckovi sen , jak lezi na posteli a ja se ho ptala kdo to je ? ´jestli to je pani L???a on pokyval hlavou ze ano ..tak jsem mu vtom snu rekla at ji vzkaze at mi to nedelaa ze me to boli a on se usmal a pohladil me .. tak sen skoncil a od te doby mam strasne dobry pocit .. je mozne ze jsem dala dedeckovi pres sen vzkaz a on ho vypnil ? nebo jen blázním ???
 
Nike
24.06.11
00:34
Reg. před 2016

Ahoj,
pokud blázníš, tak už líp :) Je opravdu poměrně málo pravděpodobné být v kontaktu se zemřelým. To jsou fakt výjimky. Buďto je krátce po smrti ještě v astrálu, něco si tam zpravidla sám řeší a nevidí Tě, anebo už je v Nebi a to už nejde. To bys musela vyjít z těla a domluvit se s Andělem smrti. To hned tak někdo neumí a i těm, kdo to umí, se odtud nelehko vrací. Astrálové mají snadný přístup k informacím, včetně intimních.

Echo jsi ale od někoho z vyššího astrálu dostala:)

Já vím, že se to lehko řekne. Ale nezbývá Ti, než zabojovat. I kdyby Ti někdo pomohl víc a Ty bys nepřispěla sama, tak by se to zase vrátilo. Tak zkus vylézt z role oběti a zameť. Zkus to vzít s humorem, uvidíš hořící kříž, řekneš si trouba s brčkem mi něco promítnul a jdu pryč. Oni fakt nic jiného nezmůžou a Ty už si je ze strachu vyrábíš sama.

V jedné filmové verzi o Merlinovi se mu královna Mab vysmívala, že nad ní nikdy nemůže vyhrát. A on jí odpověděl: "Ale jo, my se otočíme a zapomeneme na Tebe."
A přesně tak to je. Ničeho jiného se nebála víc. :)
 
dracizena
26.06.11
23:04
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Danielko napiš mi na meil, umím čistit tyto tvé stavy, čistím paranormální jevy... které nejsou ničím nenormálním.nebudu se zde více rozepisovat...
 
Nike
27.06.11
10:24
Reg. před 2016

Danielo,
pokud se chceš stát znovu obětí spiritistických nesmyslů, tak to udělej...
 
Daniela222
30.06.11
16:54
Reg. před 2016

ale jeste bych ten vas email potrebovala ... napis te mi ho prosim , ozvala bych se vam
 
Dracizena
14.08.14
13:32
Nereg.

IP: 213.151.77.*
I zde Nike kecá, kde nemá a to ji zůstalo do dneška...
 

Theodor
14.08.14
15:04
Reg. před 2016

Ty se vracíš ke 3 roky starým tématům, lizardko? Nemáš co napráci?
 
JJCH
15.08.14
12:04
Nereg.

IP: 194.228.20.*
Proč se nepodívat na zpět... aspoň jsou vidět změny lidského vystupování.
 
Dracizena
16.08.14
17:58
Nereg.

IP: 213.151.77.*
... .Ty se vracíš ke 3 roky starým tématům, lizardko? Nemáš co napráci?...
Theo...
Předpokládám, že touto větou mluvíš ke mně.
nevím co je to lizardka, ale je mi jasné, že rodiče tě museli ponižovat a věta "nemáš co na práci" je věta tvých rodičů...
jak se chovají k tobě, ty se chováš k bližnímu...

Jsi hlupák Theo, nechci napsat , že jsi vůl...
Jakým právem si dovoluješ mně posílat za nějakou jinou prací.
Má práce je duchovní vystupnění a školení lidí!!!
Vyhazuješ mě z věštírny?... máš právo mne šikanovat?
Už jsem ti jednou psala, aby sis uvědomil, žes skládal doktorský slib
a tam je mimo jiné, mít slušné chování s úctou k bližnímu, ať se ti zdá, i třeba šílenější...

Každý člověk je pupkem svého světa
a jak se o svůj pupek staráme, v této zóně se plácáme...
A v pupku ti žijí lidé /jejich energie/ tvého okolí,
kteří ti tu zónu vytváří...

Jsi prý doktor, ale jak málo víš, když nevíš, že lidé, s kterými komunikuješ, tě buď zvedají a nebo potápějí.
Když neumíš najít lidský postoj ke mně, pak čekej, že má energie tě bude potápět. A mou energií je můj Duch...
Jen vysvětluji, jak to v životě chodí a proč mezilidské vztahy by si lidé měli držet nad vodou... Myslíš, že mě baví tě držet?
Už ne, broučku, proto poplaveš...
 
Theodor
16.08.14
18:20
Reg. před 2016

Lizardka je variace anglického "lizard" - tedy ještěr a gratuluji, protože jsi pochopila, že je to na tebe. Palec nahoru.

Já tě odnikud nevyháním a už vůbec ne odsud. Napsal jsem to někde? Já tě rád čtu. Rád loupu slupky láskodárců, jako jsi ty. Postupně odlupujou svojí pózu duchovnosti a vždy skončí u kopanců, agrese a úderů, které si myslí, že jsou podpásové, ale nejsou. Nevím proč pořád řešíš moje rodiče. Mám s nimi velmi dobrý vztah a vždy mě podporovali a já naopak teď podporuju je, ale přijde mi zbytečné to tady pořád propírat.

Jsem tebou fascinován, tvoje představa, že bez tebe někam poplavu :-)
 
Dracizena
16.08.14
20:36
Nereg.

IP: 213.151.77.*
I já ti děkuji, že mi vsouváš stále toho ještěra.Já s touto prabájnou energií velmi dobře komunikuji, vždyť lidské duše jsou ještěrem odkojené... ale až dnes mi přišla informace, proč se stále slovně motáš kolem toho ještěra, právě ty... už to vím, ale nezasloužíš si, abych ti to prozradila...
Vyháníš mě, vždyť zde mi píšeš "nemáš nic jiného na práci?"
Když tu nebudu, tak se ti bude po mě stýskat to vím zcela jistě, i když budeš psát opak...
A věř, nevěř, budeš mít chvilky, kdy něco zažiješ a budeš si říkat, co by mi asi na to řekla ta dračice... čtu myšlenky velice dobře, ale ne pro své potěšení.
Právě, že rodiče se musí propírat... skrze ně do našich těl teče i pravěk... a musí se hledat i to neviditelné smítko...
Když ti mám hnout s hemisférou, musím tě i nas... štvat...
A musím ti s ní hnout, už dlouho mi šlapeš na paty a proto se otáčím, kdo že to je... koho mi shůry posílají do cesty, jaký že je to zase balvan... ne, nejsi pro mne těžkým balvanem, jen jsi trucovitým Pánem Bohem... a vím proč.V minulých životech tě křesťanství velice zklamalo a do srdce vrazilo dýku... asi tak nějak... přemýšlej o tom a přijde ti vyrozumění a možná živou vizí a nebo snem...
 
Theodor
16.08.14
21:04
Reg. před 2016

"Nemáš nic jiného na práci" my říkáme, když nás zajímá, proč se někdo věnuje něčemu z našeho pohledu zbytečnému. Omlouvám se, jestli jsi to nepochopila.
Neboj, nic mi prozrazovat nemusíš, mě to stejně nezajímá. Už jsem za život slyšel tolik "zaručené správných duchovních analýz" na mou osobu, že být to vše pravda, anihilovalo by to mojí existenci. Od toho, že mám dva anděly strážné, že jsem mladá duše, stará duše, pravěká duše. Chápu teorii, že několik protikladů může existovat současně, ale já si spíš myslím, že se někdo musí plést. Bohužel všichni byli poměrně přesvědčení o své pravdě. Jeden byl uznávaný léčitel na Karlovarsku. To byl ten co mi tvrdil, že mám dva anděle strážné.

Had je pravěký symbol, není potřeba ho vysvětlovat, každý, kdo nepropadl křešťanské interpretaci (nebo spíš desinterpretaci) ví, co ten symbol znamená. Křesťanství je problematické, protože je tam rozpor mezi tím, co hlásí a co koná. A historie už nikdy nesmí zapomenout ty tisíce nevinných na hranici kvůli fanatismu jednotlivců. Odsud pramení moje averze vůči všem, kteří se prohlašují za nositele pravdy.

Kdo řekne: "Já jsem svatý", svatý nemůže být. Jsem rád, že současný katolický otec je plný pokory. Možná bys i ty mohla chvíli pozorovat, jak se chová. "Kdo jsem, abych soudil... " říká.


 
Dracizena
17.08.14
12:37
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Theo a já ti odpovím takto...
DOSTÁVÁŠ TAKOVÉ INFORMACE,
S JAKOU POKOROU JE PŘIJÍMÁŠ...
Informace k tobě tečou skrze druhého v tom jednom okamžiku, ale ty informace jsou připravené duchovní dimenzí, už dlouho do předu.
Stačí se zamyslet, proč se nedozvíš pravdu a zde se to jasně ukazuje.
Putuje tvou myslí zákeřnost, strach, nejistota atd.
Zákeřností se zde projevuješ viditelně, např. ode mne taháš duchovní informace a vzápětí mě zde pomlouváš a zesměšňuješ a ukájíš si takto své ego.Ale to je tvůj problém, ne můj...
Za mnou jdou ti lidé, kterým to duchovně zapaluje a vidí komu a o co zde jde...
Mně zde jde o to, aby tázající, i sledující dostali odpověď a je na nich, která odpověď jim bude chutnat... a čím více odpovědí, tím mají větší výběr a lépe se jim srovnají energie, řekněme jistoty...
protože ve skutečnosti, každý člověk je léčivou formou, ale lidé se od sebe liší hustotou v tom svém světelném toku.
Kdo se zde ptá, potřebuje si doplnit hustotu aurických barev a já toto zvládám více jak dobře.Chválím se? Ano, protože to umím a nebudu psát, že jsem v tomto směru kopyto.Tím bych se oslabovala a duchovně couvala...
Podívejme se na duhu, některá je sotva viditelná a jiná je plná barev v silné viditelnosti... a takto se jeví lidské aurické pole, které je léčivé méně a více, jak u koho... řekněme, že je řídké nebo husté...
O andělech strážných mluví hlavně pobožní a ty ujíždějí jen jedním směrem... .Také používám biblické a zakořeněné výrazy, ale vím, kdo se za těmi anděly skrývá...
Dávno jsi mohl ode mne vědět, proč věštby na tebe se rozcházejí, ale útočíš na toho, kdo ti toho Anděla Strážného dělá věky a to je můj Duch...
Zastav svůj ego projev a vyčkávej, až bude pro tebe správný čas, tak se vše potřebné a pravdivé dozvíš...
Dnes jsi ještě stále plný zbloudilých energií, které ti drží zavřený 6.smysl...
V nemocnici vám denně umírají lidé a ty netušíš, že mnohé se chytají právě tebe a proč? protože jsi to ty, kdo má zemřelé z této nemocniční zóny odvádět... Proč jsi to ty? A jsme u jádra věci, protože se na mě zde lepíš a tím se do tvé zóny přesouvá mé mimozemské světlo s kterým máš mrtvé odvádět.
Až jím, tím mým světlem budeš naplněn, tvé pomyslné přesýpací hodiny se obrátí a proběhne u tebe předčasný transformační proces... .něco jako uměle vyvolaný porod o 3 měsíce dříve.
Protože mi vyhrožuješ, že mi nedáš pokoj, to značí, že to u tebe spěchá a já se tebou musím tím pádem doma zabývat jinak, jak doposud... ucítíš to a budeš vnímat to, co jsi doposud nevnímal.
Vidím tě obaleného těmi dušičkami a vnímám je, že jsi obalen jako velkými klíšťaty které se nepustí, dokud je v pokoře svým tunelem neodvedeš... a proto ti říkám trubko... vlastně, svým slovem ti hmotním světelný tunel, který je kmenem tvého Stromu, jménem Život.
Tím si i probudíš, řekněme, spící kmenové buňky které jsou pro člověka tou magicky silovou společností v myšlenkách... Je to síla myšlenky, ale magická, mimosmyslově silná, ale o tom se nedá mluvit, to každý musí prožít a vycítit... až se do tohoto duchovního poschodí dostaneš, budeš se mnou na jedné lodi a budeš si říkat"ale to jsem byl vážně vůl".
Kdo o sobě tvrdí, že je SVATÝ=VATY, je něco jako z VATY a vata je dobrá, ale kopí skrze ni projede hravě a slovní toky, nadávky, jsou tím kopím...
Asi tak nějak pro dnešek... Více na tebe reagovat zřejmě nebudu, na meilech mě čekají lidé a já si svou duchovní energii musím pro ně šetřit...
Mohla jsem se zde o prázdninách více rozepisovat, protože, lidé kteří mě vyhledávají, jsou na dovolených a měla jsem proto hodně času...
Uvidím... ale dohadovat se s tebou nebudu, nemělo by to DUCHOVNÍ smysl. Dnes už musíš ty sám na sobě duchovně začít pracovat.
Prozradila jsem ti dost... a rozumně vzato, lidé si zde jdou číst odpovědi a ne kritiku mezi odpovídajícími... to mi přijde, že jdeme k lidem jako záchranáři, kteří se začnou na nějaké skále strkat, protože ten, kdo strká chce být první kdo na tázajícího/vysícího na skále/kdo na něj sáhne a dostane odměnu.
Vůči lidem je to sprosťárna a kdo se např. se mnou chce přít, založ zde vlákno "pojď se hádat" já se hádat nebudu, ale ty vaše nabroušené energie prostě smotám do klubíčka... je to můj duchovní um...
Ale takto to v duchovních sférách nežije, jak vy si zde představujete...
Naopak, kdo stírá-strká do druhého, pak je sám setřen a sražen jinými a až pak se roznemůže.
Každý pád dopadne nedobře, protože je to pád..
Duch si ho takto zastaví... A co je Duch, je to tvého těla aura, která je živější jak je tvé tělo... A kdo tam žije? Nechtěj aby to na tebe
vystrčilo z těch bájných rozměrů hlavu... pokakal by ses strachy...
Já to mám za sebou a vše i to, jakoby hrůzné, jsem si osedlala a proto pomáhám i těm lidem, kterým se předčasně otevřelo vnímání těch mimosmyslových dimenzí... vidí to, co v reálu nežije, nenechá je to spát a mnozí se i zblázní a padají i do hlubokých ustrašených depresí.
Já zde jsem pro lidi a ne pro hádky s jedinci, kteří nevidí, neslyší...
 
njjj
17.08.14
19:30
Nereg.

IP: 37.48.39.*
Dračí ženo dávam jako vždy palec nahoru
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)