English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "prosba pre Dracizenu".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

prosba pre Dracizenu

Elie
25.12.14
15:43
Nereg.

IP: 78.141.85.*
Prosim o pohlad na vztah Ingrid 238.1970 a Slavomir 15.9.1979, vzniklo medzi nami vela lasky, avsak doslo k nedorozumeniu a a nepochopili sme sa. Ako sa bude dalej vyvijat nas vztah, nechce teraz komunikovat. Co mam urobit aby sa dal vztah do poriadku, mam ist ja za nim? Mam ho velmi rada, bol mi oporou a boli sme stastní, prosim o radu.
 
Dracizena
25.12.14
22:43
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Elí... děkuji za důvěru...
Mé rady nejsou jen o tom, že poradím, já zároveň rovnám pobořené energie v lidských tělech, i v těle aurickém a to se děje i teď, kdy Ti odepisuji... Já píši a zároveň sleduji jak mé vibrace pracují ve vašem poli a dálka nerozhoduje...
Jsme stejně jen jedno tělo, my, lidé celé země...
Elie, vztah je i o tom, aby si tělesné energie od druhého odpočinuly
a proto Slávek se vzdálil...
Vrátí se, on ví, že jsi pro něj štěstím...
Před chvilkou jsem zde někomu odpovídala, že žena drží opratě svému koníkovi a když mu je přitáhneme, tak začne i vyhazovat a nebo uteče.
Ne ale vždy platí, "jak si muže osedláme, tak nás ženy, muž veze".
Ale ve většině to platí...
Tvé jméno nese velké písmeno-I-... Toto písmeno je rychlost v odpovědi a proto si dávej pozor, na své rychlé reakce, na ty jeho reakce. Je lepší hned nereagovat, když víš, že se nafoukne...
V tomto směru na Tebe bude alergický a to by byl nekonečný kolotoč...
On nese písmeno -S- a to je zaháčkování se za druhého.
Ano, on se Tebe bude držet, ale nesmíš ho štvát.
Chtěj od něj méně a dá Ti více...
Jeho jméno mluví o tom, co nese v srdci, slávu a mír. Chce se s Tebou chlubit a být v míru a čas od času chce být sám, se svými myšlenkami...
Tvé životní číslo je 30... jsem také v třicítce... a jsi ohnivé znamení, já také... Třicítka je silové číslo a silový Anděl, který nás třicítkové táhne, tak my mu ale musíme pomáhat, aby se nám, třicítkovým dařilo... Prostě, jak zde na věštírně hlásám, ámenuj do hvězdiček s přesvědčením, že Anděl hvězdný Tě slyší a koho slyší, tomu pomůže...
Já na Tvém vztahu budu pracovat, ale Ty se začni modlit a ámenuj, jako o závod a bytosti světla vše složí k obrazu Tvému.
Ale když obraz by byl nemocný, budou stavět Tvou budoucnost jinak...
Slávek je v pětce a proto bude náladový, urážlivý... prostě, pětka je polovina a proto se bude houpat, jako na houpačce a proto k němu přistupuj opatrně, když jakoby s tou houpačkou bouchne o zem... Ale když bude v povětří, jejej, to je v náladě...
Určitě, jdi za ním, on na to čeká...
Ale je schopný z trucu jít za jinou, tak si pospěš...
 
Elie
26.12.14
09:55
Nereg.

IP: 78.141.85.*
Dakujem z uprimneho srdca za vsetko. Bola som uz za nim dvakrat, nebol vsak doma, nechala som mu odkaz. Nechcem aby to vyzeralo, ze sa vnucujem. Verim, ze nenecha to vsetko pekne comu sme ani nedokazali uverit, ze nas stretlo. Akoby nam to stastie vtedy bolo dane. dakujem a prajem vela vela stastia.
 
Elie
26.12.14
10:19
Nereg.

IP: 78.141.85.*
Mohla by som sa este spytat, ak budeme vediet nas vztah vdaka nasej laske udrzat, bude dlhodoby? Ako dlho budeme spolu, ja uz nechcem stale na niekoho ineho cakat, chcela by som zit svoj zivot s nim.
 
Aria
21.02.15
16:52
Nereg.

IP: 46.231.74.*
Dobrý den, prosím prosím, potřebuji poradit. Mám pocit že sem potkala v práci toho pravého, ale nejsem si tím tak docela jistá, z jeho strany je trochu chladný a málomluvný a je těžké uhodnout jeho myšlenky. Nechci být naivní, ale mám strach se ho ptát. Moje narození 31.1.1993. Děkuji Vám a přeji Vám aby jste se měli co nejkrásněji. ♥
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)