English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Seneca

Nahromaděné peníze vládnou, nebo slouží.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zufalost je nedalko. Prosím o radu.".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zufalost je nedalko. Prosím o radu.

Petr7
20.09.17
20:35
Nereg.

IP: 89.103.244.*
Zdravím, potřebuju radu. Skoro před rokem jsem poznal holku, resp. ženu. Je v mých očích ztělesněná dokonalost. Ve všem k sobě padnem, líbí se nám stejné věci a uvažujem podobně. Užiju si s ní vždy spoustu srandy a nelituju jediné vteřiny co jsem s ní strávil. Vím, že k sobě patříme. Má jen jednu vadu a to tu, že je vdaná. Její manžel si jí neváží, podle mého ji jen využívá. Vím dokonce, že jí i psychicky týrá. Byl jsem svědkem, kdy jí hnusně do telefonu nadával, ona není konfliktní tip tak jen tiše poslouchala a odpovídala mu. Nic s ní nemám (po fyzické stránce) ale už jsme na toto téma kolikrát mluvili, a chováme k sobě silnější city, já zřejmě o dost silnější než ona ale i tak. Snažím se jí vysvětlit, že manželství není nezvratné, že s ním nemusí být, když je na ní takový. Vím, že se mnou by jí bylo lépe. Jednu dobu už byla přesvědčena, že se s ním rozvede, byla i u právničky a dohodla se s ní co a jak. Ale když došlo na "lámání chleba" vycouvala. Tvrdí, že z něj má strach a že on má teď nějaké problémy a tak ho v tom nemůže nechat, a musí být s ním. Chce aby jsme se přestali stýkat, že radši bude nešťastná sama, než aby jsme byli oba. Jak jí mám přesvědčit, aby podnikla ten krok, který změní v jednu nešťastnou ve dva šťastné? Mám pocit, že pokud o ní přijdu, přijdu o všechno, je můj celý svět. Vím, že to asi překonám, ale co když ne. Bylo by mnohem jednodušší, kdyby mě ráda neměla, přijal bych to jako další ze svých nezdarů. Ale když má, a já ji, a stejně spolu nemůžem být. Je to k zbláznění. Poraďte prosím, děkuji.
 
Dracizena
23.09.17
20:02
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Petře, musíš si uvědomit, že ona, i se svým manželem prožívala zprvu pěkné hezké chvíle a proto ho nechce opustit... A když nedává přednost Tobě, manžel je pro ni větší přítažlivou silou... nezbývá Ti nic jiného, než jít dál... šťastnou cestu... a nebo počkej, čas ukáže... být Tebou, tak ještěnějaký ten čes počkám
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)