English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Russell

Je to velmi pohodlná teorie tvrdit, že génius se navzdory všem těžkostem vždycky projeví... Kdo však dokáže zjistit, kolik skvělých géniů potichu vzalo za své, aniž kdy dosáhli věku dospělosti?
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Vyvolávání duchů s kamarádkou...

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Vyvolávání duchů s kamarádkou...

Sereena
23.04.14
17:14
Nereg.

IP: 89.102.103.*
Zdravím.
Není to zase tak dávno co jsem se jednou s kamaradkou ke konci roku po škole opravdu nudila. Kamarádka vymýšlela až nás nějak napadlo vyvolávání duchů.Vyvolávali jsme Blair Witch... Našli jsme temné zákoutí sídlíště,kde nikdo nechodil,bylo tam šero a navíc tam byla zídka(zídka byla tvaru čtverce,uzavřená a vnitřek byl vyplněn trávou) na ,kterou jsme si sedly.Já seděla zády k cestě,kterou jsme přišli Hannah seděla naproti mně (tudiž hlavou ke vchodu)Jako znamení nás po přemýšlení (respekt.mě) napadla černá kočka . Když jsme dokončili furmuli čekala jsem ale Hannah na mě ukázala,ukázala směrem dovnitr zídky a vykoktala mé jméno.Když jsem se otočilaa s takovým pocit (bože,dělá si srandu) uviděla jsem ČERNOU KOČKU! Takovou rychlostí jakou jsme jí odovolali jsem nikdy ani neběžela. Kočka v momentě,kdy jsme ducha odvolali utekla.
Když jsme to sdělili kamarádkam šly s náma ,ale už se nám to nepodařilo...
Je možné že tu sílu máme jen my dvě? Nebo to byla jenom náhoda... ?

TaPerla1995
24.04.14
15:22
Nereg.

IP: 89.103.140.*
Milá Sereeno ... Jak tak koukám, tak si myslím že to bylo nějaké znamení že tam ostatní holčiny někdo nechce... jenže někdo, nevíš kdo a to je podle mě ten problém, čerpala jsem z mnoha blogů a všude je to samé takže když to zkusíte zase jen vy dvě, možná se to povede a nebo je to opravdu jen náhoda :) Držim palce.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)