English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Aura

zpět

Vše, co žije, žije ve světle,
vše, co existuje, vyzařuje světlo,
všechny věci přijímají život od světla
a toto světlo je kořenem života.

 
                                    Paracelsus

 

Doufám, že se na mě nebudete zlobit, že jsem dneska na začátek našeho „povídání“ použila výrok někoho moudřejšího, než jsem já, ale nedalo mi to. Tenhle alchymista, astrolog a lékař pocházející z 15. století už tenkrát věděl, o čem mluví, a i přes to, že mu to udělalo nemálo problémů, stál si za svým. Jako jednu z metod, kterou využíval k léčení lidí, bylo čtení z aury.

Aura - pro některé je trošku tajemným "obalem" okolo všeho, co je živé a to znamená, že nejenom kolem lidí, ale i kolem zvířat a taky rostlin. Šťastnější z nás ji můžou vidět, nejnadanější z nás jsou dokonce schopní si auru nejenom prohlédnout, ale i ohmatat, a někteří z nás z ní můžou číst informace jako z knížky. Lidi, kteří se zabývají aurou, popisují barvy aury, ale taky její tvary a dokonce její vady – nebo, chcete-li, defekty. Auru se podle jejich tvrzení, může naučit vidět poctivým a nepřestávajícím trénováním téměř každý. Já osobně mám pocit, že ji občas zahlédnu, ale rozhodně nemůžu říct, že bych ji viděla. Jak jste na tom vy?

Schopnost vidět auru měl a má každý z nás. To že se nám to nedaří, může být proto, že si sebou neseme traumata z minulých životů. Kvůli nim jsme mohli zapomenout auru vidět, anebo si to třeba i zakázat. Jako ostatně i spoustu jiných „para“ schopností,že ?
 
Ale co teda o nás aura vypovídá? Jaký má čtení aury význam?
Aura je hlavně informačním polem každého z nás. Je něco jako informační tabule, na které si přečtete cenné poznatky o nás, o našem hmotném i nehmotném těle, ale taky o naší minulosti, současnosti a budoucnosti.

Jedná se o metodu starou jako lidstvo samo. Světlo nás obklopuje celý život a vyzařuje to, kým jsme a jací jsme. Co jsme prožili ale i co nás čeká…. Máte vy nějakou zkušenost s aurou? Zdá se vám občas, že třeba jen periferním viděním zahlédnete kolem někoho „barevnou šmouhu“?  A dokonce umíte v auře běžně číst? Podělte se s námi o vaši zkušenost!

 

Vaše čarodějka Eva


Online výklady ZDARMA:
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...



Další z blogu:Koncem týdne se splní vaše přání! Budou padat hvězdy!Ovládejte svou myslHypnotická metoda nesprávné instrukceCo odhaluje znamení zvěrokruhu o vašem nejhlubším nitru?Spoříte nebo utrácíte? Vaše znamení to na vás prozradí!13 tipů na koupelnu podle FengShui
Diskutujte o - Aura:

Anonym Naporesa aulias / (13.04.24)
Neporadím, jak ji vidět? 😟 🥺 🥺.

Anonym Sisi / (13.04.24)
Já jsem auru viděla, byla to nádhera. Tolik krásných barev zářicích kolem těla...

Anonym Petra / (16.02.16)
někdy v noci se mi zdálo že vidim fialovou auru


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)