English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 2.7.2025
Svátek slaví Patricie, zítra Radomír.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 2.7.2025
Svátek slaví Patricie, zítra Radomír.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Starosti o rodinu".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Starosti o rodinu

Rexina
06.09.12
21:13
Reg. před 2016

Starám se o chod celé rodiny , tím myslím o syna, který je už dost velky, aby se staral o sebe sám, ale delší dobu se mu nedaří a tak morálně i finančně podporuji. O dceru s vnukem, ktera žije sama a taky na vše nestačí. Manžel, ktery je sobecky a taky nechce, svůj život změnit , říká bude líp, ale tahne se to také už delší čas. Rada bych věděla kam to vše spěje zda, zda se to v blízké době , alespoň přeci jen změní? Jedině nejmladší syn mi děla radost.

meel
07.09.12
11:06
Reg. před 2016

Ahoj..

Napiš mi na mail data narození všech osob co Tě trápí (ideálně i s časem narození stačí s přesností na hodinu), plus něco co Ty osoby jednoznačně identifikuje a co by jsi chtěla vědět..

Pokud chceš jen informace, tak mi toto stačí.. Pokud by jsi chtěla najít optimální řešení situace, zkus mi do mailu situaci i trochu víc přiblížit..

s úctou meel
meell@centrum.cz

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)