English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Martin

Často ubližujeme svým bližním nejvíce právě ve snaze neublížit jim.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Strach

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Strach

Linda
22.05.10
18:12
Reg. před 2016

mám takoví problém jsem ještě na základce no a má ze všeho strach třeba při zkoušení nebo se mě někdo na něco zeptá a já najednou nějak ztuhnu a nedokážu nic říct. třeba od 1 tř. jsme si měly něco třeba přinest např. krabici a já se hned bála že jsem donesla moc malou atp. a že se mi třeba boudou .právě i přitom zkoušení se bojí že řeknu něco špatně a budou se mi smát.a kvůli tomu mám částečně i špatné známky.
 
Maty
22.05.10
23:17
Nereg.

IP: .*
Lindo, podle všeho jsi na sebe moc přísná a nevěříš si. Zkus se více uvolnit a třeba každé ráno, když otevřeš oči, si říct : "Tak co mě dnes zajímavého a krásného čeká". Usměj se na sebe do zrcadla nebo řekni něco legračního. Když to hned nezvládneš, tak se o to alespoň pokus. Máš v sobě velké napětí a to Ti brání se soustředit na otázku, kterou dostaneš při zkoušení. Neboj, to půjde, když začneš očekávat hezký den, on se Ti nakonec ukáže. Držím palečky..
 
Tilly
23.05.10
10:47
Reg. před 2016

Ahoj Lindo tenhle problém trápí spoustu lidí, ale neboj časem se to podá. Snaž se nemyslet na to, že něco uděláš špatně. Tvoje vědomí ti pozvedne sebevědomí.
 
dracizana
23.05.10
11:58
Nereg.

IP: .*

Lindo, dej si do představy, že strach jsou bodláky přichycené na Tvém těle v barvě černé a v barvě bílé. Bílý strach nás zavčasu varuje, ale černý strach nás vykolejuje a víš proč? Protože si člověk má k těmto pomyslným bodlákům vizualizovat ještě, že je posetý bodláky barevnými, jako kytičkami. Tvoř si tuto vizi třech forem a v tomto trojúhelníku buď jakoby skovaná a uvidíš, že strach ve skutečnosti není strach nepřítelem, ale Andělem Strážným když člověk propojí stupně strachů a to je bílý + černý + barevný.Černý strach když necítí vedle sebe vibraci strach barevného, tak působí na nervovou soustavu ostře a člověka to vyvádí z míry. Těch černých bodláčků máš na sobě zbytečně dost a barevné bodláčky na Tobě nevidím a proto před spaním vždy poskakuj a tím ty černé ze sebe sklepávej asi jako sněhové vločky, nebo saze a nebo si lepiky pomyslně z těla sundej a ty barevné zase nandej. Hraj si s vizemi na zdraví. Je to jednoduché a je nutné aby sis těmito vizemi vyrovnávala svou SVATOU TĚLESNOU TROJICI a tím je ji vnitřní orgánové tělo/bílá/ + povrchové tělo/barevná/ + a aurické tělo /černá/….Cvič s krční páteří+oklepávej černé lepiky + omačkávej často kolena, jsou tam důležité akupresurní body které léčí strach. Určitě 3x týdně lez po kolenou aspoň 3 metry…držím Ti palce….ahoj…
 
Laburnum
28.05.10
22:54
Reg. před 2016

neviem... no ja by som to riesila tak,ze by som sa zdoverila niekomu, o kom viem,ze ma podrzi... .povedz tomu cloveku vsetko a ked aj prides zo skoly,tak mu povedz ako bolo... alebo mu aj rovno povedz,ze potrebujes podporu,mozno sa taky niekto najde
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Magická pečeť
Unikátní symbol, který vás posiluje v důležité životní rozhodnutí či mezní situaci. Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)