English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

slovenské př.

Dosť času je dva roky pred smrťou sa oženiť.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zkusenosti z kartarkou Bendovou z Prostějova".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zkusenosti z kartarkou Bendovou z Prostějova

PalivaPaprika
13.01.10
13:06
Nereg.

IP: .*
Ahojte,mate nekdo zkusenosti z kartarkou z Prostějova s Lenou Bendovou?
 
coolmax
26.01.10
22:47
Nereg.

IP: .*
Ahoj PáliváPapriko :-).Zkušenost s ní bohužel nemám. Sehnala jsem si na ní číslo a hned napodruhé (bylo to v listopadu) se dovolala. Chtěla mě objednat až ke konci ledna,ale nakonec se jí uvolnilo místečko ještě ke konci roku (hrozně jsem byla za to ráda). Domluvily jsme se na konkrétní termín, hodinu a místo. A dopadlo to tak,že na sjednanou hodinu, místo a čas jsem dorazila bohužel jenom já :-(.Vůbec se neobjevila, neozvala (i když si ode mě brala číslo). A když jsem ji volala,tak měla vypnutý mobil. Do teď nevím co se stalo. Zkoušela jsem ji volat několikrát i po novém roce,ale stále měla vypnutý mobil. Teď už to nezkouším. Kdyby jsi na ní měla mobil (třeba máš druhé číslo) nebo nějaký kontakt, mohla by jsi mi ho prosímtě poslat na můj mail: coolmax1@seznam.cz Díky moc
 
eilna
15.05.10
09:49
Nereg.

IP: .*
já u ní byla a velká spokojenost,ale čekací doba na výklad je 4 měsíce,ale vřele doporučuji
 
Měkota
20.07.10
13:46
Nereg.

IP: .*
Jo Jo, změnila si číslo. A je opravdu skvělá. Poví Vám minulost a následně i budoucnost. U mě opravdu vše sedělo. Byl jsem u ní jen jednou a to před půl rokem, ale vše co přišlo mi vyrazilo dech, jako by mi to naplánovala. Holt je pekelná.
 
lenula
13.04.12
22:08
Nereg.

IP: 85.71.225.*
Taky jsem u ní byla,je úplně suprová,posadí vás uvaří kafi nebo čaj a to není kamufláž aby z vás něco tahala,protože po mně mezi tím než mi uvařila tee chtěla vědět jen jméno a fakt jinak nic.Nu a napřed vyložila minulost potom budoucnost a oboje sedělo jak prcina na hrnec.Teť tam jdu po půl roce a moc se těším.Bohužel musím sklamat ty co k ní nechodí,protože má tak naditý kalendář,že nové zákazníky nebere.
 
andrea.g
15.04.12
16:20
Reg. před 2016

můžete mi prosím někdo poslat na ni číslo. andrea.gabo@seznam.cz děkuji
 
destovakapka
20.04.12
00:09
Reg. před 2016

lenula - Ahoj,prosím Tě je ještě Bendová na Jihoslovanské v tom salonu Savan?Já jsem slyšela že snad má bý přestěhovaná na Dolní ulici v oranžovém baráčku ale vůbec nevím kde tam může být.Já jsem u ní byla v lednu 2010 a to jsem u ní byla na té Jihoslovanské,taky mi uvařila nějaký čaj ale už nevím jaký.Minulost a přítomnost ta seděla do pundíku.Do budoucnosti co mě řekla se mi nesplnilo všechno ale něco jo.Já bych se k ní zas chtěla obědnat ale slyšela jsem teda spíše jsem četla v jedné diskuzi,né tady někde jinde,že teďka je čekací doba půl roku a nové lidi že nebere.Katka
 
lenula
20.04.12
22:24
Nereg.

IP: 85.71.225.*
Ahojky Kači.Nyní je na dolní č.79,je to vážně oranžový baráček téměř na konci ulice.Můžeš skusit dojít přímo tam,ale nevím zda Tě ještě veme.Já se k ní dostala tak spíš omylem.Kámoška k ní měla jít jenže chytla dobrý lastminit do Řecka,tak se k ní přeobjednala na jindy a pak jak na potvoru ,večer před tím dostala střevní chřipku a protože se bála, aby u ní nezůstala viset na černý listině, tak to pustila mně.
Paní Bendová mě napřed pěkně sjela,že nový klienty nebere,ale pak mi přece jen vyložila a snad u mně stály všichni andělé ,že mě přidala i mezi své klienty.Ale musela jsem slíbit že nedám telefoní číslo,to jsem dodoržela.Proto prosím neříkejte kdo vám dal adresu.
Víc pro vás bohužel udělat nemůžu.Mnoho štěstí přeje Lenula.
 

destovakapka
28.04.12
17:35
Reg. před 2016

lenula-Ahoj,jak jsem uz psala ja jsem u ni byla v roce 2010 kdyz byla na te Jihoslovanske ulici v Salonu Sawan.Tenkrat jsem na ni dostala kontakt od byvale kolegyne z prace.Tenkrat me rekla ze me muze udelat vyklad az po porode,pak najednou rekla ze za pul roku a pak jeste dodala ze jak se mi to bude plnit ze mam prijit.Ja jsem k ni pak nesla protoze jsem byla zvedava asi se me to splni co me predpovedela na 2 roky.Tedka by me spise zajimalo co by me rekla dal ale nemam tedka finance,jsem totiz bez prace ani nevim asi podrazila nebo to ma stejne tu cenu za vyklad.Ja jsem v lednu 2010 platila 250kc.Ja bych se obednala tel.nebo sms,co si pamatuji kdyz jsem se obednavala poprve tak se me ptala asi jsem nekdy u ni byla,tak si myslim ze by snad nemel byt problem kdyz jsem u ni byla pred 2 rokama.Ja jsem k ni sla na vyklad karet,ne se tam na neco zeptat ze bych mela nejaky problem a nevedela si rady.Tenkrat me rekla ze poprve vyklada minulost,pritomnost a budoucnost,ze jak pak clovek prinde zas tak ze uz vyklada jenom pritomnost a budoucnost,ze je na toho cloveka uz napojena.Jak je to dlouho co jsi tam byla a splnilo se Ti neco?Mamka u ni byla zaroven jak ja ale tyden po me a mamce se teda behem 2 let splnily jenom 2 veci a to je vsechno.Me se teda toho splnilo vic nez mamce ale taky moc toho ne.Pri obednani bych se ji stejne zeptala asi je porad na te Jihoslovanske ulici aby to nebylo divne ze se nezeptam asi je porad tam kde byla pred 2 rokama.Ja na ni cislo mam tak snad bude porad funkcni a jeste jsem se chtela zeptat asi ma na baraku napsane Lena Bendova,jsem slysela ze na baracku to ma psane,nevim asi to bylo mysleno tak ze tam ma nejakou ceduly ci co protoze clovek co jede okolo na kole (na silnici)tak prece z takove dalky si neprecte na zvonku jmeno a prijmeni.Ja chodim do domova za jednou babickou drive jsem k ni chodila pres ADRU,tak jsem ji vykladala ze jsem jednou byla u kartarky pred 2 rokama a co me rekla,jak jsem ji to vypravela tak tam vesla uklizecka a poslouchala,pak se me ptala na jmeno a prave ze ona me rekla ze pres dolni jezdi a okolo toho baraku ze tam ma psane Lena Bendova ale tenkrat jsem se ji zapomela zeptat na cislo baraku a asi tam ma tabuli na baraku ze to tak vi.U ni pry nikdy nebyla jenom o tom vi ze tam byli.me tenkrat rekla.Tedka tu pani uklizecku tam uz nepotkavam,tak jsem se proto ptala kde na te dolni je.Katka
 
lenula
05.07.12
21:08
Nereg.

IP: 85.71.225.*
dlouho jsem tu nebyla,pokud ještě stále nevíte kde to je,tak je to skutečně na Dolní tuším číslo 79, ale jistá si nejsem.Co vím na tuty je, že je to jakoby rohový baráček oranžové barvy a je na něm napsáno VĚŠTÍRNA a ještě je tam kadeřnictví.Tak mnoho štěstí a ať to najdete,tedy pokud jste tam už nebyla.Za víklad v listopadě po mně chtěla 300kč.
 
lena0100
24.04.13
20:13
Reg. před 2016

Ahoj všem kdo chodí ke kertářce Bendové do Prostějova. Dnes jsem u ní byla na věštbě a stala se jí nemila věc, ukradli jí kabelku i s diářem kde má napsané věštby na celý rok. Celkem jde o 800 návštěv u ní, ona se s nikým nemůže spojit a tak neví kdy koho má. Požádala mě abych Vám sdělila nové telefoní číslo/mobil ji taky ukradli/ 730172430,aby ti co ní byly na věštbě a mají s ní domluvený nový termín at jí dají vědět. Nejde o žádný vtip…ozvěte se jí.
 
destovakapka
16.05.13
19:20
Reg. před 2016

Lenula- Ja jsem k Bendove se jeste neobjednala az do tedka.Jsem mela obavi z toho ze co kdyby se mi do puli roka podarilo najit praci a ja bych byla objednana na den kdy bych byla v praci.
 
destovakapka
16.05.13
19:25
Reg. před 2016

Dovolal jste se nekdo k paní Bendové na tom novým čísle jejím (730172430)? Já jsem se k ní chtěla objednat že jsem u ní byla v lednu 2010,to číslo co na ní mám teda asi staré nefunguje a na tomhle čísle mi to nikdo nezvedá ani na sms neodpovída.
 
lena0100
17.01.14
21:44
Reg. před 2016

číslo je opravdu správné,ale telefony nebere.napiš ji sms ,na ty mi odpoví vždy nebo skus mail cernavrana@email.cz tam bývá večer a odpovídá.jinak se teď někdy bude stěhovat na Českobratrskou ulici v prostějově,má to blíž k domu.to jen kdyby jste to nevěděli,já tam byla je to 10 dní tak to posílám dál...
 
Secret
20.01.14
12:14
Nereg.

IP: 88.101.121.*
splnil se někomu výklad od paní Bendové? Já jsem u ní byla před cca 8 měsíci a vůbec nic se mi nesplnilo! Tak nevím jestli to nevyšlo jen u mne... ..
 
tadymaja
25.01.14
08:44
Nereg.

IP: 212.79.105.*
K pani L.Bendové jsem chodila asi 2 roky, za celou dobu se mi nic z toho co předpovídala nesplnilo. Podle mě jsou to vyhozené peníze!Nic konkrétného nepředpoví, jen stále něco, co se stane v budoucnu. Např. za 2roky. Ta doba už uběhla a stále čekám! Nedoporučuji!!!
 
Secret
25.01.14
13:48
Nereg.

IP: 88.101.121.*
tadymajo-díky za názor! Moje kamarádka k paní Bendové také chodila několik let a splnilo se jí pár věcí ohledně práce. Také jí řekla, že v určitém roku v "blížencích" počne nebo porodí první dítě a od té doby uplynuly 2 roky a stále nic!
 
lena0100
12.02.14
08:46
Reg. před 2016

já teda nedám na Lenu dopustit.Do posledního detajlu se mi vše splnilo a neměnila bych ji.Uhodla i konkrétní měsíce určitých věcí v mém životě dokonce i drobnosti typu kdy pojedu na výlet a koho potkám.Nevím proč vám ostatním se to neplní,ale já k ní chodím 2 roky a vše se splnilo
 
XENIE
04.03.14
16:39
Reg. před 2016

Vracím se po více než 2 letech zpět do Věštírny. Jestli toužíte nahlédnout do své budoucnosti pro rok 2014, napište mi žádost o věštbu na e-mail:
mejly-ok@seznam.cz
Věštím na tyto položené otázky :
1. Jaké bude zdraví člověka narozeného dne ... ? Když požádáte, mohu zaslat i dobré rady,recepty i návody z oblasti léčení přírodními produkty.
2. Jak se bude dařit po pracovní stránce člověku, narozenému dne ... ?
3. Jak se bude vyvíjet vztah mezi ženou, narozenou dne ... a mužem, narozeným dne ... ?
Mám v praxi prověřeno, že se mnou zpracované věštby plní.
Děkuji Vám předem za důvěru, věštby zašlu na Vaši e-mailovou adresu do 1 týdne. Vaše XENIE
 
Luis
04.03.14
16:46
Nereg.

IP: 199.7.156.*
Problem lidi zavisejicich na penezich , ktere maji z vesteni je, ze vesti i v mizernych dnech, kdy maji sve kanalky zavreny.
Da se to poznat,podejte na uvitanou ruku a pokud citite pri podani ruky chlad, nenechte si vestit.
 
otázka
05.03.14
11:49
Nereg.

IP: 92.245.5.*
Pani Xenie vaše odpovědi jsou zdarma jako předtím?
 
XENIE
06.03.14
19:22
Reg. před 2016

Lituji - věštby zdarma nemohu poskytovat neboť jsem si vyřídila povolení pracovat na živnostenský list jako OSVČ, kdy musím z mojí práce platit daně - a zpracovávám věštby za peníze. Ale ceny za vypracování mám velmi nízké, aby moje služby byly dostupné opravdu každému žadateli. Více informací najdete kliknutím na stránku "esoterika" a pak klik na "katalog astrologů".
Jsem připravena pomoci téměř ihned, nejpozději do 1 týdne
každému, kdo o pomoc požádá.
S úctou - Vaše XENIE
http://www.ves tirna.com/katalog/detail- xenie-424.php
 
Michala
15.06.19
18:09
Reg.14.7.20

Mam se knemu vratit když mě pod vedl prosi mě ze pujde do kostela ze us to neudělá udelal mi to u dvakrát
 
Michala
15.06.19
18:13
Reg.14.7.20

Mam se knemu vratit když mě pod vedl prosi mě ze pujde do kostela ze us to neudělá udelal mi to u dvakrát nevim jestli to bude dobry mojim se
 
Red
15.06.19
22:08
Reg. před 2016

Michala: nevěřit
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)