English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Indiánský horoskop - Los

zpět

Lidi narozené mezi 21. květnem a 20. červnem zveme v názvosloví Indiánského horoskopu "Losy". Tyto zrozence ovlivňuje vzdušný živel (myšlení, rozum, pohyblivost, bystrost), vládne jim pak vítr východní (cílevědomost, intuice, učení). Jsou šikovní pozorovatelé, nebezpečí a nepřítele umí vycítit na dálku. S předstihem pak dokáží obratně reagovat. Elegantně se vyhýbají otevřeným konfliktům a bojům. Kdo uteče, vyhraje! Je-li však střet nevyhnutelný, nastaví hlavu. Ano, tam se totiž skrývá jejich mocná zbraň.

Znakem Losů je inteligence a bystrý rozum - jejich "zbraň". Tito lidé měli mnohdy hodně co mluvit k otázkám týkajících se kmenového života a vedení společenského života. Díky spojení nevšedních verbálních schopností, inteligence a umění okamžité reakce to byli vyjednávači a vyslanci, často přinášející či nabízející mír. Losi jsou jedinci společenští. Neobejdou se totiž bez podpory svých bližních, potřebují být chráněni. A navíc řekněte, když by byli sami, kdo by je obdivoval, před kým by se měli předvádět? Díky šarmu a osobnímu kouzlu se umí rychle seznamovat, navazovat kontakty, uzavírat přátelství. Není-li mu něco pochuti a stojí-li to skutečně za tu námahu, mnohdy vynaloží mnoho energie a stráví hodně času na zhmotnění svých představ. Nebývá to ke škodě jeho okolí, má cit pro detail, každá změna je tvůrčí a vede k lepšímu.

Mínus Losa spočívá v neschopnosti dotahovat své záměry až do úspěšného konce. Jednodušší je prostě někoho pověřit. Vyplývá to z jeho životního stylu. Je svobodný, přebíhá "z pastviny na pastvinu", všude vychutná to nejlepší a už aby zas běžel dál. Nejednou je mu vytýkána povrchnost, ledabylost, neochota k hlubšímu poznání. Když mu to chcete říct přímo, nezapomínejte na jeho rétorický talent! Brilantně ze sebe vysype milióny důvodů, výmluv. Přesvědčuje tak dlouho, až je úspěšný - jedině tam je schopen dotáhnout záměr až do konce. Prostě vás "ukecá". Pokud se naučí a zvykne své přednosti zneužívat, málokdy se mu chce jednat na rovinu. Má snahu každého si líbivými řečičkami omotat kolem prstu nebo naopak nikoho nepustí ke slovu, rád vede monology. Buď mu okouzlením podlehnete nebo vám po "dialogu" s ním pořádně brní uši.

Nestálost se může projevit na emocionální rovině. Díky přecitlivělosti lehce podléhají strachu, jakoby stále čekali nepřítele, hrozbu. Neustálá připravenost k obraně či útěku se projevuje i na spánku, což je vyčerpává ještě víc. Potřebují se schovat pod ochranná křídla někoho silnějšího. Přátelská a otevřená společnost je jim největším darem. Buďte ostražití, ale uvědomte si, že ne každý k vám přichází s nepřátelskými úmysly. Naučte se poslouchat, vyslyšet druhé i když vás kritizují. Není to nic příjemného, ale "nastavit zrcadlo" potřebujeme každý. Dbejte na rodinné zázemí, pamatujte, že je dobré mít místo, kde se můžete vždy vrátit, i když je vám volnost vším.


Články na téma zvěrokruhu:Jaký jste řidič podle hvězd?Nejtajnější obavy podle znamení zvěrokruhuStinné stránky znamení zvěrokruhuS jakým znamením zvěrokruhu jít na rande?Tři nejlepší kombinace znamení pro přátelstvíKterý anděl nad vámi drží ochrannou ruku?
Diskutujte na téma Indiánský:

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym jakub rybář / (30.01.24)
já jsem sova a sedí to

Anonym Lucie / (24.01.24)
Had, sedí to skoro na 100%....krásný den všem:)



Online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)