English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Goethe

Člověk vlastně ví, jen když ví málo. Čím víc ví, tím větší jsou pochybnosti.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



Růženín
03.04.22
14:59
Reg.21.7.20

Dobrý den,

mohla byste se prosím podívat do tarotu, zda prosím najdu v blízké době zaměstnání?
Jak bude dál vztah mezi mnou Lucie nar. 30.3.1991 a Petrem nar. 6.10.1991. Budeme mít miminko? Děkuji moc, vážím si toho. A přeji hezký den.
 
Růženín
19.04.22
11:27
Reg.21.7.20

Moc prosím Tarotku. Najdu si prosím nyní zaměstnání? Děkuji moc Lucie nar. 30.3.1991
 
Růženín
26.04.22
16:30
Reg.21.7.20

Dobrý den Tarotko,

najdu si prosím zaměstnání? Chodím po pohovorech a nic. :( Najdu si prosím teďka zaměstnání? Mám hledat v administrativě? Mám ráda i děti, zkouším i hledat v tomto oboru... Poštěstí se? :) děkuji moc za odpověď. Vážím si toho a přeji všem hezký den.
 
Růženín
19.05.22
22:11
Reg.21.7.20

Prosím. Nyní mám nabídku do statní správy. Budu konečně v práci spokojená? Budu mít miminko? Nebo jak to bude dál mezi mnou Lucie nar. 30.3.1991 a Petrem 6.10.1991? Děkuji moc za Váš čas. Vážím si toho. Děkuji.
 
Tarotka
19.05.22
23:29
Reg.27.3.22

Dobry den Lucie, prave pracuji na vykladu pro Vas a Vy zrovna pisete, ze prace uz prisla. Takze karty, ktere jsem vylozila jsou nasledujci: 10holi – 6 holi – 10 minci
Vase namaha se vyplatila a nabidka prisla. Nabidka je pod kartou 10 minci a proto byt Vami, bych te pracovni pozice vyuzila. Bude to pro Vas v soucasne dobe urcite to nejlepsi, co Vas mohlo potkat. I presto, ze byste mela pochyby, ze Vas prace nebude naplnovat, bych do toho sla. Zapomente v tuto chvili na pochybnosti.

Zda budete mit v budoucnu miminko, karty: Rytir holi – 7 mecu – Slunce
I presto, ze tomu neverite, myslim ze nekdy miminko bude, bylo by ale dobre si ujasnit, chcete praci nebo materstvi. Oboji dohromady by se trosku bilo.

Co se tyce Vaseho vztahu do konce roku 2022: Kolo stesti – 9 mecu – Spravedlnost
Ja tedy nevim, zda jste s partnerem z lasky nebo ze zvyku. Zde se nevyskytuje zadna karta, ktera by lasku popisovala. Vysledna karta Spravedlnost popisuje sice vyvazene partnerstvi a ferovost ve vztahu, ale je to vztah spise racionalni. Bylo by dobre se nad timto trosku zamyslet.

Preji mnoho stesti.
Monika
 
Tarotka
20.05.22
07:04
Reg.27.3.22

Lucie, rada bych upresnila vetu, ze materstvi a prace dohromady nejde, ano samozrejme jde, ale ne v jednu chvili najednou. Bud usiluji o karieru nebo jde kariera stranou a pracuje se na miminku. Jde o to, ze by bylo dobre se na to podivat realnyma ocima a nemyslet si, no tak, kdyz to nevyslo v praci, tak ja budu mit radeji to dite anebo naopak. Jde spis o to ujasneni, co zrovna ted chcete.
 
Růženín
02.06.22
06:45
Reg.21.7.20

Děkuji moc Moniko. Jen mohla bych Vás prosím poprosit, zda byste se ještě jednou podívala na to zaměstnání? Místo statni správy jsem vzala práci v soukromé sféře: v advokátní kanceláři. Zvládnu to prosím? Děkuji moc. Vážím si toho moc.
 
Tarotka
20.06.22
10:43
Reg.27.3.22

Dobry den, moc Vam gratuluji k Vasemu rozhodnuti. Mate karty: 8 poharu – 2 pohary – Paze holi. V samotnem zacatku budete mit obavy, ze praci nezvladnete a mozna budete i litovat, ze jste ji vzala, ale brzy se budete citit lepe, tyhle chmurne myslenky Vas prejdou. Najdete v praci zalibu, mozna i nejaky prijemny kolegialni / pracovni vztah. Karta Paze holi ukazuje, ze nove ukoly, ktere se Vam zpocatku budou zdat nesnadne, zvladnete a budete pracovat ve velkem pracovnim nasazenim. Takze to vidim na klasicky prubeh. Kdyz nastoupite na novou pozici. Na zacatku je zde nejistota a pochybnosti, pote se ale zapracujete a budete sve ukoly zvladat s nadsenim.

Niceho se nebojte.
Monika
 
Růženín
21.06.22
19:10
Reg.21.7.20

Dobrý den Moničko,

děkuji moc za Vaš čas, ale bohužel v daném zaměstnání to zkončilo.
Najdu si prosím zaměstnání, kde by to fungovalo a konečně bych pracovala? Děkuji moc za Vaši odpověď a čas. Vážím si toho moc.
 
Tarotka
22.06.22
23:06
Reg.27.3.22

Mila Lucie, tentokrat se vyjadrim bez karet. Moc nerozumim Vasi strategii v hledani prace. Ve vyse uvedene komunikaci jste psala, ze jste praci ve statni sprave nevzala a vzala jste praci v advokatni kancelari. Ja tedy byt na Vasem miste bych se zamerila na duvody, proc nejste v nove praci spokojena nebo zamestnavatel neni spokojeny s Vami a zacala na sobe pracovat. V historii tohoto fora jsem si dohledala Vase dotazy a neustale se ptate na to same uz necely rok. Zda konecne najdete praci/budete v praci spokojena/budete mit miminko atd. Proto si myslim, ze zde neco nebezi jak ma. Mou radou je, zamerte se na to, co v zivote nejvice chcete, verte sama sobe, verte ve svou intuici a nenechte svuj zivot v rukou kartarek. Tarot Vam muze ukazat cestu, ale jak si veci Vy udelate, takove je budete mit a toho byste se mela v zivote drzet.

Preji Vam mnoho sil!

Monika
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)