English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 31.8.2025
Svátek slaví Pavlína, zítra Linda a Samuel.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 31.8.2025
Svátek slaví Pavlína, zítra Linda a Samuel.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Pokladem není diamant ani zlato, ale to, co běhá po domě a dělá nepořádek.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Vyřeším snadno potíže, které mě sužují. ”

Myšlenky moudrých

Iuvenalis

Z čeho odvozujete privilegium a moc rodičů, když ačkoli jste starý člověk, děláte věci horší než vaše dítě?
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Vědma Noemi - zoufale hledám kontakt

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Vědma Noemi - zoufale hledám kontakt

Hledající
08.06.15
15:11
Reg. před 2016

Naléhavě sháním kontakt na paní Noemi, nevím, kde ji sehnat, už jsem zkusila všechno. Pracovala na placené lince pod tímto jménem a už tam nedělá. Moc mi pomohla a všechny její výklady seděly a plnily se. Když jsme spolu mluvily, cítila jsem i horko a brnění v těle. Dělala tarot a čínský i-t´ing, kromě toho, že se strefovala, taky mně vždycky povzbudila a uklidnila. Jestli ji někdo neznáte, prosímvás? Možná to mohla být její přezdívka, nevím, tak třeba ji náte pod jiným jménem, je ještě mladá, ale velice moudrá a velice krásná ( tehdy světlovláska ). Učila se prý to umění v Arábii a proto měla na profilové fotce takový červený šátek. Nevím ani, odkud byla. Já vím, že se podle těchto indícií těžko bude hledat, ale třeba k ní někdo chodíte a ty vodítka ( i-t´ing, šátek, blondýnka, Arábie ) by mohly pomoct. Budu vděčná za každý kontakt nebo radu, takovou kartářku totiž už jsem nepoznala.

Ano
19.09.15
22:09
Nereg.

IP: 88.100.59.*
Vím, o kom mluvíte, je výborná. Jestli ji znáte jen z placené linky, tak možná nevíte, že má delší objednací lhůty, s tím je nutné počítat. Ale co řekne, sedí, mám vyzkoušeno opakovaně, navíc je po lidské stránce nesmírně poctivá. Pokud chcete kontakt, napište mi na carpe.diem001@seznam.cz .

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)