English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

léčivé kameny - alergie?

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

léčivé kameny - alergie?

ossyfi
15.03.13
15:06
Reg. před 2016

Dobrý den, prosím o radu, názor či doporučení od někoho, kdo má zkušenosti s kameny. Má maminka si koupila potřetí zlaté naušnice (zlato, ne bižuterie, ani nic jiného) se zirkony, ale musela je pokaždé vrátit. Po chvíli nošení začaly naušnice mamče barvit ucho - dirku, a krk v místech, kde se naušnice dotýkaly kůže, špatně se jí dýchalo, zašla tedy na plicní, zda-li není nemocná, lékařka diagnostikovala zánět prudušnice, ale jakmile naušnice sundala, veškeré problémy přestaly. Jiné zlaté naušnice (kruhy bez kamínků) jí kůži nebarví a dýchá se ji zcela normálně, zlato nosí celý život. Dočetla jsem se, že zirkon má léčit nemoci dýchacích cest, záněty, aj., jak je ale možné, že se to u mamči projevilo naopak? Může to být nějaká alergie na zirkon nebo na nějaké lepidlo, které kamínky drží v naušnicích? Nebo je to tak, že má mamka nějaký zánět v těle a zirkony na něj takto upozornily?? Prosím moc o nějakou radu, zkušenost a předem všem děkuji za odpovědi.
 
Dracizena
18.03.13
11:43
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ossyfi... napíši jen krátce... OPAK JE PRAVDOU... .kdyby mamče zlato neukázalo směr, pak by nevěděla, že v těle je nějaký nepokoj... Zlato léčí, ale ukazuje i cestu do těla a v tomto případě mamině krásně Duch Zlaého Paprsku jasně řekl... HOLKA, ZAČNI ČISTI SVÉ TĚLO VIZUÁLNĚ, ABY JEDNOU, TO DNEŠNÍ STÍNOVÉ, NEZTVRDLO NA KÁMEN A NEBOLELO...
 
weper
24.11.13
22:17
Nereg.

IP: 62.204.232.*
Některé kameny ikdyž jsou přírodní tak jsou dobarvované což je celkem problém. Já kupuji léčivé kameny od paní Domáňové ww.olivin.cz .
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)