English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Vyvolávání duchů s kamarádkou...".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Vyvolávání duchů s kamarádkou...

Sereena
23.04.14
17:14
Nereg.

IP: 89.102.103.*
Zdravím.
Není to zase tak dávno co jsem se jednou s kamaradkou ke konci roku po škole opravdu nudila. Kamarádka vymýšlela až nás nějak napadlo vyvolávání duchů.Vyvolávali jsme Blair Witch... Našli jsme temné zákoutí sídlíště,kde nikdo nechodil,bylo tam šero a navíc tam byla zídka(zídka byla tvaru čtverce,uzavřená a vnitřek byl vyplněn trávou) na ,kterou jsme si sedly.Já seděla zády k cestě,kterou jsme přišli Hannah seděla naproti mně (tudiž hlavou ke vchodu)Jako znamení nás po přemýšlení (respekt.mě) napadla černá kočka . Když jsme dokončili furmuli čekala jsem ale Hannah na mě ukázala,ukázala směrem dovnitr zídky a vykoktala mé jméno.Když jsem se otočilaa s takovým pocit (bože,dělá si srandu) uviděla jsem ČERNOU KOČKU! Takovou rychlostí jakou jsme jí odovolali jsem nikdy ani neběžela. Kočka v momentě,kdy jsme ducha odvolali utekla.
Když jsme to sdělili kamarádkam šly s náma ,ale už se nám to nepodařilo...
Je možné že tu sílu máme jen my dvě? Nebo to byla jenom náhoda... ?
 
TaPerla1995
24.04.14
15:22
Nereg.

IP: 89.103.140.*
Milá Sereeno ... Jak tak koukám, tak si myslím že to bylo nějaké znamení že tam ostatní holčiny někdo nechce... jenže někdo, nevíš kdo a to je podle mě ten problém, čerpala jsem z mnoha blogů a všude je to samé takže když to zkusíte zase jen vy dvě, možná se to povede a nebo je to opravdu jen náhoda :) Držim palce.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)