English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



kreta
05.04.22
21:26
Reg. před 2016

Vlastně nevím jak se zeptat. U mě je všechno špatně. Před 4 lety jsem se začala volně propadat na dno. A teď to vypadá, že nevím, co bude dál. Začalo to psychickým terorem ze strany ex(nevěry, oženil se za zády s milenkou, pořídil s ní byt). Unesl mi dítě. O syna jsem "přišla", soud jej svěřil do péče ex. No a pak už to šlo: díky nehodě v opilosti ztráta ŘP, následně ztráta zaměstnání a nemožnost najít nové adekvátní bez ŘP, tím jsem se začala dostávat do dluhů a dnes jsem v situaci, kdy to vypadá, že mi prodají byt (nemohla jsem splácet HÚ, ale byla to investice pro syna) a dům ve kterém jsme bydleli asi budu muset opustit (měla jsem na něj předkupní právo a platila nájem, ale na ten jsem pak už také neměla- můj zamilovaná, moje útočiště), chvíli to vypadalo, že se pomaloučku všechno zlepšuje (našla jsem seriozní práci, sice výdělek nestačí, chodím do druhé práce, soud mi odpustil zbytek trestu a dovolil podmínečné vrácení ŘP), ale já stále nevidím světlo na konci tunelu... dostanu ten ŘP zpět, abych mohla zase vydělávat solidní peníz (závisí na tom i ochota syna žít se mnou) a budu mít kde bydlet (nastane nějaký zvrat a zachráním bydlení, alespoň jedno), vrátí se syn ke mě a najdu zase lásku?... .já se omlouvám, propadám se pořád hlouběji a těžko se žije, když člověk nemá na co se těšit... já Božena 20.9.1970, syn 13.5.2009 a ex 8.1.1956
 
Tarotka
02.05.22
10:08
Reg.27.3.22

Dobry den, pani Bozeno, dlouho jsem premyslela, jak zacit Vas vyklad. Zacnu jej tedy slovy: „Dilo je dokonano, dilo je hotovo“ chci timto rict, ze vse co se doposud stalo, doslo do nejakeho stadia u bude tento rok prechazet do nove etapy, takto bych oznacila vseobecne ten dalsi rok pod vlivem karty 3 mince. Uzavira se etapa jedna a prichazi druha. Vim, ze byste sve potize chtela vyresit velice rychle, ale pod 3 minci budete tvrde pracovat a taky spolupracovat na tom, abyste se ze vseho dostala. Co se tyce toho RP, zda ho ziskate do konce tohoto roku
Mág - 10 mecu - 2 hole, tak se obavam, ze na to si jeste budete chvili muset pockat, pokuste se jeste dal informovat, jak to s tim RP vypada, no proste pracovat na tom, abyste ho ziskala co nejdrive zpet. Co se tyce financi, tak Vam vysla karta Milenci, coz je krasna karta pro vztahy, ale v oblasti financi bych to videla tak, ze mozna budete na nekom financne zavisla nebo proste situace zustane beze zmen. Co se tyce toho bydleni Královna minci - Veleknezka - kolo štěstí, zde bych to videla nasledovne, moc rada bych Vam rekla, ze v dome zustanete, ale karta kolo stesti prioritne rika, ze vse co nastane bude k Vasemu prospechu, i kdyby ta zkusenost, ktera prijde Vas zpocatku moc bolela. Vse co se ohledne bydleni stane, bude ve Vas prospech. Zda se syn vrati ci ne
10 mecu-10 poháru-7 minci, tak tento rok to nevidim na navrat, ale polozte si uprimne otazku, chtela byste sveho syna privest do nejistoty? Nebylo by lepsi, aby to nejtezsi Vase obdobi preckal u otce a za Vami se vratil, az budete mit zase pevnou pudu pod nohama? Ptala jste se take na lasku a zde to vidim velice pozitivne, vysla Vam karta Posledni soud a ta ukazuje na novy vztah 😊 Pani Bozeno, nechtejte vyresit vsechno hned, tento rok bude narocny, ale otevrou se nove dvere, chce to jen mit vytrvalost.

Preji Vam mnoho slunecnych dni.
Monika
 
kreta
05.06.22
11:10
Reg. před 2016

Dobrý den Tarotko.

Moc děkuji za výklad. Trochu jsem se snažila "dešifrovat" Váš výklad. Asi se v zásadě shoduji v tom, že i já mám dojem, že kruh se uzavírá... .
Ale jinak nevím... .
ŘP: no nakonec to snad dopadne a já bych ho měla příští týden dostat. Mezitím než jsem podala dotaz jsem prošla řízením a absolvovala znovu autoškolu. Tak snad už to bude v pořádku.
Co se týká syna, tam zatím nevím. Měl by se otevřít znovu soudní spis a řešit péče o syna... .máte pravdu, že by bylo lépe mít syna u sebe až budu mít stabilizovanou situaci, ale to nemusí být nikdy. Viz dále. Syn roste a já ho vídám tak jednou za 6týdnů na necelé dva dny (nikdo si neumí představit co jsou to za muka) je mu 13 a ten čas, kdy nemůžu být s ním mi nikdo nezaplatí ničím... Teď jsme ve stavu, kdy syn by chtěl, ale můj ex dělá všechno proto, aby nás oddělil...
No a dům... já vlastně nevím co se mou bude... v úterý 7.6. mám soudní řízení o vyklizení... .modlím se, aby soud ještě nerozhodl. Totiž já mám ještě byt. Byt je můj, ale hrozí, že o něj přijdu v insolvenci, protože jsem se dostala do dluhů. A dům patřil mému ex. koupila ho firma u které jsme byla v domě v nájmu a měla předkupní právo než jsem se dostala do fin. problémů hlavně v covidu. Takže teď je otázka jestli přijdu o byt (jako že to reálně hrozí) a nebo i o dům ( také to reálně hrozí) a nebo dojde k nějakému zvratu ( třeba i v případě domu a já dostanu možnost znovu platit nájem)... Kéž by jste tu ještě byla a mohla mi na to říct "své"
O tom, že tvrdě pracuju není debaty... .vlastně se chodím domů jen vyspat a je otázka jak dlouho to vydrží moje tělo.
Jestli ještě potkám partnera... no tomu už taky přestávám věřit :-(
Ptát se dál nechci, je nás tu na Vás hodně, ale pokud by to nevadilo

Zajímalo by mě jak to budu mít s tímto datem 8.1.1956 Lubomír
a s tím domem? Je to moje zamilované místo
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)