English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Thoreau

Není jiného léku na lásku než více lásky.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "divnej sen".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

divnej sen

mayly
15.08.10
19:29
Reg. před 2016

nestačím se divit jaký mám poslední ndy divný sny. Zdálo se mi že venku strašně pršlelo a zrozně hřmělo ale neskunečně moc a že jsem spolu z manželem po tom dešti někam šly a vůbec nevím kam v ruce jsem držela našeno synka manžel šel první měl sklopenou hlavu a byl bosý a já měla zroznej strach a čekala jsem až mi řekne , že se půjdem někam před deštěm schovat ale on nic neříkal šel jako tělo bez duše. ale ještě dívný na tom bylo že jsme byly oblečený v šatech jako nosí v Pakitstánu ja byla celá zahalená Šly jsme silnicí a po stranách byly domy panelový ale moc veliký ty blesky byly hrozný. Jako by se měla stát nějaká katastrofa no.. divný.
 
Merit
16.08.10
16:25
Reg. před 2016

ahoj mayly.. :-)
pred koncem roku jsem mela sen? vizi? o necem co by se melo stat.. tento tvuj sen me ovsem zarazil..pripomnel mi ten muj.. kdyby se neco takovyho stalo.. jak by asi bylo muzum?.. muz je ochrance.. ma to v sobe, aby se o svoji rodinu postaral a kdyz je bezradny? je jako telo bez duse (ja vim, jsou i vyjimky)..

kazdej z nas je svetlem.. pokud to tak chce, muze.. je svickou? louci?.. i kdyby se neco stalo.. a lidi drzeli u sebe.. vydrzej i tezky situace..
kdyz jsem mela ten prozitek ja.. musela jsem nakopnout pro tu chvili to moje podelany ego do rite.. a napsala jsem to vsem mym blizkym i sem.. a kazdej at se zaridi tak, jak to uzna za vhodny.. a je mi fuk, jestli se mi smeje i moje vlastni dite.. je dospely? ano? at se zaridi tak jak umi a jak to citi.. ja to nemuzu ovlivnit..

ty jsi asi dost vnimava bytost.. verim tomu, ze u nas zen je to proto, abychom vnimaly to co je mezi nebem a zemi vic nez muzi, protoze chranime potom rodinu jinak...
ve svete je to naruby.. cim vic sem lide vnesou svetla a lasky.. tim vic ustojime.. driv jsem se desne bala smrti.. dneska uz to tak neni.. dyt se jenom vratim domu.. kdyby neco takovyho melo prijit, co jsem videla.. clovek by snad ani zit nechtel.. prala bych si rychlou a milosrdnou smrt.. a ja to tam zrovna prezila!! :-), tak ti me to sr***!
jenom, kdyz si clovek predstavi situaci bez vody? uplakany, ziznivy a hladovy dite?.. ja vim, ze je to provazany, ale je tu taky soucit..
kdybychom ho v sobe meli .. tak dneska nezizni, ani nehladovi nikdo.. jsme pazravci..
co ti muzu poradit?.. rozsvit se.. zij v radosti... i kdyz je na svete vse to osklivy..vnes do energii svoje radosti.. dekuj za kazdej den, kterej jsi tu a jste doma zdravi.. vychutnej si prirodu..zviratka.. hlavne svoje miminko :-).. a pritomnost a sdileni se svym muzem.. s rodinou.. jak se vyznat ve tme?.. zapal svicku.. pochoden ..
otevri svoje srdicko...

moje kamaradka mela taky takovou vizi pri jizde autem.. mela to jeste prede mnou.. videla rozbombardovany mesto.. obe jsme v tomto zaujaly postoj.. ze je lepsi svitit, nez se tomu poddat..
poohlidni se po naky knize.. kdyz poprosis o volbu.. a po te vejdes do kramku.. a vezmes tu spravnou knihu do ruky... poznas to :-)..
ze je to ONA :-).. pomuze ti..
rozum bude neustale souperit s intuici.. a bude ji protirecit.. pak teda jeste pridej hlas srdce...
a hlavne "neboj se".. strach je velice silna energie.. to je telegram..

tuhle jsem prosila andely.. at mi daji vedet co mam delat (neco resim) a kamarad dosel s knihou :-D a uz mi ji i koupil..

preju ti krasnej den.. vis, mas toho malyho, smarja, ja bych se s nim tulila cely dny :-D.. vsechno ostatni pocka.. tulte se.. o106 :-)
 
Maty
16.08.10
21:10
Nereg.

IP: .*
Ahoj mayly,
já ve Tvém snu vidím známky varování. Ta bouře je vlastně Tvůj vnitřní rozpor: mám se rozhodovat podle sebe nebo čekat na signál zvnějšku od svého muže? Kam povede Tvá úplná poddajnost? Viděla jsi někdy, jaká práva má žena na blízkém východě? Muž ve snu vystupuje jako člověk bez soucitu, který neřeší, jak se cítí žena s dítětem v neutěšeném čase, tedy - jak oceňuješ sama sebe, tak se k Tobě bude chovat okolní svět. Je možné, že manžel řeší něco důležitého a je v tom zcela ponořen, že není schopen brát na vědomí potřeby kohokoli dalšího. Celistvost rodiny pro Tebe znamená mnoho, je však na ženě, aby svým chováním dala najevo, že v rodině není někdo první a jiný poslední (alespoň v těchto zeměpisných šířkách to neplatí). Pá..

Ahoj Merit..
 
Merit
17.08.10
01:26
Reg. před 2016

ahoj Maty :-))
 
Meduza Fless
20.08.10
17:51
Nereg.

IP: .*
Manžel bude mať pocit,že ničo nezvládne,napriek tomu to dopadne vcelku dobre,len si musíte veriť ,manžel aj VY.
 
dracizena
20.08.10
19:02
Nereg.

IP: .*
Mayly... určité procento lidí je bezduchých, určité procento mají Ducha v těle a málo jich je kdo mají už Ducha kolem sebe čemu se říká hmotná aura. Manžel má zatím svého Ducha hluboko v mikrobuňkách a jsi to Ty kdo má určovat směr. Píšeš, že sen Ti ukázal, že šel jako tělo bez Duše. Ano, vedl ho Duch který v něm ještě spí a Ty ho v něm probuď. Byl bosí se sklopenou hlavou a Ty mu ji zvedni a řekni mu, že tam mezi hvězdami na něj čeká jeho Anděl a ať si ho zavolá i třeba jen ze zvědavosti jestli to funguje.Bude mile časem překvapen. Žili jste pod vládou koránu neúprosného který jde dnes katastrofou. Jsou to muži kteří řídí svět do válek a katastrof a proto se staň vůdčí osobností doma Ty, ale muže cti a jemně mu vymlouvej jeho směry. Když bude chtít se vydat na výlet tam, Ty rozhodni jinam a časem se sladíte a sen bude ošetřen Vyšší Vůlí jako vaše bolavé místečko v těle i na těle i mimo tělo... Snu se neboj, kdo si ho všimne a rozebírá tak snoví andělé vše přetváří v dobré. Hůře je u těch lidí kdo řeknou, že sen je blbost…
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)