English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 15.10.2025
Svátek slaví Tereza, zítra Havel.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 15.10.2025
Svátek slaví Tereza, zítra Havel.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Nehledejte štěstí, buďte jeho zdrojem.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Každá zrada se odrazí směrem ke svému strůjci. ”

Myšlenky moudrých

Heine

Kdykoliv jsem odolal pokušení - bylo to krásné, ale když jsem mu podlehl - bylo to krásnější.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

za maskou pritele se skryva vrah

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

za maskou pritele se skryva vrah

Strach92
17.04.17
03:08
Nereg.

IP: 89.203.160.*
Byly sme z mamkou u kadeřníka a ja ji delala doprovod,a s temi lidmi co vlastnili kadeřnictví sme si docela rozuměli, byly strasne kamaradsti.starsi manželé + dospele deti a vim jak sme se skamaradili rekla ze je těhotná ta pani no ale o to nejde zpet k tomu predeslemu.mamce delali vlasy a ja si zatím stémi lidmi povídala byly mily a ja sem pociťovala uz náznaky kamarádství a pak mamka odesla a prisla sem na radu ja.. Sedla sem si a prozměnu mi zacal delat vlasy jeji manzel a docela zvláštně protoze mi ani neumyl hlavu ani neostrihal a uz se vrhal na kulmu nechápu proc.. Ja mu řekla ze si to udelam sama a pak sme si povídali dal no a ona se mne pak porad vyptávala jestli mam sebou telefon a ja odpovídala porad ze ne a pak sem rekla ze ma nizkou baterii a ze ji ho nepujcim a šla sem nakouknout do obýváku a videla sem jak jeji syn kouka na nějaký horor ci strašidelné video kde sedi lidi s pytlem na hlave a mučí je tam a presne to bylo v nejakem kadericrvi tak sem dostala strach, vzala si bundu rychle se rozloučila a šla domu.. Utíkala sem rychle, mela sem udesny strach a kdyz sem dosla domu rychle sem vzala klice z pozamikala vse a kdyz sem zamikala zrovna posledni dvere slysela sem z venku hlas jestli sem stihla zavřít všechy dvere a pak sem ze probudila strachem.. Věřím ze kdybych se neprobudila tak mne a mou rodinu zabijou..bylo to hrozne a omlouvam se za chyby ale psala sem to hned jak sem se probudila jsou tri hodiny a ze strachu mi nejde usnout.. Prosím radu cokoliv co to melo znamenat

Dracizena
17.04.17
11:01
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Nenapsala jsi své jméno a to je škoda... proto jen povrchně... přibližuje se k Tobě Tvůj Anděl a zvěstuje o úniku energií z Tvého těla... Nemáš zavřené dveře, kterými jsou dveře do Duše...

Krist23
17.04.17
14:13
Nereg.

IP: 89.203.160.*
Jak ty dvere mam zavrit?? Nevim co delat.. Jinac diky za odpoved

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)