English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Nicneděláním se lidé učí dělat špatné věci.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Andělské snění

zpět

Spánek je pro náš organismus jednou z nejdůležitějších činností. Je potřeba se mu věnovat a nechat naše tělo odpočívat, nabírat nové síly a regenerovat se.

Když spíme, zdají se nám sny. Dokonce hned několik za noc, i když si je nepamatujeme. Zkuste si do vašich snů přizvat andělské bytosti a uvidíte, že si je pamatovat budete, a to naprosto přesně a živě, stejně tak, jak živé se vám budou sny zdát.

Možná právě vy patříte k těm, kterým se zdají sny, předpovídající budoucnost. Pak pro vás spojení s anděly bude jednodušší. Pokud takové sny nemáte, nebo o nich alespoň nevíte, nemusíte se ničeho bát. V době vašeho spánku je vaše mysl čistá a otevřená. Díky tomu se může spojení s anděly povést komukoliv, kdo o to skutečně stojí.

Příprava je jednoduchá. Snažte se už před spaním vyhnout stresu a uvolnit se. Můžete meditovat, nebo si číst něco příjemného. Nepouštějte si hlasitou hudbu a obklopte se tlumeným světlem.

Pokud se cítíte uvolněně a klidně, pohodlně si lehněte do postele, zakryjte se, abyste se udržovali v příjemném teple a zavřete oči. Představte si podobně jako u meditace, krásné místo, které vás naplňuje pocitem radosti. Ve chvíli, kdy zahlédnete, jak do něj vstupují vaši strážní andělé, už budete na samotné hranici spánku. Tiše zašeptejte vaše přání, nebo prosbu, kterou k andělům máte. Spěte…

Andělé vám mohou pomoci zbavit se obav, najít inspiraci, rozluštit nerozluštitelné a přijít na nová řešení. Není výjimkou, že se někdo probudí se zcela novým nápadem, který mu byl vnuknut ve snu.

Andělé vás vždy vyslyší a vaše pozvání do snů s láskou přijmou. Někdy vám jen zanechají příjemný pocit klidu a bezpečí a sami pocítíte, že vaše obavy se rozplynuly. Jindy zanechají dar v podobě myšlenky, nebo nápadu na něco nové. Občas se stane, že je potřeba váš dotaz, nebo problém vyřešit podrobněji. Andělé vám zjeví jeho řešení do živého snu, plného barev, chutí a vůní, který bude mít za úkol přiblížit vám co nejlépe, co máte dělat, nebo co vás čeká. Takový sen se vždy zdá jako poslední před probuzením. Nemůže se stát, že byste si ho nezapamatovali.

Andělé jsou tu, aby nad vámi bděli a drželi ochrannou ruku. Nebojte se s nimi mluvit, ani je požádat o pomoc. Rádi vám vyhoví. Probudíte se odpočatí a plní energie a navíc s vědomím něčeho úžasného, co jste v noci mohli prožít. Probudíte se s dotekem anděla.

Copyright fotografie: ©vichly4thai/Fotky&Foto



Články na podobné téma:3 znamení, že vás doprovází anděléSedmé nebeDuchovní průvodce - náš ochránce i rádce při cestě životemAndělská louka - AnděláriumOchraňují nás andělé?Pojmenujte svého Anděla
Co si o tom myslíte Vy?:

Online výklady ZDARMA:
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)