English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner11.04.24 / Sabina Pikhartová v Láska
magický rituál na vrácení partnera11.04.24 / pepča v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska



Nejhorší je, když ti chybí někdo, komu ty už nechybíš.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mí blízcí budou v pořádku. ”


Myšlenky moudrých

Rochefoucauld

Jen málokdo by byl zahanben tím, že je milován, když už přestal milovat.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Byla jsem víla".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Byla jsem víla

Elenyara
23.01.15
10:08
Reg. před 2016

Sen začínal někde v našem městě. Byla jsem pravděpodobně ve svém novém bytě (který teď nemám ale moc bych si ho přála) a byla tam i moje kamarádka. To ráno jsem zjistila, že mám modrá světélkující křídla. Pak jsme byly někde nakupovat a náhodou se mi dařilo pohybem ruky donutit předměty létat. Pak se sen úplně otočil a ocitla jsem se v krásném zeleném lese se statnými stromy. Postupně jsem tam potkávala čtyři ženy, které asi reprezentovaly čtyři základní živly. Jedna byla se zrzavými vlasy v zeleném, druhá s Hnědými vlasy v červeném, třetí v modrém se stříbrnými bílými vlasy jak sníh a čtvrtá černé vlasy a oranžové šaty takový trochu do zlata. Mohla jsem létat po lese s nimi a nacházela jsem různé druhy krystalů několika barev. Pamatuju si zvláště úžasně smaragdový velký jako dlaň. Bylo to úžasný :-) Ráda bych věděla jestli to jsou nějaké dobré zvěsti..? :)
 
halil
25.01.15
15:24
Nereg.

IP: 217.75.83.*
Príjemnú , pokojom, slniečkom v duši naplnenú nedelienku želám ... .

Tak, tento sen môže mať dva pravdepodobné vysvetlenia, buďto vám vaše podvedomie v sne dáva prežiť vašu túžbu, ako píšete po novom bývaním, čím vás vlastne povzbudzuje aby ste vo svojom úsilí pokračovala, pretože sa potom budete cítiť šťastnejšia.

No z hľadiska duchovnej ceste ( teda iba sebapoznávania ) tento sen znamená cca toto.

Byt – byt, dom, to ste vlastne vy. Keďže nepíšete žiadne podrobnosti čo sa týka vybavenia bytu, poviem iba toľko, že nábytok, farba stien, svetlosť bytu zobrazuje iba skutočnú náplň vašej mysle vo vedomom stave.

Kamarátka – snový kamaráti sú naši pomocníci na duchovnej ceste. Pomáhajú nám plynulo prechádzať s pudovej roviny do citovej a neskôr z citovej do duchovnej.

Krídla – symbolicky majú za úlohu priniesť posolstvo snívajúcemu do náplne mysle. Nepíšete aký druh krídiel to bol, keďže sa však jednalo o krídla víl, predpokladajme, že sa podobali motýlím krídlam. A tie majú poukázať na iluzórnosť sveta, ktorý je v neustálom pohybe i v zmysle vety z kybalionu – Nič tu nie je isté. Nič, okrem zmeny samotnej. –

Modrá farba krídiel – je symbolom duševnej energie, intelektu, vernosti, no zároveň v snoch žien upozorňuje na potrebu nevyvyšovať svoju mužskú stránku ( princíp, mužský je aktívny princíp )

Pri nákupoch ovládate rukou, teda svojou vôľou predmety v sne spolu s lietaním po lese. Tento jav patrí do riadenej imaginácie, alebo teda vedomo riadený sen. Symbolizuje stratu ega, i keď je to často krát krátkodobé. Strata ega vo vedomom stave je strata hraníc a riadenie sa iba láskou v srdci. Tieto typy snov, majú okrem tých ktorý na sebe aktívne pracujú, teda vo vedomom stave pochopenia „božích zákonitostí“ karmy, polarity atd ... alebo zamilovaným ľuďom, ktorý sú na začiatku vzťahu, kde sa jeden pre druhého obetujú, iba s ružovými okuliarmi na nose milujú celý svet bez hraníc. Lebo on taký i skutočne je.

Les – je symbolom pudového vnímania ( okrem sna rozprávkového ) a i ked ten váš z časti bol rozprávkový, predsa len statné stromy sú jednoznačne falickým symbolom. Teda sen je v preklade vaša túžba vo vedomom stave po spojení s milovaným na urovni fyzickej v milovaní.

Lietate so štyrmi živlami – veľmi krásny snový symbol, ktorý vám poukazuje práve viditeľnosť sveta, štyri živly, štyri ročné obdobia, a domnievam sa, že ženy ktoré boli použité vo vašom snovom zážitku, boli práve zástupcami štyroch cností o ktorých píše evanjelium, - múdrosť, spravodlivosť, statočnosť, miernosť . V lese spolu hľadáte kryštály, nikdy ma neprestane udivovať múdrosť podvedomia, aké symboly dokáže použiť aby zvýšilo pochopenie, v tomto prípade je hľadaním kryštálov čoby zástupcov čistoty, čírosti, sú poukázaním práve na to čo prežívate. Teda i to pudové ( v tomto prípade je to sex ) vie byť čisté a číre, a dovedie k transpersonálnemu ja, božské ja, číre ja ... teda i sex nie je sexom, nie je pudové ak je preciťované s láskou v srdci k sebe i k partnerovi. tým pádom sa sex stáva iba prostriedkom, ktorým povieme ako veľmi pre nás partner znamená. ( zhmotnená láska vášho srdca, v jeho forme )

Rôzne farby kryštálov poukazajú na prežitok mimoriadne krásnej nadzmyslovej skúsenosti. S tým, že podvedomie vyzdvihuje zelenú farbu a tá je farbou prebudenia ( príroda, na jar krásne pučí ... ) teda duchovného prebudenia so silnejúcim postojom indiferencie k svetským veciam. Zelená farba ukludnuje a vedie k zjednoteniu. Teda toto máte posilovať vo vedomom stave.

Takže milá Elenyara, tento váš je v podstate ukážkou veľmi citového žitia, ste veľmi pozitívna osôbka, ( alebo aspoň teraz ) milujete seba i svet čo iba svojimi očami vonku vidíte. Z hľadiska práce na sebe, vám potvrdzuje aktívne žitie na citovej úrovni no ten let a ovládanie mysľou, vôľou, poukazuje na čistotu vášho vnímania akú máme pri zamilovanosti. Ste jednoducho v súčasnosti plná lásky a dobroty. Tak ako, sú to dobré zvesti? :-)
 
Dracizena
25.01.15
23:33
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Elenyara... co Ti říkají modrá křidýlka? Zvedni bradu a vzývej hvězdy, přišel Tvůj duchovní čas... Přijdou i další sny, které tě budou posouvat dál, po duchovních schodech a do té doby, než se po nich naučíš chodit sama...
Snový dům je vždy tělesná schránka. Andělská řeč není přímá, ale jde do rozumu klikatě, jako když v lese teče potůček.
Kamarádka... je ve Tvém těle důležitou energií a proto kamarádku obaluj vizuálně do duhy... jde o vizuální a velmi důležité terapie...
Předměty létaly... ale ty předměty drží v ruce andílci, to ONI s nimi létají a budou se Tě dotýkat. Budeš je cítit, třeba na tváři, budeš cítit vůně, budeš slyšet vnitřním slyšením, i své jméno... až se stane, napiš mi na meil.
Čtyři ženy, čtyři andělé, kteří Ti předají Dar vidění aury...
Až se zadíváš na bílou stěnu a jak se říká do blba, uvidíš zelenkavou a žlutou a pak přijdou další barvy...
Těmi krystaly, to jsou lidé, kteří se za Tebe budou modlit a proto sleduj, kteří lidé se k Tobě budou přibližovat a kteří vzdalovat...
Aby přišli ti křišťáloví lidé, vzdálí se ti, kteří jsou pomlouvační...
Sen Ti předává jedinečné zvěsti... ámen+ámen+ámen, za Tvou duchovní cestu...
 
Elenyara
30.01.15
12:26
Reg. před 2016

Děkuji za tak pěkné a rozsáhlé výklady!!! To bych nečekala, že se toho dá tolik vyčíst... :) V každém pádě to budu chápat jako podvědomé rozvíjení. Uvidím, co se bude dít dál. Ještě jednou děkuji.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)