English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Ruskin

Zaslouží-li člověk pochvaly, dbejte, abyste mu ji neodepřeli.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Esoterika - téma Magie

zpět


Ochrana proti černé magii I.


Já nejsem Bradavický učitel, ani postavička ze seriálu "Witch" ani nic podobného, a TY nejsi žádný Harry Potter ani malá čarodějka z večerníčku. To je třeba si uvědomit - tohle je realita. Magie funguje. Tohle je první věc, kterou se musíte naučit. Když nevěříte že vám magie dává sílu přetvářet vesmír, plýtváte svým časem. Pokud nejste přesvědčeni, že kouzlo nebo rituál bude fungovat, tak prostě nebude. Tečka. A když už věříte v sílu magie, je třeba si uvědomit, že při jejím používání berete do rukou ty samé síly, které ženou příliv a tvoří tornáda. A tím, že to činíte, uvádíte sebe a částečně i své okolí do potencionálního nebezpečí. Zajímavé je přirovnat magickou práci k horolezectví. Chce to dlouhý čas, někdy i léta, která strávíte posilováním, tréninkem a vázáním uzlů, používáním karabin a dalších částí výstroje. Pokud víte co děláte a jak to máte dělat, je to bezpečné - a je to úžasný pocit. Ale pokud se bez znalostí a lana vrhnete na strmou skálu… Samozřejmě, i pro zkušeného horolezce může chyba znamenat pád - no a pak mají výhodu ti dobře jištění.
V této části článku bude nastíněno několik technik vhodných pro vaší ochranu a dokonce i ochranu vašeho domova. Zatímco tyto postupy jsou nezbytnou součástí magické práce, hodí se zároveň v každodenním životě. Například není lepšího spánku než v pokoji, který byl magicky zaštítěn proti psychickým šumům.
Základní techniky
Začněme s utvářením štítů. To je základní technika jak vytvořit ochranné magické pole kolem své osoby či místa, aby jste si udrželi nežádoucí energii od těla. Což mohou být ozvěny vaší magické práce, negativně působící na psychiku, všeliké astrální potvory, ale též negativní energie vyslaná vaším směrem. Mnoho osob toto činí podvědomě, jiní se to musí naučit. Jednou z metod je představit si síť energie kolem místa, které je potřeba ochránit - často je to prostě koule prostoru kolem vás. Pamatujte na to, že tuto síť či rovnou kouli musíte vizualizovat v prostoru, raději kouli než kruh. (A tady vidíte, jak užitečná jsou cvičení na procvičení vizualizace). U tohoto typu ochrany je nejobvyklejší použít vlastní energii, průšvih je když zrovna žádná není po ruce - alkohol a psychické vyčerpání vaše štíty nepříjemným způsobem zeslabují a připravují vás i o energii k akutní ochraně - tak pozor! Po vytvoření štítu zviditelněte negativní energii jak ztéká po štítech a je neškodně pohlcována zemí. Štíty však musí být jednostranně prostupné a nebo pórovité, aby VAŠE energie mohla proudit ven. S dostatkem cviku budete schopni povolat štít okamžitě, bez zdlouhavého myšlení, natožpak bez usilovného soustředění a šermování rukama kolem sebe aby jste si představili chráněný prostor.
Opevňování či ochrana prostoru jsou podobnou technikou. Opevnění je vlastně štítem ukotveným k fyzickému prostoru. A zde již na rozdíl od své energie používáme energii země, necháme ji vyprýštit vzhůru aby nás ochránila. Za čas, když už budete trénovaní, zvládnete vytvoření stálého, zemí napájeného ochranného pole. Tento způsob ponechává mnohem více energie pro magickou práci, a také nám umožní dočasně odhodit všechny své štíty a "hodit si dvacet". Chce to však stále pracovat na svých vizualizačních schopnostech, až nakonec dokážete vytvořit třeba i trvalou ochranu svého domova. Je docela obvyklé, a do začátku asi i vhodné, ukotvit ochranná pole hmotnými objekty, vhodné jsou rozmanité kameny, vyřezané runy, talismany… Ale to co skutečně chrání, podstata věci, je vizualizace a vaše víra. Když selže duchovní obraz, je jedno kolik run a do čeho jste vyřezali.
Příležitostně se stane, že člověk během běžného dne ucítí kontakt z nějakou psychickou energií - je to popisováno jako polechtání na auře, jindy se vám zježí chloupky na zátylku či dokonce vlasy, a to je okamžik k vytasení štítů. Vzácněji se může přihodit i něco výrazně nepříjemnějšího, a sice že pocítíte prudký úbytek energie, který (díky Paní a Pánovi) proudí do vašich štítů a z neaktivního stavu je vybudí na maximum do okamžiku než vám dojde oč kráčí a vědomě převezmete iniciativu. Do těchto situací se hodí několik užitečných triků. Prvním z nich je zrcadlo. Vizualizujte vnější část štítů jako dokonalé, všeodrážející zrcadlo, které odvrátí energie všech druhů a původů tam odkud přišly. Vtipným řešením je též učinit zrcadlovým vnitřek štítu, zamezit výstupu všech svých psychických energií a projevů, a učinit se tak z magického pohledu neviditelným. Posledním typem takové ochrany je "železná zeď" či "kamenná věž." tato metoda spočívá v tom, že své tenoučké štíty proměníte v masivní pevnost, která odolá čemukoliv. To vyžaduje hodně energie a cviku, ale když vás kosí masivní vlny negativní energie, vážně to pomáhá.

© Eurik Podhorský




Diskutujte na téma :

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...
Magická pečeť
Unikátní symbol, který vás posiluje v důležité životní rozhodnutí či mezní situaci. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)