English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Archanděl Haniel

zpět

Tyrkysový paprsek: naplnění, ženství, pomoc, spokojenost


Archanděl Haniel
Archanděl Haniel

Archanděl Haniel je Archandělem radosti. Vede ty, kteří hledají cestu naplnění. Je zdrojem veškeré spokojenosti a povzbuzuje nás všechny k tomu, abychom přestali hledat naplnění v situacích, které k nám nejsou příliš příznivé, a raději se snažit hledat lepší cesty, i když to z počátku nemusí být vždy jednoduché. Archanděl Haniel se občas zjevuje v ženské podobě. Pokud se na Archanděla Haniela chcete obrátit o radu, pak ho vyhledejte nejlépe s prosbou o pomoc při rozvíjení sebe sama, anebo ohledně udržení harmonie ve vztazích k ostatním lidem, ale i jiným. Archanděl Haniel vám přinese útěchu a vyléčí vás od pocitu neklidu, nepohody, stresu, nebo i smutku v jakékoliv formě. Pomůže vám objevovat tvůrčí inspiraci pro vaše umělecké projekty, zvýšit vaši produktivitu, brát věci s klidem a humorem a nikdy neztrácet naději. Pokud ji přeci jen už ztratíte, pak vám ji Archanděl Haniel pomůže znovu najít. V neposlední řadě je Archanděl Haniel velkým pomocníkem pro ty, kteří se snaží najít naplnění života skrze mezilidské vztahy a radost a spokojenost ostatních.

Archanděl Haniel je spojený s tyrkysovým paprskem duchovního osvícení. Tento paprsek je nejčastěji propojený se schopností seberealizace a vyjádření vlastních niterních pocitů. Tyrkysová barva je od nepaměti používaná k výrobě ochranných amuletů a jiných magických předmětů. Stejně ochrannou funkci má také tyrkysový paprsek. Tyrkysový paprsek prochází čakroubrzlíku, neboli vyšší srdeční čakrou. Centrum sakrální čakry je uložené v pánevní oblasti. Tyrkysový paprsek je v tělesném propojení s brzlíkem, krkem, a působí příznivě na dýchací cesty a imunitní systém. To, jestli je tyrkysový paprsek v rovnováze, poznáte jednoduše. Sami budete cítit emoční rovnováhu, a jednoduché zvládání jinak velmi stresových situací.

Vyzkoušejte i náš: Výklad z Karet Archandělů



Barvy spojované s Archandělem Hanielem :

Modravě bílá, Tyrkysová, Vínově červená


Kameny pod vlivem Archanděla Haniela :


Vyberte jiného archanděla:
Gabriel Michael Rafael Uriel Jofiel Zadkiel Metatron Chamuel Haniel Cafkiel Sandalfon Raziel


Články s tématem andělů:Andělská louka - Andělárium11 důkazů, že se s vámi pokouší spojit váš anděl strážnýDeset domněnek o andělech, které určitě neznáteDeset úžasných důvodů, proč promlouvat s andělyAndělská číslaPojmenujte svého Anděla
Diskutujte na téma :

Anonym Blazena / (15.04.24)
Děkuji anděli Hanieli buď mi na blízku a opatruj mě a celou moji rodinu děkuji

Anonym Pavel / (23.10.22)
Děkuji

Anonym Vilma / (28.09.22)
Ďakujem...



Online výklady ZDARMA:
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Geomantie
Význam budoucnosti z hozených kamenů. Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)