English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

zakomplexovanost

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

zakomplexovanost

sandrita
01.02.12
10:16
Nereg.

IP: 85.237.227.*
Zdravim všetkych!Som tu po x rokoch a neviem si uz dalej rady,tak rada by som od vas sa dočkala pomoci... Ide o problém taky,že mam tendenciu vsetko riesit s priatelom a vznikaju z toho zzbytocne a skoro uz kazdodenne hadky!Je to tak sme spolu rok aj dva mesiace,prvych 10 mesiacov bolo vsetko ok,nehadali sme sa skoro vobec,nic som neriesila,nevisela som na nom... a odvtedy neviem z coho to je ci som uz moc zalubena do neho,ale mam taky pocit ze visim na nom,cakam kedy mi zavola,on kludne kuka telku je s rodicmi a ja neviem nic robit iba cakam kedy mi zavola a budeme kecat..ja uz bez neho skoro nic neviem robit,som asi zavisla na nom..a potom si namyslam a hadame sa a vyhadzujem mu,ze on ma uz nelubi ze jemu je jedno ci kecame spolu polhodinu alebo hodinu preco kludne pozera telku a preco mi radsej nezavola... a taketo mu vyhadzujem... neviem ale stale len na to zle myslim,ked mi povie ze ide spat tak ja mu neverim,vyhadzujem mu ze isto pojde pozerat telku,hocico poviem do vsetkoho musim zarypat a vsetko mu potom vyhadzujem co vsetko dakedy aj urobil a ze ma uz nelubi... aj minule chcel pozerat telku a nahnevala som sa ze radsej nevolal so mnou... viem ze ma lubi,robi pre mna vsetko,dal by mi aj posledne,vyvvolava mi x krat denne,a neviem mozno to uz nie je taky vyznanie ako na zaciatku,a preto si namyslam,ze co ked ma uz az tak nelubi,dakedy mi viac vypisoval,viac volaval,krajsei veci hovoril a preto mu vsetko teraz vyhadzujem ked nieco urobi... ja som sama so sebou spokojna... len neviem v com je problem,ale mam pocit ze vo mne,nechcem mu uz rozkazovat,zakazovat,vycitat,vyhadzovat a vsetko riesit!mam pocit,ze ho to prestane bavit a necha ma a to urcite nechcem!Mozno to prudi zo mna,ze si namyslam,ze ked mi uz jeden den nepovie ze ma lubi,tak si myslim,ze ma uz ozaj nelubi a vela veci si namyslam a vela riesim..prosim vas pekne o radu,lebo uz ma nebavia tie kazdodenne hadky a vsetko len z mojej strany a kvoli mne!!chcem aby sme boli stastni ako inokedy... chcem sa zmenit!!dakujem
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)