English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Liečba alergie".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Liečba alergie

deep.
30.12.13
16:02
Nereg.

IP: 62.65.175.*
Zdravím všetkých.
Rád by som sa opýtal na vaše skúsenosti s alternatívnym liečením alergie , či už ste sa z nej vyliečili , alebo niekoho vyliečili.

Ja osobne mám alergiu na jeden druh trávy v júni a každým rokom je to silnejšie. Viem , že isté percento alergie má pôvod v toxicite ovzdušia a chémií , ale stretol som sa s názormi , že alergia má aj svoje duchovné príčiny. Ale ako ich u konkrétnej osoby identifikovať ? Literatúra v tomto totiž nie je jednotná a v mnohých knihách sú pomenované iné príčiny.

Je jasné, že tradičná medicína má mnohé prostriedky ako alergiu potlačiť , ale keďže dlhodobé branie liekov moc pečeni neprospieva , založil som túto tému , aby som sa dozvedel aké s tým máte skúsenosti ( prípadne rady )
 
Kata-rína
04.03.14
20:14
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Prečítala som si Tvoj príspěvok inde - až teraz vidím, že si založil toto vlákno a ešte nikto nereagoval.
Mám s alergiou vlastnú skúsenosť. Budem ďalej písať po česky - pojde mi to lepšie - česká klávesnica.
Jen hodně krátce. Stav původně: alergie v různých formách - např. i Quinckeho edém mj., denně prášky a jiná léčiva /včetně vedlejších účinků, brr/, dlouhodobě, ušní akupunktura, různá vyšetření, vše v podstatě k ničemu. Cca před 20 lety jsem to vyřešila sama, aniž by byl popud od lékařů = změna ve stravování. Vynechala jsem mléko, tavené sýry /tvrdé sýry a jogurty zůstaly/, vše uzené a smažené pryč, minimálně tuku, maso skoro vůbec ne /jednou za rok? - někdy ani to ne, ani předtím jsem maso příliš nemusela/, málo cukru, bylinky. Ovoce, zelenina, lehká strava. Výsledek velmi brzo. 20 let už jsem nenavštívila alergologii, žádné prášky užívat nemusím /a ani nechci, neužívám žádné/. Vzhledem k prodělané mononukleóze: občas lapacho období na pročištění /a jiné finty - cibule, česnek např./. Moc moc dobře působí ostropestřec /pestrec mariánsky/. Ráno a večer /dle období - někdy stačí i ráno, dle toho, jak se cítíš, resp. jde užívat i častěji - prolez si informace na internetu, intuice Ti napoví, co bude pro Tebe nejlepší + zkoušej/ 2 lžičky semínek ostropestřce semlít v kafemlýnku, co nejvíce nadrobno, k tomu 1 lžička ostropestřecového oleje /kupuji 100 procentní ukrajinský/, spapkat, zapít.
Obecně: furt čistit játra - jsou i další různé účinné způsoby - nechci být dlouhá, popsala jsem pouze něco málo.
Alternativa další: homeopatika /mně pomohly mírně/ anebo autopatie /např. koukni na stránky dr. Lebenharta - internet/. Reiki - samoléčba... .Doporučuji zkoušet, co Ti sedne.
Co se týká potravin - ještě něco: eliminační dieta - sleduj reakce těla.
Bezlepková dieta - vyčistí tělo, resp. střeva.
Ať se Ti uleví, čágec.

 
Kata-rína
04.03.14
20:23
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Zapomněla jsem napsat ohledně ostropestřce: je velmi nápomocen i v případě alergie. U alergie je potřeba podpořit dobrou činnost jater, ostropestřec je dle mých zkušeností opravdu skvělý!
+ zdůrazňuji: dle mých zkušeností strava je základ = trávení, střeva.
Aditiva v potravinách, barviva atd. - velmi hlídat, všude zamořeno velmi.
 
Luis
04.03.14
20:55
Nereg.

IP: 199.119.232.*
Zapomela jsi na plisne. Jak v jidle, tak i jako infekce v tele a po tele to je pekne svinstvo , co dokaze vyvolat i horsi veci nez alergie.
 
Kata-rína
04.03.14
21:05
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Luisi: nezapomněla. Byla jsem stručná, jak jsem předem svého sdělení avizovala. K tomuto tématu existuje spousta informací, mám docela přehled + zkušenosti další, ovšem k dokonalosti mám daleko. Od toho jsou zde jiní :-)
Je skvělé, že rozumíš všemu, ooooobdivuhodné!
 
Luis
04.03.14
21:11
Nereg.

IP: 199.119.232.*
No kdyz to tak vidis, ja jen pratelsky ocenil ze jsi prestala mazat med okolo huby.
 
Kata-rína
04.03.14
21:22
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Luisi: přátelské gesto je hezké. Med kolem huby zásadně nemažu, mýlíš se, zedá se, že jsi něco pochopil po svém - chyba ovšem není v mém přijímači :-)
 
Camie
04.03.14
22:16
Reg. před 2016

... duchovní příčiny neznám, znám jen duševní. Nicméně stále zastávám názor, že odhodit medikamenty a začít užívat homeopatika je cesta do pekla. Víra sice léčí, ale my, moderní lidé, ji OPRAVDU nemáme tolik,aby nás uzdravila, takže v konečném důsledku je nám po homeopatikách ještě hůř, nehledě na to, že byliny v nich obsažené, nám mohou zavařit ještě víc. Toť můj názor.

Každopádně je spousta psychických nemocí, které se demonstrují i tělesnými symptomy včetně různých vyrážek. Pak také alergické reakci podobné záchvaty mohou způsobit střety s různými vůněmi, na které máme potlačené vzpomínky.

Závěry nedělám, neznám Tvou lékařskou zprávu a hodnoty.
 
Luis
04.03.14
22:28
Nereg.

IP: 199.119.232.*
Homeopatika nahodou pusobi a to velmi dobre ! Jednou jeste v armade jeden muj kolega byl poprve pozvan e sve pritelkyni domu , tak se obratil na naseho kamarada doktora , jestli by mu nepomohl, ze ma tremu a boji se aby tam nezklamal. Ten se usmal, pak prinesl plato, ze to ma z Rakouska a odstrihl mu dve tabletky. No a druhej den se ho ptal : tak co, fungovalo to ? Vzal jsem pro jistotu obe tabletky najednou,fungovalo to perfektne presne jak jsi to rikal, akorat jsem se pri tom hodne potil. Kdyz kamarad odesel, ptal jsem se doktora (jsem znal velmi dobre co je on zac) : prosim te, co jsi mu to dal ? Nic, jen obycejnej aspirin.
 
deep.
05.03.14
12:43
Nereg.

IP: 212.89.234.*
Ďakujem za reakcie :)

Camie : Ohľadne mojej diagnózy. Jedná sa o alergiu na nejaký druh trávy, ale myslím , že konkrétne sa jedná o kvety jedného stromu , viac zatiaľ neviem , lebo na prick testoch majú obmedzené vzorky tráv a taktiež som mal smolu aj na kvalitného lekára. Mám to len v júni.

Rady ohľadne stravovania už nejaký čas postupne dodržujem ( najmä kvôli pečeni ) , ale neviem či strava môže mať vplyv aj na tento druh alergie - trávy. ( ? )
 
Kata-rína
05.03.14
18:08
Nereg.

IP: 94.199.199.*
deep: Rady ohľadne stravovania už nejaký čas postupne dodržujem ( najmä kvôli pečeni ) , ale neviem či strava môže mať vplyv aj na tento druh alergie - trávy. ( ? )

MŮŽE! Alespoň u mě nastala náprava /léky jsem vysadila svévolně :-), se žádným lékařem jsem nekonzultovala, pomohla jsem si sama - jako obvykle v mnoha směrech/.
Podroněji popis např. GAPS dieta /tu jsem nepraktikovala, nebylo potřeba/ viz knížka Syndróm trávenia a psychológie /něco k obsahu knížky najdeš na internetu/. Stručně - cituji:
Diéta je podrobne popísaná v knihe Dr Natashy Campbell-McBrideovej Syndróm trávenia a psychológie. Diéta GAPS podstatne zmierňuje alebo vylieči autoimunitné ochorenia od otravných, ako napríklad sezónne alergie, až po život meniace ochorenia, ako je autizmus, fibromyalgia, MS, lupus, a zoznam by mohol pokračovať ďalej a ďalej a ďalej

 
Nike.
05.03.14
20:32
Nereg.

IP: 37.48.33.*
deep,
na ty játra je také dobrý přípravek Nukleotidy Forte.
Pozitivní zkušenost byla tlumočena doktorem.
 

Camie
05.03.14
22:40
Reg. před 2016

... Luisi, nepíšeš spíš o placebu? To opravdu funguje na jedničku. Jednou Ti povím úžasnou zkušenost,ale raději ne tady :)

DEEP. - stravovací návyky nejsou složeny ani tak k určitým druhům trav, ale každá, některá, potravina má/může mít i antihistaminický účinek, tedy podporuje léčbu na přírodní bázi. Rozhodně ale nedoporučuju bez vědomí lékaře vysazovat léky, protože stále hrozí/můžou hrozit astmatické záchvaty, které bez léků nezvládneš. Takže určitě léčit a podporovat stravou. U nás doktoři na pečeň doporučují i AAC, které je primárně na vykašlávání, ale obsahuje cosi,co prospívá pečeni.
 
barbarka
30.03.14
11:33
Nereg.

IP: 89.103.149.*
Ať už člověk léčí jakoukoliv strast ve svém životě chce to pomoc i od ostatních. Proto jsem se rozhodla hledat kamarádu na hubnutí. Tu jsem našla a společně teď hubneme. Před měsícem jsem se rozhodly zakoupit přípravek Obethin a s ním dám de naše hubnutí báječně. Už se vůbec netrápíme. Nemůžeme si stěžovat, jsme plné energie.
 
Theodor
30.03.14
19:32
Reg. před 2016

Barbarka: čuju tady reklamu. Už jen proto, že na hubnutí se tu nikdo neptal. A Obezin a podobné preparáty jsou jen lapačka na peníze pro naivní věřící.

(omlouvám se, musel jsem kontrovat klamavou reklamu... )
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)