English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Sny s duchy

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Sny s duchy

Mina
15.10.18
15:33
Nereg.

IP: 88.103.74.*
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás neví,co by mohl můj sen znamenat. Zdálo se mi, že jsem byla v nějakém luxusním starším hotelu a když jsme se ptali na jeden dům bylo nám výslovně řečeno ať tam nechodíme,že tam straší, ale i tak jsme tak jsme tam šli a potkali jsme tam někoho, kdo to tam chtěl vykrást a chtěl nás zabít. Nějakým zázrakem jsme dokázali utéct a když jsem to říkala na hotelu zjistila jsem, že se to stalo před desítkami let a že jsem tam zemřela.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)