English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Farebný had".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Farebný had

vrtielko
18.10.14
08:26
Nereg.

IP: 95.102.103.*
Sníval sa mi sen, že moja dcéra držala v rukách farebného hada (farba ako dúha) a volala ma do vody, ktorá bola čistá. Ja som sa hada bála a tak som nešla. Ona vošla, had sa jej obtočil okolo brucha a hlavu hada držala dcéra v rukách a hladila ju. Moja dcéra má Crovnovu chorobu a má len málo dobrých dní kedy sa cíti lepšie. Myslým si, že sen mi chcel niečo naznačiť. Prosím Vás ak niekto vie čo, napíšte mi prosím.
Ďakujem s pozdravom Vrtielko
 
Kata-rína
18.10.14
12:15
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Je to možná kravina, přesto napíšu, co mě okamžitě po přečtení obsahu Tvého snu napadlo.
Připadá mi, jako kdyby ona nemoc byla pro Tvou dcerku k něčemu užitečná, něčeho tím dosahuje nepřímo - něčeho, co se jí jinak nedostává, pouze "pomocí" nemoci, proto si jí v podstatě hýčká /silné slovo, ber s rezervou/. Možná bude mít nějaký smysl zrovna ta voda - ona se v ní cítí dobře, Ty ne. Jako kdyby Tě pozývala do svého prostředí, ale Ty máš strach - v podstatě odmítáš s ní být, sdílet její prostor.
Možná by bylo zajímavé zamyslet se, proč jsi do vody nechtěla - zda se Ti ekluje voda anebo něco jiného /třeba "muset si sundat šaty" - anebo strach z hada/ - tedy jak to máš vlastně ve skutečnosti se vztahem k vodě, hadům - popřípadě co by tak asi mohla richtig pro Tebe symbolizovat voda a had /případně i něco jiného, dalšího ze snového prostředí Tvé dcery/ - řekla bych, že by mohla pomoci intuice, ponor do klidného stavu a třeba Ti rozluštění "samo naskočí". Anebo představit si, procítit, prožít, co by se stalo, kdybys do vody šla, co bys cítila /radost, zhnusení, překonání svého strachu ve smyslu: bála jsem se zbytečně, je to prima vlastně/, jaký by byl /mohl být/ dle Tvého scénáře další děj snu.
Zkrátka nějakým způsobem zkusit dokončit /dopsat/ - jako nějaký příběh.
Možná /furt píšu pouze to, co mě napadá - sny nevykládám, popisuji své pocity/ nějak tudy vede cesta k vyléčení dcery. Možná je v nějakém konfliktu, který její tělo řeší zrovna touto nemocí.
Dle Germánské nové medicíny by to mohlo být něco z oblasti základních potřeb pro přežití /konflikt sousta - nemůže něco strávit, něco nemá vyřešeno, nemluví o tom - měla by to ventilovat/.
Prosím, neber mě "vážně", ke snům jsem se vyjádřila teprv podruhé - jde pouze o intuitivní sdělení.
Přeji vše dobré.
 
Kata-rína
18.10.14
12:30
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Ještě něco nahonem: napadlo mě, že možná pocházíš z takového prostředí na Slovensku, kde se mluví i maďarsky... . V tom případě: existují v maďarštině velmi podrobně materiály o Germánské nové medicíně, dle jednotlivých nemocí - mj. na YT kanál BioLogikaOpenUnivers anebo i jinde - např. na stránkách tři dvojitá w.ujmedicina.hu /nevypsala jsem odkaz komplet, myslím, že zde vkládat odkazy není možné/.
Nemám tucha, zda zrovna tento přístup vždy funguje - já sama se zajímám o různá témata a vše beru jaksi s rezervou - s tím, že možná něco na tom je, ze všeho je možné si něco zobnout /anebo někdy člověk dojde ke zjištění, že toto opravdu ne - každý souzní s něčím jiným, intuice napoví/.
 
Dracizena
18.10.14
14:33
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Kata-rínko..sen jsi vysvětlila na jedničku s hvězdičkou...
Ano vycítila jsi to podstatné a předala Vrtielce...

A za sebe Vrtielko... shůry mou mysl vedou, že uzdravuji duhovou hadí sílou... Jde o lomené sluneční paprsky, které tečou v hadím toku a to každý vidíme, když nám sluneční paprsky tečou do bytu..A já tyto paprsky splétám /je to mimosmyslové duchovní nasazení/ v hadovitou sílu a posílám ji lidem do těla, až do hloubky mikrobuněk... pak se dějí i zázraky... Pracuji s hadovitou aurou Země...
A co Ti sen chce říci? Najdi někoho s vodním příjmením a kdo vládne s barevným hadím tokem. Mé příjmení je o vodě a duchovně pracuji mimosmyslově s duhou hadovitou a proto není náhoda, že jsi přišla mezi nás, na věštírnu se svým snem...
Pokud mě cítíš kladně, napiš mi na meil abych Ti předala mé léčivé barevně duhové a hadovité světlo...
Přemýšlej, proč Ti byl shůry poslán tento sen o dceři?
Jak píše Kata-rínka, proč Ty se toho hada bojíš a do vody nechceš jít?
Protože tato její potíž pramení z Tvého aurického pole, kde máš jaké si zkraty a ty pak oslabují, třeba i dítě, nebo vnoučata atd.a Tvá karmická potíž se prostě ukázala v tělíčku dcery, aby jsi o svém problému včas věděla.A proto Ti Kata-rínka nepřímo říká,že dcera je zrcadlem Tvé potíže ..
Ale neděs se, to je běžné a proto se dnes naučíš pracovat s hadí sílou, s duhovým nábojem a uvidíme, jak se dceři povede... nejprve musíme uzdravit ten zkrat ve Tvém aurickém poli a pak přijdou změny,
i u dcery... Máš potrhané aurické sítě a Ty se dají hravě opravit...
Zánětlivost, to je má duchovní parketa...
 
Nike.
19.10.14
10:34
Nereg.

IP: 37.48.39.*
Ahoj Vrtielko,
že je voda v symbolice oblast citová, jsme si už psaly a jestli dobře vidím, tak nikde nepíšeš, že ses bála vody...
Strach z hada je člověku přirozený. A v poslední době jsem několikrát psala, že i z historického hlediska byl tento symbol vnímán především negativně dávno dávno před sestavením Bible. Proč má člověk plazy v podvědomí jako konkurenční formu života, by bylo na samostatnou debatu. Byl to symbol sexuální energie, která na planetě zcela převládá ve své nejnižší pudové podobě, materiálna a s tím spojené nezvládnuté mysli. I výraz hadí síla je zavádějící, jelikož kundalini znamená v překladu něco svinutého, nikoliv jen hada. Aby tento symbol nabral vznešenější význam, musela by to být energie oproštěná od výše uvedeného a transformovaná. Barva hada i jeho přátelské chování tomu napovídá. Utrpení je někdy ten jediný prostředek, který k tomu člověka přinutí. Řekla bych, že bys měla dceru následovat. Mateřská láska jako jediná se nejvíc podobé té nebeské, nepolární bez podmínek... tedy měla by. Vzájemně se podržíte a možná i dcera najde, proč nedokáže v pohodě trávit. Nemoc spouští podvědomí, nikoliv aura. Poškození aury je až důsledkem. Není to jisté, že za její problémy můžeš, jak je Ti tu tvrzeno. Rodiče se sice až příliš často dívají Medúze do očí oprávněně, nicméně každý je svébytná osobnost. Toto všechno by sis stejně měla vyhmátnout Ty sama, jedině Ty víš všechny podrobnosti a souvislosti, je to jen o ochotě se na sebe podívat zvenčí, tak si to ještě prober...
 
Dracizena
19.10.14
13:49
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Aurické pole člověka je prvořadé...
Když je narušené, do těla mohou cestovat astrávlní energie které v těla naruší i to podvědomí, vědomí, i nad vědomí a nemoc/astrální energie/ se snáze rozjedou a zakoření v nemoc...

Nike, opět navazuješ na můj příspěvek o auře.Buď svá a piš za sebe ... aurickému vrstvení nerozumíš...
Dám příklad jablíčka a my lidé jsme v jeho jadřinci jádýrky... když bude narušená slupka, pak se kazí dřeň /aurické pole/ a pak vyschnou i jadýrka... .
Jak jednoduché je, pochopit čím jsme ve svém aurickém poli..že Nike?
 
Nike.
21.10.14
21:14
Nereg.

IP: 37.48.32.*
Dracizeno,
toto je diskuzní fórum, zatím ještě stále... jestli se s tím nedokážeš smířit, drž se svých stránek. Měla bys, protože Ty toto fórum jako fórum neužíváš, anobrž jej zneužíváš a tvrdíš lidem, že jsi do nich nějak lezla a něco jim zařizovala, aniž by o to kdo stál. Že se ženské s nízkým IQ bez špetky kritického myšlení nad něčím takovým ani nezarazí, to je holt jejich věc, ale Ty ani nerespektuješ, když Ti někdo řekne NE. Sice naštěstí nic takovéhu neumíš, nicméně je tam úmysl a je to hyenismus. A neboj se, že nepíšu za sebe :). Mě žádná astrální bytost bludy nediktuje.

Aurické pole není prvořadé ani náhodou. Spolu s tělem fyzickým patří k tělům nižším, které obě umírají tady dole. V žádném případě nenese informaci o tom, jak má fyzické tělo fungovat. Pouze informace o stavu, o důsledku. S nadvědomím newmá společné už vůbec nic. Ochranný obal sice tvoří, ale rozhodně to nefunguje tak, jak běžně vyprávíš.
 
Nike.
21.10.14
21:58
Nereg.

IP: 37.48.56.*
... a ještě jednu věc... hadí síla se nedá posílat na dálku, je to velmi specifická individuální energie, k léčení ji umí použít jen málokdo a potom pouze kontaktně. O hadí síle Země jakožto duhy apod., to všechno je splantanina do pohádky, která předpokládá u čtenáře intelekt pětiletého dítěte.
 

Dracizena
21.10.14
22:23
Nereg.

IP: 213.151.77.*
prosazuješ zde tvrdě svůj úhel pohledu a já zase svůj...
a ráda bys válcovala každého, komu nerozumíš a do koho nevidíš...
Hleď si svého... zde lidé čekají na vysvětlení a ne na to, jak nějaká zbrklá Nike bude oponovat... na to zde nikdo není zvědavý...
 
vrtielko
22.10.14
13:57
Nereg.

IP: 95.102.98.*
Ahojte Kata-rína, Dracizéna,Nike.
Najprv mi dovoľte sa Vám všetkým poďakovať, za Vaše príspevky. Keď som dnes šla pozrieť či niekto reagoval na môj sen bola som nesmierne prekvapená. Ďakujem, že sa mi snažíte pomôcť.
Kata-rína, ja sa vody nebojím, bojím sa hadou a to poriadne už celý svoj život, a obyčajne keď sa mi s nimi snívalo nebolo to veľmi príjemné. Prvý krát som videla farebného hada v spojitosti s členom mojej rodiny. Moja dcéra býva v Rakúsku, tam pracuje ako zdravotná sestra. Toto povolanie sa jej páči.Môže byť, že ešte neprekonala rozchod s chlapcom, a tiež problém so mnou. Dosť som jej ublížila. Mimochodom to neviem ani ja stále spracovať, cítim sa vinná voči celej rodine, nie len voči nej. Ale ona bola tiež do všetkého zatiahnutá, nebolo to odo mňa pekné ani správne voči nej.Je to určite karmická časť môjho života ktorú som v tomto živote nezvládla. Ja nežijem v prostredí kde sa hovorí maďarsky ani blízko Maďarska, a ani neovládam tento jazyk.
Ja som mala na začiatku po zobudení pocit aby som svojej dcére napísala, či jej robili testy aj na rakovinu, lebo stále nevedia presne natrafiť na lieky. Berie inekcie, ale tie jej museli prestať dávať, lebo sa jej niečo vyhodilo na uchu a bolelo ju to. Moja stará mama totiž mala tiež rakovinu, ale žalúdka.Keď som sa opýtala manžela či to mám spraviť, strašne sa zľakol a povedal aby som ju zbytočne nelakala. Tak neviem. Akurát mám pocit, že tá čistá voda, je v tomto prípade zdravie, a malo by to dobre dopadnúť.
Čo si o tom myslíte?

ahojte zdravím Vás vrtielko
 
Kata-rína
22.10.14
22:17
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Vrtielko: napíšem Ti tentokrát po slovensky, osviežim si slovenčinu:
Keď so si čítala Tvoj štartovací príspevok, mala som pocit, že Ti musím napísať myšlienky, ktoré mi k tomuto prichádzali. Neverím jungovskej symbolike snov, u mňa nefunguje - akékoľvek definitívne škatuľkovanie je mi cudzie, každý človek je originál a "použiť jedno kopyto" pre všetkých nepovažujem za najvhodnejšie v žiadnej oblasti života. Reagovala som teda spontánne, intuitívne, podľa seba.
Možno to ale malo nejaký zmyseľ. Napadá ma určitá súvislosť s Germánskou novou medicínou /GNM/. Píšeš, že Tvoja dcéra býva a pracuje v Rakúsku - hovorí teda po nemecky. Autorom GNM je nemecký lekár dr. Hamer - určite je preto práve v nemčine veľa dostupných materiálov /texty i videá/ a Tvoja dcéra by si o tom mohla zistiť podrobnosti - ktovie, či to nie je pre jej vyliečenie práve tá najvhodnejšía cesta. Ide vlastne o psychosomatiku. V češtine i slovenčine sú taktiež dohľadateľné materiály na internete - v maďarčine sú i videá, čo je napr. pre mňa praktické - možem počúvať a pracovať, nie som pripútaná k PC /ako je to v prípade, keď ide o získávanie informácií čítaním textu/.
Dovoľ ešte poznámku - týka sa pocitu viny, o ktorom píšeš.
Pochopila som behom svojho života toto /napíšem to superkrátko, snáď bude stačiť len naznačiť/: akýkoľvek rodič, nech by sa zachoval akokoľvek, vždy koná tak, ako najlepšie može - podľa toho, aké má možnosti, schopnosti, aké sú okolnosti, za ktorých koná alebo sa rozhoduje.
Preto teda nemá cenu rodičom a ani sebe v roli rodiča nič vyčítať - asi si nemala príliš na výber, resp. si musela nejako voliť, niečoho bolo na "váhach" pri Tvojom rozhodnutí viac a nenašla si v daný moment nič, čo by si pridala na druhú stranu tejto váhy.
Len názor - nie rada: ak by si mala pocit, že Tvoja dcéra od Teba očakáva vysvetlenie čohokoľvek z minulosti a CHCE ťa i vnímať a pochopiť, tak može byť užitočné otvoriť toto téma.
Je možné, že by to pomohlo i Tebe.
Rozmýšľaš, či máš dcérke napísať... ..
Viem z vlastnej skúsenosti, že matka vždy VIE, veľa vycíti na akúkoľvek diaľku. Napr.: Spím "nadoraz", sny mám veľmi zriedkakedy. Kedysi sa mi niečo snívalo /popis vynechám/, ráno mi k tomu intuitívne okamžite naskočila dcéra - vedela som, že sa s ňou niečo deje - nič bežného. Kontaktovala som ju /sme od seba ďaleko/ - skutočne prežila zvláštnu udalosť - niečo v jej živote dozrelo a rozhodla sa pre zmenu. Ak máš pocit, že svoju dcéru máš o niečom informovať, možno je Tvoj pocit opodstatnený - "opýtaj sa" svojej intuície, čo máš podniknúť.
Akákoľvek choroba v rodine /ako popisuješ/ nemusí byť vobec dedičná /o tom so presvedčená/ v tom prípade, ak dedičnosť choroby nebudeš "brať vážne" - ako nejaký "ortieľ smrti".
Všimla som si, že práve dnes pridala Merit odkaz /viz Literatura, vlákno "HnizdoZdravi:-)"/, v ktorom upozorňuje na čerstvý rozhovor s dr. Hnízdilom - práve v tomto rozhovore o zbytočnom podliehaní "definitívnemu rozsudku" dedičných chorob dr. Hnízdil hovorí. Nič nie je definitívne... . a každé dedičstvo možeme odmietnuť /sposoby odmietnutia určite existujú/.
Srdečne zdravím
 
Příbramka
29.10.14
09:19
Nereg.

IP: 31.47.100.*
Nike souhlasím s Dracizenou.Neruš vykladače snů a raději se věnuj sama sobě, nejsi v pohodě.
Oponovat ve snáři? Pěkná blbost.
Smekám před každým, kdo umí vykládat.
Dračizeno, děkuji že zde jsi, hodně mi tvé výklady pomáhají a hlavně povzbuzují.
děkuji
 
Nike.
29.10.14
10:56
Nereg.

IP: 37.48.33.*
Příbramko,
já jsem původně Dracizenu ani neoslovila a ve skutečnosti ani nenapadla. Napadla ona mne, jako to dělá běžně, když se cítí ohrožena. A pokud dojde další osoba v jejím stylu, že nemám rušit jako obtížný hmyz, pak to určitě nejsem já, kdo tady není v pohodě. Jak její, tak Tvůj příspěvek mají extrémně nízkou úroveň.
 
Kata-rína
29.10.14
11:27
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Náhodou zrovna nahlížím. Nike: Též jsem měla pocit, že Dračí nějak nepřímo odsouváš někam - do nějaké podřadnější kategorie - cituji Tě:
"O hadí síle Země jakožto duhy apod., to všechno je splantanina do pohádky, která předpokládá u čtenáře intelekt pětiletého dítěte."
Přičemž je jasné, že obalováním sebe do duhy /anebo kohokoliv třeba/ vysvětluje někdy možnosti harmonizace zrovna Dračí.
Ale je možné, že jsem Tě nepochopila a ani ve snu jsi na Dračí nemířila. Jakožto vlastně ani nikdy dříve.
Včiléky vyhodnocuješ nějakou úroveň /ani nevím, jak se to vlastně dělá - tedy vyhodnocení úrovně příspěvku, docela by mě to zajímalo - třeba existuje nějaký příspěvkový úrovňoměr - já jsem úplně blbá, proto se v této oblasti vůbec ale vůbec neorientuju/:
"Jak její, tak Tvůj příspěvek mají extrémně nízkou úroveň."
To určitě taktéž není žádný útok - ani na Dračí ne.
Přeji mír všem. Bojování bere zbytečně spoustu energie. Ta by mohla být zaměřena na něco lepšího třeba - ale je svoboda, ať si každej zvolí sám, čemu chce svou energii věnovat.
Přeji Ti vše dobré

 
Nike.
29.10.14
11:43
Nereg.

IP: 37.48.33.*
Kataríno,
pak ovšem vyvstává, proč se tím sama neřídíš a s nosem přilepeným na skle čekáš na svou příležitost, kdy přiběhnout a uhodit. S mírem v puse, a jako vždycky zcela náhodou a po dlouhé době nahlížíš, byť jsi všude včas...
 
Kata-rína
29.10.14
12:15
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nos na skle :-)))))))))))) - akorát ho nepřilepuju, bylo by to nepraktické :-). Jak to děláš Ty s Tvým nosíkem? Přběhla jsi též včas :-). Lepíš anebo ne? Když jo, tak čím? Poraď :-)
Ten mír v puse je, a nejen tam.
Seš fakt dobrá, sečtělá, na úrovni vysoké, máš přehled a tak.
Já takový přehled a spol. nemám - jsi lepší.
Myslím to vážně!
Takto je to už dobrý?
Čágo děvčátko milé.
 
Dracizena
30.10.14
16:02
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ahoj holčiny
Ano, upozornila jsem na Nike a její kousavou povahu, i když jsem váhala.
Beru si k srdci slova od Reda, ale také musím hrát hru místní Madam Nike... jsem splachovací, ale když těch h... je už hodně, vracím je, od koho přišly...
Nike, proč mě posíláš pryč a na mé stránky? Asi se podívám na mých stránkách jestli tam nenajdu tvou IP adresu a jak často mě tam navštěvuješ, ale mrknu se i na IP tvých jiných nicků.
A mimochodem, já zde lidem odpovídám téměř šest let a ty jsi sem vlétla jako fůrie nedávno... děláš jen vítr, i toho je zde třeba z pohledu duchovního... ale já dávám přednost svěžímu větru a ne hurikánu.
No jo, no, stále si člověk musí uvědomovat, že koho máme za tou neprůhlednou stěnou...
Ano Nike, lezu ti do myšlení a proto do mě vandruješ, protože se ti špatně spí a máš mě v myšlenkách že?
Beru tě tak, že jsi sama a nemáš se na kom vyřádit, tak řádíš zde...
Jak jsem už psala, jsi jako zanesený komín sazemi a jen tak, tak, že nevzplaneš, ale zatím jen občas bouchneš...
Hledáš na mě chyby, ale to jsou tvé povahy, být naštvaná, vzteklá a zlá.Ty jiná být neumíš a proto jen útočíš a chytáš každého za slova která tě dráždí, div že zlostí nepraskneš.
Sejřím tě hodně? to je dobře, aspoň ta tvá zášť z tebe trochu vyteče ke mně a nebudeš ji pouště do těch, kteří netuší, že na ně kydáš svou nečistou karmu... a já tu tvou nečistotu zase posílám k tobě... a to jsou tvé bolesti... to jen abys věděla, že sobě jen škodíš v tomto nesmyslném koloběhu...

Příbramka děkuji a zdravím... i Tebe Kata-rínko
 
Dracizena
30.10.14
16:09
Nereg.

IP: 213.151.77.*
teď čtu o tom nose na skle... Nike, jsi vůbec dospělá? A nebo v pubertálním období jsi uvízla?
Vypadá to tak a v tomto tvém období jsi musela prožívat nějaká trauma.Nepočůrávala ses? I toto zanechá na člověku komunikační následky a žít s druhým v míru. Jsi prostě zakomplexovaná...
 
Dracizena
30.10.14
17:00
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Opožděně, ale přesto mi došlo, že Madam Nike nás VYHAZUJE...
Kata-rínku napadá, že je zde nosem nalepená, mě posílá také pryč, a další stálí sem nechodí kvůli Nike, která dělá rozbroje.
Nemělo by to zajímat Reda?
 
Red
31.10.14
20:58
Reg. před 2016

Holky moje, napocitejte si kazda do peti a reknete si sama sobe, jestli je ten zivot tak dlouhej, aby sme ho travili hadkama a nenavisti ;)
Nevim jak vas zivot, ale ten muj si radeji zvolim prozit v klidu a bez stresu. To, ze ma kazdej svou pravdu, to vime. Neznamena to, ze druhej lze, jen ma taky svou pravdu, stejne jako my. Pokud se nedokazete bavit, tak se jednoduse spolu nebavte - mista je tu dost a nikdo vas nenuti na sebe navzajem reagovat.

Ja sem rad za kazdeho, kdo tady lidem reaguje. Cernej nebo bilej.

 
Dracizena
01.11.14
11:34
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Rede, i já zastávám Tvůj úhel pohledu, ale píší mi lidé na meil a jen proto, že se zde bojí zadat svůj dotaz, aby ti oponenti z jejich založeného vlákna neudělali bojiště... v žádném případě nechci obcházet věštírnu a chci, aby se lidé nebáli zde zadat svůj příspěvek...

Ano, je zde hodně místa, proto touto cestou žádám Nike, aby nelezla do mého prostoru a nekomentovala můj výklad, když není adresovaný pro ni.
Odešlo a nebo se vzdálilo už hodně srdečních lidí díky Nike, která je
SMYSLŮ ZBAVENA a to doslova...

Rede, ono u mě nejde jen o to, zachovat klid, ale já pracuji s lidskými vibracemi a kdo se mi snaží tyto neviditelné drátky překousat, pak můj zápor ho kopne mou duchovní elektřinou...
ano, pak se mu může zatemnit výhled a porazí ho třeba auto...
není to žádná sranda, strkat nos do lidí s probuzeným Duchem kteří jsou ve svém duchovním vypětí, kdy i na dálku rovnají lidem zbořené zóny...
Elektrikář když pracuje s vysokým napětím, tak se mu tam také nesmí nikdo motat... a Nike se motá do mé zóny, která ji zákonitě odstraní...
A bude i škoda, když zde nebude přispívat to své poradenské učení... mnozí čakají i na její výklad... ale někteří čekají zase na ten můj, nebo od Kata-rínky, ale i od Merit a dalších, kteří se i vracejí, jako Kelišová... .
ahojte holčiny...
 
Merit
03.11.14
12:00
Reg. před 2016

clovek ani nevi, co k tomu vsemu napsat ..
snad jen, ze vas devcata zřím :-) a dodavam "nenechte se vytocit" ..
ta mlada zaba za to nestoji .. ona k tomu vsemu dojde jinak, pozdeji a mozna a to nejspis "skrze nekoho jinyho", ze je stejny HOVNO, jako ti ostatni .. nebot JEDNO jsme :-) ..

pa a mejte se krasne ..

 
vrtielko
12.11.14
12:27
Nereg.

IP: 95.102.98.*
Ahojte dievčatá

Veľmi ma mrzí, že som svojím príspevkom medzi vás vniesla nepokoj, nezhody. Ďakujem za vaše rady a prajem vám veľa veľa pekných, radostných a pokojných dní.

Zdraví vás vrtielko
 
Dracizena
12.11.14
19:01
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Vrtielko, vůbec Tě nesmí mrzet, že jsi zde napsala svůj příspěvek.
Jo když Tě Tvůj Anděl učí, abys vnímala to, co je pro Tebe a tam to, to nech prostě volně plavat... Ono to odplouvá a ve skutečnosti z nás ze všech, odplouvají určité nežádoucí energie...
Ty se soustřeď hlavně na dceru, která ve snu držela duhového hada...
Až přijde její čas, otevře se ji vnímání 3.OKA a bude jasnozřivá...
Pak mi napiš, protože budeš mít hodně otázek... odpovím na ně...
 
halil
07.01.15
21:45
Nereg.

IP: 217.75.83.*
panebože ... čože to tu riešite? ... :-)

Ste neuveriteľne čarovní, ako chcete mať všetci svoju pravdu, .. :-)
NO fakt je ten, že Pravda je iba jedna, no skladá sa z tisícky drobných právd každého z nás ...
váš sen, vaša pravda, váš život ... :-)

Na tento blok som zablúdila náhodou, a popravde, keď som si čítala prvé výklady Dračíženy, iba sa dívam, ako alenka v ríši divov. Vôbec, a to mi prosím Pani, alebo slečna prepáčte, Vám nerozumiem, Vaša reč, štýl písania i komunikácie je pre niekoho, kto vidí už veci aké sú, a nie ako by ich ego chcelo vidieť, dosť zložité ...

ale? nemôže sa Vám uprieť jediné, a to je úmysel pomôcť, a VY i reálne pomáhate ( síce, Pravdou je, že všetky rady adresované iným, sú vlastne adresované nám samotným, ale? je to jedno, .. pretože VY naozaj pomáhate ... )

niké či ako sa tá slečna či mladý muž volá, má už vyššiu úroveň vzdelania v tejto veci, ale? presadzovanie svojho názoru je máličko direktívne, faktické a to je tiež v poriadku, sú tu ľudia, ktorí potrebujú i toto ...

ale? v zásade je nááádherné, že si takto chcete pomôcť, ... je to to najlepšie čo sa môže nám všetkým stať ...

ale? reagujem hlavne na sen vrtielky ...
ako som už písala pod iný sen, všetky osoby a obsadenia sú výsostne osobné personifikácie, toho komu sa to sníva ...
a teda nech máte pani vrtielka akýkolvek strach o svoju dcéru, treba si uvedomiť že je to vaša a len vaša emocia, a vy jediná máte právo s nou narábať ...
alebo inak, i dcéra, i vy, i ktokoľvek v sne, ste len a len VY ...

takže?
dieťa, je symbolom zjednotenia duše, ( mužský i ženský princíp )
symbol hada, je veľmi zložitý, raz je to pokušenie, raz je to iba hadia sila ( kundalíny sila, presne ako písala nike a nedá sa posielať, ) raz je to personifikácia vlastností hada, inokedy je to len o schopnosti transformovať, inokedy karmy ( had požierajúci svoj chvost ) či liečení ( logo lekárov,dva hadi sa obvíjajú okolo palice .. )

duhový had, je had poznania širokého spektra zivota, bytia, jeho farieb ...

takže vo vašom prípade je to veľmi dobre, t.z. že sa snažíte pochopiť život v jeho farebnej škále, nevidíte svet čierno - bielo, čo nakoniec i sama píšete, že sa snažíte prijať svoju karmu ...

ale iba snažíte, alebo v prípade dcéry to tak je, že je tam iba snaha, nei skutočné pochopenie, pretože strach zo snového hada znamená, nedostatok dôvery v boha ... alebo nedostatok pochopenia že vesmír je najpresnejší učtovník, nedá ani len cent zadarmo, všetko musíme splatiť do posledného haliera .. všetko si je potrebné prežiť a precítiť do posledného haliera ...
pozor, existuje i dobrá karma .. nezabúdajte na to ..
a jedno zlo sa nedá vynulovať dobrom ..
treba prežiť všetko, i dobro i zlo ... :-)

t.z. že v realite zvažujete, že ak ste previnila vy, prečo musí trpieť vaša dcéra, ...
no vy ju tu za dcéru máte iba v tomto živote, nie je vaša, nevlastníte ju, bola vám tu iba zverená ako nástroj sebapoznania, a to väčšinou pri detoch je, sebapoznania pravej Lásky ...

jej duša musí precítiť to čo kedysi spravila niekomu inému ... v minulých inkarnáciach alebo i v tomto živote ...
a bolesti i choroba prestanú, ak pochopíte i vy i ona, že vesmír je mentálny, a že za jej chorobu ( pokiaľ som si správne našla diagnozu ) zodpovedajú jej staré nespracované emocie, dlhy, atd ... ( psychosomatia )

z duchovného uhla pohladu, totiž choroby tráviaceho traktu znamenajú, že niečo nevie chorý stráviť ...
preto na to telo upozornuje svojim spôsobom ...
treba pátrať po tom čo to je, poznať, pochopiť, prijať, a potom len odovzdať bohu a choroba ustane ...




 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)