English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Společné "ano" při svatbě jest jedinečnost, která se v budoucím manželství téměř nevyskytuje.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "strata menštruácie..".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

strata menštruácie..

Vierka_177
08.07.10
13:31
Nereg.

IP: .*
videla som, že tu viac ľudí vravelo o tom, ako nejaké naše myšlienky alebo to, čo v sebe potláčame neskôr spôsobia nejakú poruchu...
chcela by som sa spýtať, či s tým má stráta menštruácie niečo spoločné.. nejde o jeden cyklus, nemám ju už asi rok a pol, ak nie dva.. na gynekológii mi povedali, že som chudá, že mám pribrať... stalo sa, jedla som viac, doktorka mi dala nutridrinky... mám o dosť viac (myslím že až fakt o dosť :/..) ako pred tým, no menštruácia mi ešte stále neprišla.. :(
nebude to vekom, mám 17 a pred tým som mala úplne ustálený cyklus..
 
Merit
08.07.10
14:37
Reg. před 2016

ahoj Vierko, je dobre, ze chodis k lekari :-), je fakt, ze kdyz je clovek moc hubenej (byla jsem kdysi jako zavodni chrt), tak to blbne, ale to taky neplati pro vsechny, nekdy to vynechava i holkam dost silnejm.. moje znama je uz v letech a celej zivot to vetsinou nema a je to kus zensky.. lekare z toho proste nevynechavej.. at se o tebe stara.. mozna najdes i nakyho doktora, kterej treba dela cinskou medicinu, poradi ti co s tim.. nebo nakyho lecitele.. ale pamatuj si, ze ti, kterym o tebe jde, chteji, aby jsi lekare neobchazela..

pokud lekar tape a nevi a jsi uvnitr v poradku a mas vysledky v poradku.. asi bych se zamerila na tvym miste i na zenu ve mne.. co tohle dokaze s zenskym udelat za veci.. jsi jako zena spokojena? mas chlapce? ma te rad? - tim myslim, jestli to tak citis a jsi jako zena nakrmena.. tim nemyslim sex.. tim myslim projevy neznosti..obejmuti, pohlazeni..jestli te bere okolo ramen atp.. ja to beru pohledem pres sebe.. v ty dobe pro me sex neznamenal tolik.. proste "byl" a to je vse :-).. ale nektery holky to maji jinak..uz ho prozivaji.. sex by mi asi v ty dobe nechybel.. to okolo strasne :-)!!
moje mlada kamaradka mela problemy trochu jiny.. a zena v ni plakala, porad si vybirala zlobivy kluky a konecne potkala kluka, kterej ji ma opravdu rad a je jeho "mala holcicka" :-), potrebovala ten pocit.. bejt v bezpeci, ty problemy se vyresily.. a to mi vypravela, ze ji zlobilove pritahuji a ze nevi, zda by se s hodnym klukem nenudila.. "nenudi".. zadny hospody, divoky mejdany.. vse je v klidu a ona taky.. jeji zena v ni je spokojena :-).. to vis, ja mam z toho taky radost.. ted uz na chat zabloudi jenom, kdyz nas chce pozdravit :-) a tak to ma bejt.. :-)

mne staci naky velky pohnuti.. a naopak.. zacnu krvacet.. aniz by byl ten cas.. diky znamymu doktoru jsem pochopila.. jak to nase zarizeni dokaze fungovat :-).. bavil se se mnou vzdycky otevrene.. jakej je tvuj lekar?.. lekar se nesnazi zamerit jenom na ten problem.. ale i na tu pricinu.. hleda tam.. a mozna staci jenom, kdyz to tema nadhodis ty.. a on pak rozvaze... protoze spousta pacientek je takovejch, ze chteji jenom leky.. a jejich duse je nezajima..

chodi sem Theodor, neni sice gynekolog, ale myslim si, ze pokud sem nahlidne, poradi ti taky..

a jenom mi odpovez..
- nosis saty? sukne?
- licis se?
- jsi spis typ sportovni? klucici?
- mas rada sperky?
- tancis?
mej se krasne.. nebud smutna :-***)

pa
 
Vierka_177
08.07.10
22:12
Nereg.

IP: .*
ja som už nad tým rozmýšľala, že by som zašla k niekomu, kto pracuje s čínskou medicínou, no moja mama s takýmito vecami veľmi nesúhlasí.. všetko, čo je mimo "normálnych vecí" je pre ňu také.. zlé... :/

k tomu gynekológovi už zájsť nechcem, absolútne mi nebol sympatický, správal sa ku mne ako k poslednej hlupani..

no, chlapca nemám a ani som ho nemala...

šaty som nenosila nikdy veľmi rada, sukne áno, ale teraz, čo už mám tie kila naviac, že už nie som ani štíhla, kvôli tým liekom čo mi dali, si ich nedávam vôbec..
veľmi sa nemaľujem, len špirála a trochu púder.. ináč mito veľmi nejde :D
športový typ.. no neviem.. mám široké plecia, neviem, či to s tým súvisí.. lebo som to jablko, (čiže všetko mám teda na bruchu :/)
šperky... no nenosím bižutérie, len ako náušnice.. ináč mám skôr náramky a náhrdelníky, ktoré sa predávajú ako amulety..
tancujem si len pre seba občas, nemám na to odvahu, aby som vystúpila pred ľudí :D
ale keď som bola mala, chodila som na všeliaké tance.. :)
 
Merit
09.07.10
00:27
Reg. před 2016

ahoj Vierko :-)*
jeste nemas chlapce? neni duvod spechat.. on nakej princ dorazi, to se vubec nebojim :-))..
jestli mas par kil navic :-).. holka, tak prisne se casto soudime, to jak vypadame atp.. mas jenom dve moznosti?..
1) nech to tak..
2) neco s tim delej..
v tomhle smeru, by ti asi nejlip poradil Theo.. co ja muzu? pohladit tu tvoji zenskou v tobe.. tudy na dalku a ujistit ji.. "ze zadna zenska na svete neni tak oskliva, aby zustala na ocet" :-) a samozrejme, ani zadnej chlap :-).. na kazdym cloveku (psala jsem to tu vickrat) je neco krasnyho..

jako divka teda zijes.. sukne, trochu liceni (ono to MOC je zbytecny :-)) nekdy min, znamena vic.. vis, vis ty devce, kolika klukum se libi poradny silny nohy?? :-D .. ja to taky nevedela :-).. a libi :-).. a co ja se nazavidela holkam.. v mladi.. ze maji ty nozicky takovy baculinkaty a ja mela nohy jako draty.. a v ty dobe jsem se taky naplakala.. co ja se namodlila.. "Boze, ja chci pribrat.. ja chci mit silny nohy" :-)) a modlila jsem se asi poradne a upenlive :-).. pac vazim 2x tolik, nez bych mela :-DDDDD.. a vidis? ziju :-)... obcas vyponama zpevnuju lytka.. jinak jsem lina jako svina.. :-(.. ale at mi aspon hrajou.. kdyz si vezmu tu sukni, nebo saty :-).. ono je umeni nosit kazdy deko ;-) .. nemej z toho mindraky.. a nebo s tim fakt neco delej.. a opet upozornuju.. "pod dohledem" .. klido lekar+trener :-).. a uzij si svyho mladi.. mlada..v tomhle zivote budes kratkou chvili.. kazdyho okamziku je skoda :-).. dyt muzes chodit i tancit.. vis, ze tanec je prirozenej pohyb a dobre se u nej odbouravaji tuky? :-).. dyt jak krasny nohy maji tanecnice.. :-).. zadny draty.. pekny, svalnaty.. :-)
jakmile se na sebe budes divat jako na nedostacujici.. promitne se ti to ve vyrazu.. okoli to pozna.. bude z tebe vyzarovat neco, co je uplne zbytecny.. a ty se chces snad radovat.. ci ne? :-)
nezij jenom tim jak vypadas..zij tim jak si zivot usporadas.. v cem si najdes tu radost.. a raduj se.. ten pocit ti opravdu nikdo neda.. to si musis najit sama ty v sobe..
uzasny vysledky jsem treba kdysi dosahla i v kalanetice.. to jsem ani necekala :-)... a zabila jsem tak denne zpocatku asi 2hodiny :-).. a clovek je nabitej.. citi svoje svaly.. a i kdyz nejdou kila rapidne dolu.. za tyden poctivyho cviceni.. ubude v pasu par cm.. za 14dnu.. je to zase o kus vic.. stahne se i zadek a mela jsem to i nafoceny.. to je velice uzitecny.. nafotit si to.. a budes sama koukat.. mereni po tydnu.. vaha moc neukazala, ale ty obvody.. :-)
no dneska jak jsem psala jsem uz lina.. navic pritel je vyznavacem velryb :-).. kdybych mu zhubla, spatne by to nesl :-D ..

nevim, zda ti toto nejak pomohlo.. snad ti tu poradi i holky.. ale co je dulezity..
- pokud se v tom budes chtit placat.. budes..a nikdo a nic na tom nezmeni.. budes si proste jenom narikat..
- pokud budes chtit neco zmenit.. udelas to zase jenom ty sama.. a zivot se ti zmeni.. at uz se stejnou vahou.. ci s nizsi.. ci treba s tou kalanetikou.. kdy budes mit telo pruzny jako kocicka.. a budes mit opravdu krasny tvary :-)
a kdyz jsem to dokazala ja.. vis.. to pak uz dokaze kazdej :-).. jde jenom o to si to udrzet..

mej se krasne.. nebud fakt smutna.. mas to ve svych rukach.. hlavne jenom ty :-)
pa :-)***

a dovetek.. nevim proc vasi neveri, ci nak neduveruji cinsky medicine.. je to "nakladny", ale do tela jdou vlastne jenom bylinky.. mozna by byla dobra i naka akupunktura.. prijde mi to lepsi nez treba jenom naky hormonalni prasky ci tak neco.. nejsem lekar, pockame na Thea co poradi.. jestli poradi..
ty jehlicky.. kdyz jsou spravne napichly.. dokazou velky veci.. clovek to uchopi spolu s nima.. a vysledky bejvaj uzasny..
ale je to o kurach.. kdy bylinky vyjdou treba 1kura na necely 2tis?.. v tomhle pripade mi to prijde jako dobra investice... kolikrat vyhodime penize za kraviny.. popatrej, pokecej s rodicema... jsi preci jejich holcicka :-).. tak pa :-*)
 
Vierka_177
10.07.10
14:16
Nereg.

IP: .*
ja som ich tiez mala ako draty, aj ked som si priala byt taka normalnejsie, no toto "predcilo moje ocakavania" :D
tancovat by som aj sla, no cez skolsky rok som dost zaneprazdnena.. nechcem sa vyhovarat, prave naopak, no skolu mam casto az do piatej a naviac chodim pomimo na hudobnu, neviem, kde by s ami tam este nieco voslo..
snazim sa na to nemysliet, lebo viem, ze nieco take sa ukaze.. no uz podvedome stale hladim na svoj odraz do vsetkych aut a uz si vravim to svoje.. :/ no vzdy sa ro potom snazim prebyt inymi myslienkami :)
viem ze k tomu, aby som nieco dokazala, mi nepomoze nikto ini len ja... su prazdniny a ja som si povedala, ze budem mat kopec casu ale zatial vitazi moja lenivost.. ta si vzdy najde velmi dobry dovod na to, aby som robila vsetko ine, len nie cvicila :D ale ked si vsetko povybavujema vyriesim nebudme stale mysliet na problemi takze s ami bude snad aj lepsie cvicit.. :)

no neviem preco v to mama neveri.. je to asi tak rok, co zacala chodit do kostola moze to byt kvoli tomu.. cize vsetko, co je trochu mimo toho vsetkeho, je hned zle.. je to s nou nieked ytazke v tomto smere.. musim pred nou skryvat iste knizky, lebo uz by mala prihovori o tom ako ma to ovlada :D a tak podobne.. :)

dakujem ti, ze si mi napisala :))
 
Merit
10.07.10
19:38
Reg. před 2016

ahoj Vierko, v podstate nemas zac dekovat :-)
na maminku se nezlob, to vis, se o vas bojime :-D a nekdy to vas deti i stve.. ale to clovek pochopi, az kdyz ma ty svoje vlastni :-)

uzivej si leto, je krasne a venku je skoro porad teplo :-) i kdyz budes lenosit, tak s velkou laskou :-))).. bez vycitek..
mej se krasne :-)* pa
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)