English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Esoterika - téma Magie

zpět


Magie IV. Léčení a posílení pomocí vizualizace


Známe to všichni - chvilka nepozornosti a škrábnutí, říznutí, oděrka nebo podobný menší úraz je tu. Není to nic co by nás nějak ohrožovalo, ale je to nepříjemné a někdy se hojí dlouhé dny a nepříjemně pobolívají. Léčení přitom lze urychlit. Stačí kladný psychický postoj a úplně malá troška magie, kterou zvládne snad každý. Zde je několik návodů jak léčení uspíšit a urychlit:

1) Pusťte si jemnou hudbu, nejlépe do sluchátek. Lehněte si nebo si sedněte, zavřete oči a zvolna dýchejte, po chvíli nechte mysl, ať si dělá co chce a jen pozorujte obrazy, které se objevují. Hlavně nesmíte usnout. To vám pomůže se uvolnit a vyprázdnit mysl. Pak si začněte představovat, jak se okolo vás rozzářilo bílé a příjemné světlo a celé vás obklopuje. Pak si začněte představovat, jak do sebe s každým nádechem vtahujete to světlo. Dýchejte ústy. Poté si jen představte tu část těla, kde je ona rána a představte si, jak z ní vystupuje to bílé světlo ve tvaru kužele. Dále si představujte, jak se kužel zužuje a místo, které zůstává po něm je pokryto kůží. A tak si představujte, jak se zužuje a zužuje, až tam bude jen malinkatý svítící otvor a až i ten zmizí, musíte ve svých představách vidět tu část těla úplně zdravou, bez jediného škrábance. (inspirace z článku na www.ritual.cz)

2) Dobré je taky představit si fialovou záři a jakoby opar (udržet alespoň 30 sekund), s tím, že vizualizujete její teplo a léčivou moc. Nakonec se může rozplynout v záplavě bílých paprsků...

3) Zhluboka dýchat, soustředit se na teplo, energii svých rukou, uvolnit je a nechat ji proudit... (cca 1 min)
Přiložit a nechat proudit léčivou sílu, cítit její přirozenost, měkkost... Držet ruku přiloženou dokud se to celé neprohřeje. (1 až 3 minuty)
Ještě chvíli to prodýchat

4) Eurikovo Vílí léčení
Je dobré i na větší a dlouhodobější obtíže (ale ne akutní, s useknutou rukou vám opravdu nepomůže…) Je to delší a náročnější vizualizace, určena buď pro pokročilé, nebo ty, kteří mají dobrou fantasii a talent na vizualizaci (živé a intenzivní představování si). Buď se ji lze důkladně naučit a pak jí provést, nechat si ji přečíst od asistenta a nebo nahrát klidným hlasem na kazetu včetně příslušných mezer a pak ji poslouchat… Nemusíš ji dodržet přesně a dokonce ji můžeš úplně přepsat, je to prostě jen příklad pozitivní energeticky aktivní představy, která pomáhá s léčením.
Pozn.: Je dobré si text nahrát na kazetu nebo někoho poprosit, aby ti ho klidným hlasem četl, pokud si základní schéma nedokážeš zapamatovat (zejména napoprvé). Průběžně do něj nakukovat by bylo příliš rušivé.
Lehnout, zavřít oči, uvolnit se a relaxovat, zhluboka, ale klidně, nenásilně dýchat. Je vhodné aby v tvé blízkosti byly živé přírodniny, třeba květina nebo keřík...
Vizualizuj se, jak jdeš hvozdem. Je tam ticho, vlhko, příjemné teplo, jemný mlžný opar, který rozostřuje vzdálené obrysy. Jsi bosý, pokud ti to není vysloveně nepříjemné, nahý (jinak si svou postavu představ v příjemném, volném hábitu). Došlapuješ na měkoučký, sametový, sytě zelený mech, jen místy jím prorůstá tráva. Stromy jsou staré, často pokroucené, ale silné a zdravé, přesto, že mezi nimi bují břečťan a jmelí. Dýcháš a vnímáš zdravou, příjemnou vlhkost lesa. Cítíš se dobře, jsi klidný a roste v tobě pocit jistoty a bezpečí. Z mlhy dále před tebou vystupuje postava, a pomalu kráčí přímo k tobě. Má lehký krok, už na dálku z ní čiší dobrá, příjěmná atmoféra, má kolem sebe auru zdraví, lásky, štěstí, radosti - přímo srší dobou energií. Přichází blíž - vizualizuj ji jako pěknou, přívětivou dívku nebo mladou ženu (jak to cítíš, celkovou představu zvol tak aby ti byla příjemná a byla pro tebe dostatečně "vílí"), měla by být oděná stejně jako ty (tedy nahá nebo v lehkém rouchu) - s každým krokem je krásnější, cítíš víc a víc její energii. Když už je skoro u tebe, krásně se usměje, v tu chvíli už je její energie okolí tak plné, že cítíš, jak ji vdechuješ s každým nádechem, že do tebe prosakuje kůží, každým pórem těla... Zlehka, zdánlivě nesměle ale přesto s jakousi tichou samozřejmostí vezme tvé ruce do svých - zřetelně cítíš její léčivou, příjemnou energii jak proudí do tvých rukou a dál do celého těla. Pohladí tě po vlasech, v tu chvíli (pokud už jsi se neusmíval) už se sám neudržíš a opětuješ její úsměv. Na oplátku zavře oči a přiloží ruce na tvé zranění nebo nemocnou část těla. Cítíš tam příjemné teplo, hebkost jejích dlaní, stále cítíš jak do tebe proudí její léčivá energie. Pokud jsi cítil v místě zranění bolest, tak nyní ustupuje - stále slábne - až zmizí. Rána už nedokáže tolik léčivé síly vstřebat a tak jasně, bíle září... Té záře je tolik, že tě začne oslňovat a ty přivřeš oči. Chvíli je máš zavřené a vnímáš teplo v místě rány, vychutnáváš tuto krásnou chvíli. Stále máš zavřené oči. Když je po chvíli otevřeš - víla už je pryč. Pohlédneš na místo, kde byla rána - a hle! Zranění je pryč, jsi dokonale zdráv! Poděkuj víle, která je již skrytá v mlžném oparu a šeru hvozdu, přesto stále cítíš její sílu a víš, že se k ní můžeš kdykoliv vrátit, když budeš potřebovat doléčit a nebo pomoci s jiným zraněním. Zdviháš ruce, hvozd pomalu mizí v šeru, rozplývá se v houstnoucí mlze, ta černá, až máš před svým vnitřním zrakem jen tmu za vlastními víčky - odpočítej od sedmi, deseti nebo jiného svého oblíbeného čísla mezi pětkou a dvacítkou... Pak otevři oči - vítej zpět!

Zranění nyní:

a) Méně (pokud vůbec) bolí.

b) Je z duchovního a energického hlediska vyléčené, v duchovním smyslu už neexistuje, a realita ho velmi rychle dožene! Bude se hojit mnohem lépe a rychleji než by tomu bylo bez vílí pomoci!

c) Je intenzivně nabito pozitivní energií, a pokud se vydržíš alespoň nějaký čas nevztekat, nezlobit, neprodat chmurům a depresím, energie se ustálí a místo zůstane nabito velmi dlouho - třeba až do úplného uzdravení, které by v tu chvíli mělo být bezproblémovou otázkou nanejvýš několika dní.

© Eurik Podhorský




Diskutujte na téma :

Anonym ❤ / (01.05.21)
Opravdu to funguje musím potvrdit.



Online výklady ZDARMA:
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Vrba přání
Vyřčené přání je napůl uskutečněné přání... Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)