English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Piterka

Don Juan je muž, který ženám pomáhá při pádu.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Andělské talismany

zpět

Andělské talismany mají mnozí z nás, aniž by si to možná zcela uvědomovali. Jde o různé předměty s vyobrazením andělů, jako jsou obrázky, mince, sošky, anebo třeba amulety. V momentu, kdy se začnete andělům svěřovat a promlouvat k nim, dostanou andělské amulety sílu, která vám pomůže na každém vašem kroku.

Existuje dávná legenda o šťastné andělské minci. Legenda praví, že každý, kdo vlastní andělskou minci, získává snadněji lásku, peníze a má štěstí. Původní andělská mince byla ražená od roku 1792, navrhl jiAgustinDupre, šlechtic, který byl pověřený králem Ludvíkem XVI, aby navrhnul novou oficiální, francouzskou měnu. Dupre, který věřil v sílu andělů, začlenil mezi své návrhy právě toto téma. Formu na andělskou minci nechal vytvořit alchymistou, známým pouze pod jménem Lestat, z tehdy neznámých materiálů. Když o několik let později upadnul Dupre do královy nemilosti, a byl odsouzen k smrti, měl minci u sebe jako talisman. Legenda praví, že ho od gilotiny zachránila právě andělská mince. Odrážela světlo, které prostupovalo vězeňskou mříží tak zvláštně, že to dozorci u dveří považovali za andělské znamení, a natolik je to dojalo, že pomohli Dupremu k útěku.

Díky tomu se Dupreho mince proslavila jako mince andělská. Následujících dvě stě let přibylo podobně zázračných příběhů, připisovaných této minci, ještě mnoho. Postupně lidé zkoušeli jako talismany používat i jiné předměty s vyobrazením andělských bytostí a v mnoha případech přinesli lidem mnoho podobných zázraků. Od té doby u sebe nosí andělské amulety rybáři před cestou na otevřené moře, našli byste je u většiny francouzských pilotů za první světové války, dokonce i Napoleon nosil andělský talisman až do roku 1815 v kapsičce u vesty. 

Síla andělských talismanů vzbuzovala respekt napříč celými staletími i mocnostmi. Hermann Göring, jeden z věrných pobočníků Hitlera a ztělesnění zla, nařídil svým vojákům, aby pochytali co nejvíc zasvěcených a zajistili andělské amulety, které následně zakopávaly na neoznačených tajných místech, aby nemohly být použity v prospěch dobrých lidí. Göring byl svou posedlostí magií a okultismem známý.

Obyčejní lidé často popisují osobní zkušenost s amuletem tak, že u nich postupně vymizel zcela pocit osamění, a vnitřní neklid. Často zoufalý život nabral po obdržení andělského amuletu zcela jiný, lepší směr. S lepším pocitem, roste také ruku v ruce sebevědomí se sebeuvědoměním a zdravou sebeláskou.

Skeptici říkají těmto pozoruhodným příběhům a přeměnám „náhody“. Ti, kdo v andělské bytosti věří, však nemluví o těchto zázracích jinak, než jako o odměně za víru v anděly vloženou.

Copyright fotografie: ©dreamhelg/Fotky&Foto



Články na podobné téma:Na křídlech andělůAndělská věštbaAndělská louka - Andělárium11 důkazů, že se s vámi pokouší spojit váš anděl strážnýTerapie s pomocí andělůKomunikujte s anděly pomocí darů přírody
Co si o tom myslíte Vy?:

Anonym Brigitte / (13.06.21)
Andělé jsou všude okolo nás,částo k nám promlouvají v pisni ve filmu nebo když máme pocit že musíme nutně něco udělat poznala jsem člověka který snimi promlouvá a oni mu nechávají vzkaz na obloze řekli mu že se musí přestěhovat do hor.Dali mu za úkol šířit jejich poznání a on podle nich vytiskl tarotové karty 72 archandělů že stromem života kterými si anděli můžete přivolat, myslím si že věděli že přijdou nemoce a chtěli tohoto člověka chránit.Ale na to aby člověk viděl anděli musí nejenom věřit ale mít i čisté úmysly.Je mi jedno zdali někdo věří nebo já anděli existují a já je obdivuji a miluji.

Anonym Zdenička♥ / (12.07.20)
Andílkové,děkuji vám.....

Anonym Anonym Heda / (15.09.19)
Já na anděly věřím a není to žádná pomocná berlička.Několikrát v životě mi pomohli.Děkuji jim za pomoc a ochranu.Někdo na anděly nevěří a je to přece jeho věc,čemu věří a čemu ne.Nikomu svou víru nechci vynucovat.Má setkání s anděly jsou tak nádherná a obohacující, že k jejich popsání slova nestačí.Přála bych tyto zážitky více lidem.Vím,kdo něco takového nezažil,těžko uvěří.Moc a moc děkuji andělům a jejich andělské moci. Ještě věřím Paně Mariji svatohostýnské a svaté Barboře ochránkyni horníků.Ty mě a mé rodině také pomohly,když bylo zle.


Online výklady ZDARMA:
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Vrba přání
Vyřčené přání je napůl uskutečněné přání... Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)