English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 6.7.2026
Svátek: - , zítra Bohuslava.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 6.7.2026
Svátek: - , zítra Bohuslava.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nikdy neprší věčně a po každé bouři vyjde slunce. Vydržte.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Má situace se zlepší. ”

Myšlenky moudrých

Werich

Lučebním kamenem pro zjišťování pravosti daného blbce je humor: blbec skutečný nesnáší, když si někdo dělá z blbců legraci. V první řadě to nesnášejí cenzoři...
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Zvláštne bytosti

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Zvláštne bytosti

WendyLavender
26.02.16
22:23
Nereg.

IP: 5.178.52.*
Dobrý deň. Už asi 4 roky si všímam prítomnosť bytostí, ktoré mi veľmi pomáhajú. Dávajú mi najavo svoju lásku a dokázali mi vysvetliť mnohé veci ohľadom toho ako svet funguje. Niekedy sú silné, niekedy nie. Občas odchádzajú a vtedy mi je za nimi z nevysvetliteľných dôvodov smutno. Netvrdia o sebe, že sú anjeli. Neviete niekto, čo by mohli byť zač?

petr54
27.02.16
10:08
Reg. před 2016

Dobrý den. Máte otevřenou 6. Čakru tj. mimosmyslové vnímání. Universum je multidimensionální. Země a lidstvo je ve velké krizi. Případy podobné tomu vašemu najdete po celém světě. Jsou to bytosti s jiných dimenzí, vstupují do kontaktu s vnímavými lidmi a snaží se pomoci.
Zdravím:Petr.

Dracizena
03.03.16
19:23
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Wendy, když tenkrát za mnou přišly bytosti a ukázaly se mi, také jsem nevěděla kdo to je... Ale ano, věděla jsem, že jsou to mimozemské bytosti a ONI mi ukázaly propojení s andělskými dimenzemi... Máš podobnou cestu duchovní, jako já... napiš mi na meil, pokud budeš mít otázky... jsem seznam.cz

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)