English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Laub

Staří jsme, když začneme na mládež naříkat, anebo když jí začneme nadbíhat.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Redakce / Eva

zpět

Dnešek by byl naprosto obyčejně neobyčejný den. Ráno bych vyprovodila manžela do práce, oblíkla a nakrmila svoji roční dcerku a po procházce se věnovala nějakým těm domácím povinnostem, ale to asi známe všechny, nemám pravdu ?   Jenže, jak už jsem řekla, dnešek by byl naprosto obyčejně neobyčejný den NEBÝT TOHO, že jsem dostala prostor, abych si tu s vámi mohla sem tam napsat, o tom co mě a doufám, že i vás zajímá. A to je přeci naprostá bomba, nemyslíte ?

Ale od začátku . Snad prominete, že neprozradím celé své jméno, ani přímý kontakt na sebe. Nerada bych, aby se mé postřehy a komentáře života zvrhly v nekonečné žádosti o výklady a dožadování se odpovědí (na to zde máme koneckonců prostor jinde). Zajímáte mě VY, kdo přemýšlíte, hledáte a tápete - VY, kdo máte svůj názor, svou hlavu a nebojíte se na něco přijít sami. Zajímají mě právě VAŠE názory, protože nám všem pomohou stát se moudřejšími a lepšími.

Jmenuji se Eva. Nejobyčejnější jméno, dalo by se říct. Nikdo ze známých vám ani nepopřeje k svátku, protože svátek máte na Štědrý den . Jméno jsem dostala po prababičce, která vždycky říkala, že s sebou nese mimo prvotního hříchu také něco magického. A možná i proto mě to vždy lákalo k tajemným věcem. Už jako malá jsem si hrávala na to, že čtu panenkám jejich osud z dlaně (máme to tak trochu v rodině - ale kdo z nás jako dítě nechtěl být jako vlastní rodiče, že? )

Je to už pěkných pár let, kdy jsem do ruky dostala první balíček karet a učila se do nich nahlédnout. Moje velká učitelka a teta v jedné osobě, mě nepřímo k vykládání karet vedla už od mala. Jak by se tomu kouzlu dalo nepodlehnout ? Věřím tomu, o čem ostatní často jen pochybují. Čtu a sleduji všechno co stihnu a snažím se vždy zůstat "v obraze". Možná i vnímám věci, které každý nevnímá. Jsem citlivá na podměty, na které ne každý reaguje. Máte to stejně? Napište mi něco o sobě a můžeme to prožívat spolu .


Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...



Další z blogu:Poslední cesta na MěsícKterá z planet vládne vašemu znamení?Co je to zvířecí průvodce?Andělská louka - AnděláriumDěti narozené ve znamení RybObraťte svůj zrak k nebi. K Zemi míří Perseidy!
Diskutujte o - Redakce / Eva:

Anonym Leona / (28.03.22)
Prožívám teď špatné období.. s manželem jsem byla jsem s manželem šťastná a bála se, aby se něco nepokazilo. A nyní rychle rozvod, prodej domu, jiná žena, jak to bylo vše rychlé. A já bych se mu tak potřebovala podívat do hlavy.

Anonym Emilia gunarova / (11.02.19)
Potrebujem pomoc

Anonym anonym Mirka / (22.04.18)
Dcera se dala na pití je z ní alkoholička,přestane pít?Děkuji,



English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)