English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 13.9.2024
Svátek slaví Lubor, zítra Radka.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 13.9.2024
Svátek slaví Lubor, zítra Radka.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

úmrtí tatínka v den mých narozenin

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

úmrtí tatínka v den mých narozenin

janavobo
16.08.22
17:08
Reg. před 2016

Dobrý den,
nedávno, na mé 49. narozeniny mi zemřel můj tatínek.
Ráda bych věděla zda toto něco pro mne znamená. Navíc jsem to cítila, že se tak stane, že tatínek umře v den mých narozenin.
Já dokonce v horoskopu měla na tento rok něco v tom smyslu, že musím přijmout dědictví otce... . tak nevím jak si to mám vysvětlit.
Když měla dcera 3. narozeniny, byl pohřeb její babičky(manželovi maminky), a den po svatbě dcery zemřel její dědeček (manželův tatínek)
Moc děkuji předem za odpověď
Jana

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)