English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

peklo

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

peklo

kathliin
18.06.23
01:15
Reg. před 2016

dobry den... mam takove trapeni, uz dlouho... poznala jsem jednoho muze, 17. 9. 1972, ja 24.5. 1975... milovala jsem ho... jsme oba zadani, ale lasku k nemu uz mam snad vyresenou... jen ho mam porad rada, ale mam pocit, ze se mnou neskutecne manipuluje, protoze vi, ze ho mam rada... jednou za cas mam pocit, ze je to strasnej srac, jemneji to rict nejde... a uplne rozhodi moji psychiku... pritom je se mnou v kontaktu, navstevujeme se i jako rodiny... ja se pak sbiram a cekam kdy zas uderi... trva to uz 6 let, nahoru, dolu... je zvlastni... je jako z jinyho sveta... jednou citlivy, pozorny, jednou sprosty hulvat... jsme kolegove a vim, ze si pise i s ostatnima kolegynema a hraje jim na city... je jako mistr prevleku... nekolikrat jsem se ho pokusila zbavit, ale vzdy me ukonejsil tim jeho mam te rad... moc rad... atd... mame velmi slozity vztah...

asi bych chtela vedet... je to fakt takovy srac jak to nekdy vypada? nebo jen nestastny chlap co me potrebuje stejne jako ja jeho? protoze ja mam pocit, ze ho potrebuju... ze mi chybi... vyplnuje velkou cast meho zivota... nechtela bych mu ublizit, mam pocit, ze me potrebuje... ale zaroven mam pocit, ze kdyz muze vymeni me za jakoukoliv jinou... proste nevim... muze mi nekdo poradit? vim, ze by mi bez neho bylo lip... casem urcite, ale on je krome manzela jediny clovek co me ma nejak "rad"... uz je pro me tezke mu verit... da se mu vubec verit? kupuje si nas vsechny neznyma citatama, zkusenostma, milou pozornosti, pranim dobre noci... to, ze je nas vic jsem pochopila samozrejme az casem... ano, neni muj, to beru... ze to neni normalni vim... ale... mam ho uplne odstrihnout? vyuziva me? asi ano... mam ho v hlave, protoze place, narika... ze ho nebavi zit... ze by radci umrel atd... a pak potrebuju pomoct, jsem zoufala a on je vedle me a podrzi me... vic nez muj muz... a ja proste vim, ze ho mam strasne rada... a zoufale si preju, abych mu mohla to mam te rad verit... muzu?

dekuji jestli mi nekdo dokaze aspon trochu odpovedet...

 
Kockapocka
23.11.23
04:22
Reg.16.11.23

Proces odstrihnuti s sebou nese i jedno hodne zlomene srdce. Jeho. dokaze zit i bez Vas.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)