Apolo 28.10.25 16:15 Nereg. IP: 85.163.230.* | Dobrý den,
mohla bych Vás poprosit o výklad ohledně mě a jednoho kluka (Jakub, blíženec)? Známe se krátce, nicméně si myslím, že nějaké sympatie byly na obou stranách. Co by mě zajímalo, tak zda a jak se to bude dál mezi námi vyvíjet... jakoby zda se mu mám ozvat já, nebo se ozve on, zda to má smysl; nějakou budoucnost.
Moc děkuji za případnou odpověď. Lenka |
Hermit 28.10.25 20:24 Reg.17.7.21
| Milá Lenko,
ten tazatel se vám ukazuje jako někdo, kdo tím není, zkrátka není k vám upřímný, dělá se asi lepším, něco si přikrášluje... .Vy o něm vlastně ještě "nic" nevíte, zatím tu není ani náznak nějaké interkace, konverzace, povídání si, vzájemná výměna svých názorů. Moc bych na to nesázela. On zřejmě kontakt jako první sám od sebe nevyšle, čili to můžete zkusit vy. Ale zatím jste každý "daleko" od sebe ve výkladu. Jestli chcete někoho pro život, tak tady to teď není, ale samozřejmě se to může změnit. Ale tomu by měla předcházet vzájemná komunikace a oťukávání. Může před mít stát zatím nějaká překážka, co mu brání, aby byl volný pro nový vztah, a to buď něco zcela konkrétního (třeba nevyřešený závazek z minulosti), nebo má v sobě takový blok a v životě stojí na místě. Takže opatrně to samozřejmě můžete zkusit, ale pokud by se to hnulo, tak jen velmi pomalu a opatrně. |
Apolo 29.10.25 08:44 Nereg. IP: 78.80.26.* | Dobrý den,
dobře, moc děkuji za náhled. Já bych chtěla někoho do života, a někoho, kdo je upřímný. Tak aspoň vím, že to nemá smysl. Děkuji za výklad :) |