Hledající 08.06.15 15:11 Reg. před 2016
| Naléhavě sháním kontakt na paní Noemi, nevím, kde ji sehnat, už jsem zkusila všechno. Pracovala na placené lince pod tímto jménem a už tam nedělá. Moc mi pomohla a všechny její výklady seděly a plnily se. Když jsme spolu mluvily, cítila jsem i horko a brnění v těle. Dělala tarot a čínský i-t´ing, kromě toho, že se strefovala, taky mně vždycky povzbudila a uklidnila. Jestli ji někdo neznáte, prosímvás? Možná to mohla být její přezdívka, nevím, tak třeba ji náte pod jiným jménem, je ještě mladá, ale velice moudrá a velice krásná ( tehdy světlovláska ). Učila se prý to umění v Arábii a proto měla na profilové fotce takový červený šátek. Nevím ani, odkud byla. Já vím, že se podle těchto indícií těžko bude hledat, ale třeba k ní někdo chodíte a ty vodítka ( i-t´ing, šátek, blondýnka, Arábie ) by mohly pomoct. Budu vděčná za každý kontakt nebo radu, takovou kartářku totiž už jsem nepoznala.  |
Ano 19.09.15 22:09 Nereg. IP: 88.100.59.* | Vím, o kom mluvíte, je výborná. Jestli ji znáte jen z placené linky, tak možná nevíte, že má delší objednací lhůty, s tím je nutné počítat. Ale co řekne, sedí, mám vyzkoušeno opakovaně, navíc je po lidské stránce nesmírně poctivá. Pokud chcete kontakt, napište mi na carpe.diem001@seznam.cz . |