English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zvláštní sen!".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zvláštní sen!

siga89
18.01.12
12:48
Reg. před 2016

Zdálo se mi o tom že jsem se dostala do nějaké školy, byla taková pochmůrná, nejdříve jsem tam narazila na 3studenty, stáli vedle sebe a ten uprostřed se najednou propad do země a od dveří vyběhli divní tvorové podobné ještěrům v hnědé barvě a skočili za tím klukem do kam se propadl. Šla jsem dál a hledala jsem východ. Našla jsem kde nebyli ty podivní tvorové a vznesla jsem se že uletím, ale zastavil mě jeden žák s té školy že chce také, pryč. Tak jsem se snažila aby taky vzletěl(říkala jsem tam tomu levitace). Tak jsme se vznesli nad koruny stromů a pod námi jsem viděla jak nás pronásleduje ta příšera. Doletěli jsme do města a tam jsem se rozhlížela a najednou jsem viděla dům, musela jsem do něj. Ten co letěl se mnou chtěl na zem, ale jak mile to udělal skočili na něj ty příšery a zmizeli všichni. Do toho domu mě to hrozně táhlo, tak jsem se tam dostala, ale stále jsem cítila ten neklid. V místnost byl bílá, prozářená světlem! U zdi stálo zrcadlo vedle byla židle a kousek od tuď byl červený gauč. Najednou z kuchyně na mě vyběhnul ten tvor a vrhl se na mě! Do místnosti v té chvíli vstoupil jeden muž,( kterého znám!) A šáhl po tom tvorovi, ten zaúpěl a zmizel. Ten muž nevypadal zrovna nejlépe v té chvíli, byl plný modřin a držel si ruku jako by ho bolela. Ale i v tom snu jsem ho znala, najednou jsem získala pocit jistoty a nejen to v tom snu jsme spolu chodili! Ale to není konec, vše jsem mu vyprávěla a potom jsme se oba vydali zpět do té školy! Šli jsme k hlavnímu vchodu a tam byli ty stvůry v kápích, ani se nehli jen nás sledovali, my jsme s jistotou šli přímo k nim, pořád jsem se cítila ochráněná. Když jsme došli k nim začali se bavit mezi sebou a ten jeden mu říká, že ten muž je BOŽÍ RUKA! To mi přišlo na tom nejpodivnější! A pak se obrátili k nám a sundali kápě, už to nebyli ty stvůry najednou tam stál nádherný muž s vranými vlasy a krásná žena s blonďatými vlasy byly hrozně vysoký, ale stále jsem se nebála! Ty stvůry byla jen iluze! Začali nám vyprávět, že jsou to strážci hlídají ty lidi aby udrželi na světě rovnováhu! A poté co s námi začali procházet školou jsem se probudila. Od té doby mi leží v hlavě:(
Nevíte co by to mohlo znamenat? Děkuju za odpověď
 
kelišová
18.01.12
13:24
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Ahoj Sigo89 , myslím , že ten sen znázorňuje , jak Tebe a ostatní - nás všechny ( lidi) ovládají vášně a pudy - ještěři - pudy , létání značí , že člověk nemá svou touhu po druhém , kde vybít . Škola - když dospíváš , teprve se učíš navazovat vztahy s muži , nebo muži se ženami , teprve poznáváš , co je láska , že zklamání bolí a tak ... Stvůry proměněné v krásného muže a ženu jsou Anima a Animus , symboly pro dokonalou ženu , muže , znamená to , že se nemusíš ničeho obávat , že láska a vášeň Ti neublíží ,že patří k životu .Muž , který Ti pomohl je obraz možná Tvého anděla ochranitele , jenž Tě vyvede z nebezpečí všech marných a nepřirozených vztahů .
 
siga89
18.01.12
16:15
Reg. před 2016

Dobrý den,
děkuju za odpověď po pravdě tento sen se mi zdál před rokem a to co tu píšete je hodně pravdivé! Jelikož na základě tohohle snu jsem se rozešla s přítelem, který mě jen podváděl, ale já si to nechtěla připustit...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)