English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Archanděl Uriel

zpět

Rubínový paprsek: spokojenost, odpověď, zkušenost, pomocná ruka


Archanděl Uriel
Archanděl Uriel

Hlavním poselstvím, které přichází od Archanděla Uriela je: „Já jsem Archanděl Uriel, mým posláním je léčit a dohlížet na spokojené bytí lidí. Mám za úkol pomoci vám nalézt cestu k vaší nesmrtelné duši.“ Pokud budete stát z očí do očí nesnázím a bolesti, začněte dýchat zhluboka a pomalu a snažte se nahlédnout hluboko do nejvzdálenějších koutů vašeho srdce. Běžte tak hluboko, jak jen to jde a snažte se uvnitř toho nekonečného prostoru najít odpověď na to, co vás nejvíc trápí, nebo nalézt všechno důležité, co jste ve vašem životě postrádali. Archanděl Uriel vám vaši cestu ozáří mocným světlem a pomůže vám najít správnou cestu. Většina z nás má stálou a hlubokou touhu začít po nějakém neúspěchu od začátku, s čistým štítem. Archanděl Uriel vám pomůže k tomu, aby váš nový začátek byl co nejjednodušší. Čas, který je nám na Zemi vyměřený, někdy naráží na obtíže a jindy nás naplňuje velkou radostí. Tuto pozemskou cestu jsme si vybrali proto, abychom mohli projít všemi z těchto zkušeností. Jsme odvážné bytosti, ale každý z nás občas prochází utrpením. Archanděl Uriel je tady, aby nám nabídnul pomocnou ruku a provedl nás svým světlem temnotou tam, kde už všechna světla zhasla.

Archanděl Uriel je spojený s rubínovým paprskem duchovního osvícení. Rubínový paprsek je nejčastěji propojený s duchovnem, empatií a pomoci druhým. Stejně tak se používá k pomoci při nacházení a získávání psychické i fyzické energie, která je nejvíce potřeba při péči o potřebné, nebo nemocné. Rubínový paprsek prochází kořenovou čakrou - muladhára. Centrum kořenové čakry je uložené ve spodní oblasti pánve. Rubínový paprsek je v tělesném propojení s pohlavními orgány, a velký vliv má také na krevní oběh, dolní končetiny a udržování tělesné teploty. To, jestli je rubínový paprsek v rovnováze, poznáte jednoduše. Sami se budete cítit uvolnění a v naprosté rovnováze s celým vesmírem.

Vyzkoušejte i náš: Výklad z Karet Archandělů



Barvy spojované s Archandělem Urielem :

Rubínová, Žlutá, Zlatá, Fialová


Kameny pod vlivem Archanděla Uriela :


Vyberte jiného archanděla:
Gabriel Michael Rafael Uriel Jofiel Zadkiel Metatron Chamuel Haniel Cafkiel Sandalfon Raziel


Články s tématem andělů:Komunikujte s anděly pomocí darů přírodyAndělská číslaDuchovní průvodce - náš ochránce i rádce při cestě životemKterý anděl nad vámi drží ochrannou ruku?Poznáte andělská znamení?5 způsobů, jak se spojit s vaším andělem strážným
Diskutujte na téma :

Anonym Blazena / (15.04.24)
Děkuji anděli Hanieli buď mi na blízku a opatruj mě a celou moji rodinu děkuji

Anonym Pavel / (23.10.22)
Děkuji

Anonym Vilma / (28.09.22)
Ďakujem...



Online výklady ZDARMA:
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Vrba přání
Vyřčené přání je napůl uskutečněné přání... Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)