English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

J. Caesar

Lidé věří rádi tomu, co si přejí, aby byla pravda.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Kniha Života

zpět

Často mluvíme o duších bloudících kolem nás, v jakémsi „éteru“, ale chápeme docela jejich význam? Vše co se duchů, duchovna, i výše zmíněného éteru týká, se nazývá jedním slovem pocházejícím ze sanskrtu – Akáša.

Akáša, neboli Kniha života, je jakousi kronikou ve které jsou zaznamenány všechny skutky, myšlenky, lidské zkušenosti, slova… V podstatě vše, co se kdy uskutečnilo. Díky velkému významu, který Akáša má, je známá napříč různými dobami, kulturami i světy. Lidé různých krajů ji nazývají také Kosmickým duchem, kolektivním vědomím, anebo povědomím.

Samozřejmě že pojmenování Akáši, Knihou života, je pojmenováním nadneseným. Jistě, že se nejedná o skutečnou, fyzicky hmatatelnou knihu, která se dá otevřít a prolistovat. Akáša je, spojením energetických vibrací, pocházejících z věcí, které se staly, situací, které se udály, myšlenek i slov. Tyto vibrace není jednoduché zachytit. Schopnost napojit se na ně má naše duše.

Ne každý je ovšem schopný významu vibrací porozumět. I přes to, že má každý z nás možnost „číst“ v Akáše a snažit se sebe rozvíjet díky informacím v ní obsažených, už ne tak z daleka každý tuto schopnost, nahlížení do Knihy života, ovládá. Další a ještě složitější je potom nahlížení do Akáši někoho druhého. I když tuto schopnost ovládáme sami u sebe, není samozřejmostí, že nahlédneme k někomu jinému. Aby se tomu tak mohlo stát, potřebujeme jeho svolení, abychom mohli naladit své já s tím jeho. Teprve potom se nám pomyslná Kniha života někoho druhého otevře.


Jak tedy do Akáši nejlépe nahlédnout?

Lidé, kteří jsou se svým já vyladěni na nejvyšší úrovni, popisují mnoho způsobů, jak se zahloubat do vlastního nitra natolik, abychom mohli nahlížet do hlubin Akáši.

Nejčastěji však používají tyto metody:

1.) Sny
Základním a také prvním krokem, jak nahlížet do svého nitra, je skrze snění. Každý člověk sní až několik snů za noc. Jsou lidé, kteří si je však po probuzení vůbec nepamatují, jiní naopak mají až moc živé sny a tak není lehké, najít tu správnou frekvenci, k vyladění svého vnitřního já.

2.) Meditace
…neboli dokonalý stav uvolnění těla a mysli v jednom okamžiku. Dosáhnout tohoto maximálního bodu uvolnění není vůbec jednoduché, a chce to mnoho času a zkušeností.

3.) Regrese do minulých životů

4.) Kreativní vizualizace

Často je popisováno spojení s Akášou v případě klinické smrti, nebo při extrémním ohrožení života. Tento fakt mnozí lidé popisují jako chvilku, často spojenou s posledními vteřinami pozemského bytí, při které člověku proběhne celý jeho život před očima.


Využívání Akáši

Mnohdy Akášu využívají různá média a věštci, kteří se, se svolením vyšších bytostí, napojí na Knihu života a díky tomu jsou schopni číst v minulosti lidí a částečně domýšlet jejich pokračování. Některá media využívají spojení se s určitými bytostmi z minulých dob k předávání jejich zkušeností a znalostí.

Ne vždy ovšem Akášu lidé využívají jen k dobrým věcem. I v této oblasti se objevují ti, kteří tuto úžasnou schopnost využívají k podvodům na truchlících pozůstalých, nebo na lidech, toužících poznat jejich budoucnost.

Lidé, kteří se věnují serióznímu zkoumáním Akáši, nejčastěji narážejí na situace a události z dob minulých, které byly provázené obrovským množstvím energie. Bohužel nejčastěji je nejsilnější energií, energie negativní a tak se častěji nejprve zobrazují výjevy z bojišť a živelných pohrom. Abychom pronikli hlouběji, je potřeba velké koncentrace a trpělivosti při hledání energeticky menšího objektu našeho zájmu.

Pokud bysme naopak chtěli nahlédnout do budoucnosti, je to samozřejmě možné. Ovšem číst v budoucnosti je ještě podstatně složitější. Je potřeba se vyznat ve spoustě symbolů a také prolínání se minulosti s přítomností a budoucností. Z tohoto důvodu není nikdy možné dát stoprocentně pravdivou věštbu, a také se mezi sebou věštby od různých věštců s různými technikami věštby, mohou lišit.

Jednak dává každý způsob věštby z Akáši možnost jiného pohledu na dotazovanou věc, a pak jde samozřejmě také o to, jak dalece a přesně složitou symboliku znaků a časového propletence, je věštec schopen číst.

Zapamatujte si proto, že všichni prorokové a věštci vidí vždy jen pravděpodobnou budoucnost. Ta je ve fázi předpovědi ještě ovlivnitelná mnoha faktory, včetně toho, že jsme schopni svoji budoucnost sami ovlivňovat až do doby, než se z ní pozvolna stane současnost. Proto je nezbytné brát věštby spíše jako jakési varování, co by se mohlo stát, než neměnnou a neovlivnitelnou věc.


Vaše čarodějka Eva


Online výklady ZDARMA:
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...



Další z blogu:Jaké je podle numerologie vaše Číslo osudu?Oblečení, které vám zlepší náladuJak se vyhnout problémům v lásce?Úskalí karetního výkladuSlavní KozorohovéDevět příznaků, že patříte mezi staré duše
Diskutujte o - Kniha Života:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)