English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "jak ho získat zpět? ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

jak ho získat zpět?

riel
16.03.15
23:10
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Ahoj, mam pritele, teda mela jsem. Pred par dny mi prisla sms, kde mi napsal, ze chce byt sam a ze je konec. Nepochopila jsem to, meli jsme společné plany, nic se nestalo a najednou toto. Nechapu to do ted, co se stalo, ale na sms nereaguje a telefon nezveda. Bydlíme od sebe daleko, takže se na stejnych místech nepotkavame. Jezdili jsme za sebou casto, ale teď nevim co delat. Jet za nim? Dat mu cas? Jak dlouho dlouho??? A jak neudělat nějakou hloupost. Chci vědět co se stalo a nechci o nej rprijit :( co mam delat? Myslíte, ze to nejak zvladnem? Nemyslím si, ze by v tom byla jina zena, ale co se mohlo stat?
 
halil
18.03.15
09:32
Nereg.

IP: 66.249.93.*
Hm... Čo to len s Vami ľudia len je v tejto dobe.

Rozchadzat sa cez sms-ky. Predpokladám, že na deťoch sa teraz nepracuje. A ak ano, zacinam mat strach o ludstvo ako take.

Nebkaznite zienka, a iba cakajte. Cakajte a jemu napiste, ze si zaslyzite vysvetlenie obsahu spravy ktorú ste dostala. Ale iba raz a jasne a zrozumitelne. Tak, aby mlady muz pochopil, ze to co robi rozhodne nie je spravne.

A dokedy mate cakat? Nuz, zvycajne dovtedy, pokial vas to nenastve a nieco neurobite. Co je uz na vas. Mozno Mu zpravite scenu. Alebo sa pojdete bavit auvidite ho a stropite mu scenu, alebo sa len nasr... dite, a poviete si uz dost! Co som si zabila otca a matku aby som trpela. A kvoli komu? Kvoli chlapovi ktory sa boji zodvihnut telefon? Co potom bude robit v dzungli?

 
Merit
20.03.15
10:08
Reg. před 2016

ahoj :-)
dam ti sem link na pekne video .. vic psat nebudu ..ON to rekne za me .. nebot vybrat si musis jenom ty sama .. nikdo za tebe tvuj zivot neodzije .. drz se a mej se jak potrebujes .. papa



tu je ten link .. zkopiruj si to, nebo znac a otevri si to v novem panelu ..


youtube.com/watch?v=dFvchWV00tU
 
Hankas2
15.06.15
23:20
Nereg.

IP: 77.247.181.*
Přemýšlela si nad bílou magií? Nejsou to kouzla, jde o práci sama na sobě…zkus si o tom něco zjistit, já jsem díky ní nyní šťastná, mám i velmi dobrou zkušenost s lidmi co mi pomohli kdyby si chtěla…třeba by si i přišla na to že ti bude líp bez něho a otevřela své srdce někomu jinému, třeba lepšímu :)
 
sonado
22.06.15
15:52
Reg. před 2016

Hankas2, poraď prosím, našel si jinou a já nevím, jak dál
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)