English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Balzac

Účinek úderu nezávisí na tom, jak často a jakou silou udeříme, ale kam.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Ukřižování

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Ukřižování

LiTaj
04.09.10
23:14
Nereg.

IP: .*
Ahoj, zdálo se mi toto. Byla jsem přibita na kříž. nevím proč, ale visela jsem na kříži a hřeby jsem měla zaražné v dlaních. necítila jsem bolest, když mě přibíjeli, ale když mě vztyčili, tak jsem to živě vnímala. byl letn podvečer slunce zapadalo a jeho již slabá záře mě osvětlovala. bylo teplo, cítila jsem ho na kůži. vánek mi čechral vlasy. dívala sem se před sebe. viděla jsem pole, louky, hřiště na fotbal, viděla jsem krajinu v které jsem vyrostla.

vedle mě visel můj kamarád. a ten se nehodlal vzádt smrti jen tak. on se z toho kříže dostal sám. a tak jsem se rozhodla, že to taky dokážu. vší silou jsem zatlačila do levé ruky a protáhla jsem ten hřeb skrz ni. bolelo to. strašně moc to bolelo, ale ruka byla volná. uprostřed dlaně byla krvavá díra skrz niž se dalo dívat, ale byla svobodná. a pak ta pravá ruka nešla protáhnout. ta bolest byla strašná, a nakonec jsem škubla tak moc, až se mi dlaň na pravé ruce rotrhla. vykřikla jsem bolestí ale byla jsem volná. krev ze mě proudila a mě to bylo jedno. ta rána byla zlá. vypadala hrozně. rozšklebená, krvavá, lepilo to. a pak, jelikož jsem uvolnila ruce, tak jsem spadla dolu a visel jen za nohy. další bolest. ale naštěstí mě ten kamarád vysvobodil a já mohla pomalu a opatrně stanout na zemi.

všude jen krev, ale dokázala jsem chodit. došli jsme do jedné hospody. policajti nám byli v patách. hledali nás. byla jsem unavená a vyčerpaná. v té hospodě jsme se schovali a oni nás tam nenašli. nevím co se stalo s tím kamarádem, prostě zmizel, a já v té hospodě zůstala. a pak jsem se po nějaké době dívala na své ruce a byly tam ošklivé jizvy. pak jsem se probudila. znamená to něco?
mimochodem, to místo, kde jsem visela na kříži potkávám dnes a denně. chodím tamttudy pořád.
 
Maty
07.09.10
12:37
Nereg.

IP: .*
Ahoj LiTaj,
ve svém životě neumíš brát (levá ruka), ale už vůbec dávat (pravá ruka), Tvůj kamarád Ti ukazuje svým příkladem, abys v sobě objevila víc odvahy se v životě postavit různým situacím, a zároveň celý výjev je o tom, že se chováš podle vzoru, tedy bereš velký ohled na vše ostatní kolem (kamarád se vymanil z kříže, tak já taky, kamarád mě postavil na nohy). Jako bys měla v sobě policajty, kteří číhají na Tvou chybu (sebekontrola), aby Tě mohli potrestat. A Ty se svých chyb a následných trestů (o kterých jsi přesvědčena, že určitě přijdou) moc bojíš.
Závěr snu vyznívá optimisticky - Ty jsi samostatná, zbavena přemrštěné sebekontroly, jen na rukou zbyly jizvy jako vzpomínky na kdysi neutěšenou dobu. To místo, které tak důvěrně znáš a ve snu jsi zde byla ukřižována, Ti ve skutečnosti přinese onu změnu ve Tvém životě (změnu v přístupu k životu).
 
dracizena
21.09.10
18:24
Nereg.

IP: .*
Naservíroval se Ti jako na talíři jeden z mnoha prožitých minulých životů a to děj Tvé Duše. Je třeba si sny i vize uvědomit a očistit je aspoň modlitbou opakovaného slova Ámen+Ámen+Ámen... Půjdou Ti další sny které očísťuj a tím se uzdravuje i vnitřní tělo i mysl a to je prvopočáteční cesta do jasnozřivosti a komunikace se svým Duchem andělským a snovým... ***
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)