English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Nemůžeme se spojit, co nám v tom brání".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Nemůžeme se spojit, co nám v tom brání

Charlotte87742189
05.09.20
18:45
Nereg.

IP: 213.226.251.*
Dobrý den, potřebuji poradit co dál. Vím že naše setkání nebylo jen tak náhodou, chodili jsme spolu na stejnou školu ale pak zmizel a už jsem o ním nikdy neslyšela ani neviděla. A po šesti- sedmi letech jsem ho uviděla a začala jsem ho potkávat. Pamatuji si jak jsem šla po chodníku on šel na proti mě v dáli a já věděla že je to on, blížili jsme se a střetli se očima a moje duše mi hned řekla že je to ten pravý, srdce mi začalo bušit a jako kdyby jeho duše mě k němu volala byl to neuvěřitelný pocit, měla jsme pocit že ho potřebuji obejmout a říct mu jak moc ho mám ráda a jak je pro me důležitý i když jsem ho viděla naposledy na ZŠ, a ráda jsem ho neměla až když jsme ho uviděla. Pokaždý když ho vidím mám potřebu ho objemout, cítím že on mě ochrání před vším, že je to někdo kdo je tady pro mě. Uz je to půl roku co ho mám ráda a je pro mě vším. Nemůžu na něj zapomenout má duše mi to nedovolí kdykoliv si řeknu že už nemůžu že chci zapomenout tak mi má duše a intuice říká abych to nedělala že si hrozně ublížim ale já už dál nemůžu. To sami mý andělé. Pokaždé když chci zapomenout cítím tlak že se udusim jako kdybychom společne "umírali". Jak mile přestanu chtít zapomenout udělá se mi líp a já se můžu nadechnout. Nemůžu si pomoc ale cítím že je to má spřízněná duše, cítím ho po celým těle, vím že na mě myslí. Párkrát jsme si psali ale já z něho cítila že to není on že nehraje sám sebe asi po dvou měsících jsem už věděla že teď je to on přišlo to z ničeho nic. Oba dva se máme rádi ale jako kdyby nám v tom někdo bránil se setkat a spojit naše duše. Jako kdyby někdo nechtěl, cítím že tam je něco co se potřebuje odstranit a pak se spojíme. Mám v sobě stále nepopsatelný pocit a nevím co mi to chce říct. Věřím svý duši, intuici a andělům. Proto mně neberte za blázna. Já stále ale věřím že se naše duše spojí buď dřív nebo později. Prosím řekněte mi někdo co to vše znamená. Děkuji předem za odpověď ❤️
 
Ján
22.09.20
23:57
Nereg.

IP: 84.245.120.*
Skúste vyhľadať odbornú pomoc
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)