English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 19.3.2025
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 19.3.2025
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Hadi".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Hadi

Gracey
14.01.25
11:47
Nereg.

IP: 78.80.114.*
Dobrý den,
stále se mi opakují sny o hadech. Většinou mě pronásledují a chtějí ustknout. Někdy je jen jeden, někdy je jich tisíce. Někdy jsou kolem mě a jen jsou, výjimečně ode mě někdy "uteče", když na něj narazim. Někdy jsou to sny, kdy se hrabu třeba v blátě, či probíram jiným harampadim a narazim na hada či se odněkud vynoří. Jednou i něco lezlo z rukávu bundy člověka, kterého jsem přátelsky držela a on to byl malý had, který na mě zaútočil a ustknul mě do krku. ... Prosím, co to znamená? .. o hadech se mi zdavalo, když jsem měla partnera a nakonec tam bylo nefér jednání (emocionální nevěra k jiné... zatímco mě urážel a neměl na mě čas, tak k ní byl pozorný, obětavý, dávající komplimenty a byl tam pro ni od rána do večera... Tak tam jsem ty sny o hadech brala jako varování po tom, co to vyšlo najevo), ale teď jsem single a pořád se mi sem tam o nich zda.
Co to může mít za význam? Děkuji za odpověď.

hns
14.01.25
16:16
Nereg.

IP: 94.142.239.*
Had obecně znamená nepřítele. Např. v podobě pomluv z okolí.
Snáře pro ně uvádějí mnoho významů.
Zaměřil bych se i na osobní ochranu, např. recitací manter. V indickém kontextu je Garuda hlavní nepřítel hadů.

Gracey
14.01.25
21:25
Nereg.

IP: 213.211.49.*
Děkuji za tipy :-). Vygooglim si tu ochranu.

hns
18.01.25
20:23
Nereg.

IP: 94.142.239.*
Uvítám, když napíšete, co jste použila a s jakým výsledkem.

Za sebe bych doporučil recitovat nebo aspoň poslouchat Garuda dvádaša náma stotru (12 jmen Garudy) či delší Garuda Dandaku (s vícero účinky). Garuda gájatrí zřejmě vyžaduje zasvěcení.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)