English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Do stáří jsem se staral o to, abych dobře žil, ve stáří se starám, abych dobře umřel.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Vývoj mezi mužem a ženou

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Vývoj mezi mužem a ženou

Apolo
28.10.25
16:15
Nereg.

IP: 85.163.230.*
Dobrý den,
mohla bych Vás poprosit o výklad ohledně mě a jednoho kluka (Jakub, blíženec)? Známe se krátce, nicméně si myslím, že nějaké sympatie byly na obou stranách. Co by mě zajímalo, tak zda a jak se to bude dál mezi námi vyvíjet... jakoby zda se mu mám ozvat já, nebo se ozve on, zda to má smysl; nějakou budoucnost.
Moc děkuji za případnou odpověď. Lenka

Hermit
28.10.25
20:24
Reg.17.7.21

Milá Lenko,
ten tazatel se vám ukazuje jako někdo, kdo tím není, zkrátka není k vám upřímný, dělá se asi lepším, něco si přikrášluje... .Vy o něm vlastně ještě "nic" nevíte, zatím tu není ani náznak nějaké interkace, konverzace, povídání si, vzájemná výměna svých názorů. Moc bych na to nesázela. On zřejmě kontakt jako první sám od sebe nevyšle, čili to můžete zkusit vy. Ale zatím jste každý "daleko" od sebe ve výkladu. Jestli chcete někoho pro život, tak tady to teď není, ale samozřejmě se to může změnit. Ale tomu by měla předcházet vzájemná komunikace a oťukávání. Může před mít stát zatím nějaká překážka, co mu brání, aby byl volný pro nový vztah, a to buď něco zcela konkrétního (třeba nevyřešený závazek z minulosti), nebo má v sobě takový blok a v životě stojí na místě. Takže opatrně to samozřejmě můžete zkusit, ale pokud by se to hnulo, tak jen velmi pomalu a opatrně.

Apolo
29.10.25
08:44
Nereg.

IP: 78.80.26.*
Dobrý den,
dobře, moc děkuji za náhled. Já bych chtěla někoho do života, a někoho, kdo je upřímný. Tak aspoň vím, že to nemá smysl. Děkuji za výklad :)

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)