English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Numerologie data narození
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše datum narození?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Co jsemnou bude dal

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Co jsemnou bude dal

Dasa
25.05.13
07:01
Reg. před 2016

Mam 4 deti s prvniho manzelstvy a ten nas pozval na vanoce do angle s mim pritelems kterym sem zila 6 let tak jsme tam jely a stratila jsem deti ktery mne opustily a zustaly s tatinkem a ja sam s pritelem ja jsem to psichicky nezvladala a zacly hadky takovi ze tam byla casto police ja jsem se hadala z bejvalim tak ze jsme se musely odstehovat do jinyho mnesta.ale my jsme nebydlely v jedne domacnosti jazdy jsme mnely svuj barak ale presto jsme se musely odstehovat a to bylo jseste horsi ja jsem se moc trapila a muj priteltoho jsem apsolutne nezajimalmoc jsem se trapila a on my vubec vnicem nepomoh proste jsem ho nezajimala ba naopak pripadalo my to ze to mnely spolu domluvenyto by jste musely videthruza tak jsem se sebrala a jela jsem sama domu tak ze jsem ho opustila a uz ho nikdy nechci videt jenom chci aby se my vratoly moje detia bydlim v nemecku a to ze jsem byla v angli 5mesicu tak mam tady taky problemi nevim co jsemnou bude kolikkrat myslym jenom na to nejhorsi deti my volaj ale ten pritel by jeste po mne chtelpenize a pomoc jsem na jednu stranku rada ze snim nejaem ani nebudu ale jenom si preju at se my vrati deti a nas domov aby vsechno dopadlo dobre a jak dlouho to bude trvat moc dekujiza radu a co mne jeste ceka .dekuji moc

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)