English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 1.5.2025
Svátek: Státní svátek, zítra Zikmund.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 1.5.2025
Svátek: Státní svátek, zítra Zikmund.
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Pro Dracizenu

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Pro Dracizenu

peta.vlckova
16.08.13
04:43
Nereg.

IP: 194.228.13.*
Dobré ráno, Dracizeno :) právě jsem narazila na Vaši odpověď, kde slečna píše, že vídá číslice 11:11 apod. (lidstvo se dnes přesouvá do jemnějších rozměrů, do jiné dimenze a proto je ten Konec Světa... a proto se začalo lidem ve velkém otvírat vnímání 3.OKA...
Dotýká se Tě Tvůj Anděl života a proto Ti vede oči k číslicím... )
Když jsem Vám posledně psala, odpověděla jste mi, ať věřím svým snům, že se mi začnou plnit nebo tak nějak. V podstatě jste měla pravdu, v poslední době se mi začalo stávat, že na někoho pomyslím nebo o něm mluvím a pak ho někde potkám. Dřív se mi to stávalo třeba 1,2x za měsíc, teď pomalu každý týden :) tak nevím, jestli se na to jen moc soustředím nebo jestli je to znamení..
Přeji hezký den :) Péťa 18.7.1990

Dracizena
20.08.13
23:32
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Péťo... tím znamením je, že se soustředíš na svou myšlenku a myšlenka svou magickou silou přitáhne člověka na kterého myslíš...
To znamená, že si máš uvědomit, že jsi obdařena silovou myšlenkou
a s ní pracuj...
Jdi se svou myšlenkou do hvězd, do svého zvěrokruhu a rozmlouvej
se svou dimenzní bytostí... Tam čeká Tvůj duchovní rádce, který Tě povede.Budeš si opravovat silou myšlenky, i své číhající potíže...
Oprav si dnes to, co v letech by musel opravovat doktor...
Tvou silovou myšlenku vede Tvůj duchovní rádce a Ty zase veď své hvězdné světlo do lidí, které Ti ukazuje myšlenka...
Proto si určité lidi vybavíš v mysli, to aby jsi jim opavila jejich zónu...

peta.vlckova
21.08.13
04:40
Nereg.

IP: 194.228.13.*
Moc hezky napsáno :) je pravda, že jsem si díky tomu uvědomila, jakým způsobem mohu ovlivnit svoje myšlení. Akorád přejít z negativního na pozitivní(pro mě)není tak snadné :) ale uvědomuji si, že bych měla co nejdřív... Děkuji za Vaši odpověď :)

Dracizena
22.08.13
20:48
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Péťo V. přejít z negat. na pozitivní myšlení, ale i chování, ono to nejde, to je pravda... ale člověk do tohoto stavu musí dozrát... a jak se dozrává?
Začíná se s meditací a s afirmacemi,
s jógou, s akupresurou,
cvičení na čakry
a také si rovnat energie těla s hvězdnou léčivou vibrací atd.

A pak Tě osloví Tvá Duše a Duch a stáváš se důležitým nástrojem Vyšší Vůle stvoření... a negace, jakoby z Tebe sama vyprchá...

A pak Tě povede Tvé SVĚTLO...

Vždy si přej do hvězdiček, aby Tě vedlo Tvé SVĚTLO a ne světlo jiného člověka...
To je ta nejdůležitější afirmace, kterou si má člověk stále opakovat... a pak se staneš samouzdravujícím světlem...
A kdo umí uzdravovat sebe, umí vidět i do druhého a jeho potíže mu očistit...

Camilla2000
23.08.13
15:53
Reg. před 2016

Dracizena má super odpovědi. :)

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)