WendyLavender 26.02.16 22:23 Nereg. IP: 5.178.52.* | Dobrý deň. Už asi 4 roky si všímam prítomnosť bytostí, ktoré mi veľmi pomáhajú. Dávajú mi najavo svoju lásku a dokázali mi vysvetliť mnohé veci ohľadom toho ako svet funguje. Niekedy sú silné, niekedy nie. Občas odchádzajú a vtedy mi je za nimi z nevysvetliteľných dôvodov smutno. Netvrdia o sebe, že sú anjeli. Neviete niekto, čo by mohli byť zač? |
|
petr54 27.02.16 10:08 Reg. před 2016
| Dobrý den. Máte otevřenou 6. Čakru tj. mimosmyslové vnímání. Universum je multidimensionální. Země a lidstvo je ve velké krizi. Případy podobné tomu vašemu najdete po celém světě. Jsou to bytosti s jiných dimenzí, vstupují do kontaktu s vnímavými lidmi a snaží se pomoci.
Zdravím:Petr. |
|
Dracizena 03.03.16 19:23 Nereg. IP: 213.151.77.* | Wendy, když tenkrát za mnou přišly bytosti a ukázaly se mi, také jsem nevěděla kdo to je... Ale ano, věděla jsem, že jsou to mimozemské bytosti a ONI mi ukázaly propojení s andělskými dimenzemi... Máš podobnou cestu duchovní, jako já... napiš mi na meil, pokud budeš mít otázky... jsem seznam.cz  |
|