Dajda 31.07.20 10:38
| Prosím o výklad. Měla jsem živý sen o mrtvé mamince. Byla jsem za ní v krásném malém bytě, byl celý zařízený bíle. Bavila jsem se s ní, byla spokojená a pozitivní a ohromně jí to slušelo. Byla jsem udivená, jak se z toho všeho dostala a pustila jsem jí video, jak na tom byla špatně před více než 4 roky. Sen byl pozitivní plný porozumění a lásky. Je pravda, že jsem se o ní nedávno bavila s jejími kamarádkami. Děkuji. |
|
Konstantin 03.08.20 06:05 IP: 176.98.110.* | Pokut mluví snámi mrtví příbuzný je to zlé znamení.
Myslím že Vás maminka chtěla varovat před velkým nebezpečím.Jako třeba lupič,Který vás muže ohrozit na vašem zdraví. |
|
Dajda 06.08.20 22:17
| Děkuji Vám, ale tohle si nemyslím. Protože když se mi zjevila předtím naposledy, tak mě skutečně varovala před falešným člověkem, což se opravdu potvrdilo. Teď to bylo takové pozitivní a v klidu a já se po dlouhé době cítím psychicky vyrovnaná, takže po tom dlouhém období nezdarů a překážek už zase krásně spím a je mi opravdu lépe, takže věřím, že už to hrozné období skončilo. |
|
ka 08.08.20 10:41 IP: 77.48.49.* | Blahopřeji k příjemného setkání s maminkou ve snu. Věřím, že se ve snech jedná o setkávání s blízkými mimo naši běžnou známou realitu (anebo jen fantazie našeho mozku - kdo ví?). Před pár lety se mi též zdál se o tehdy zemřelé babičce, jak se spolu po 20 letech setkali s dědou (manželé téměř 40 let) a vypadali spokojeně a šťastně. Cítila jsem úlevu a nadšení z toho snu. Mám od té doby nezlomný pocit, že je vše jak má být a v pořádku.  |
|
Dajda 08.08.20 11:37
| Děkuji, tohle si myslím taky. Alespoň tomu věřím a je mi proto o hodně líp.  |
|
ka 08.08.20 12:02 IP: 77.48.49.* | To jsem moc ráda. V životě je nejdůležitější láska, víra a naděje.  |
|
Dracizena 11.08.20 22:22 IP: 178.255.168.* | Dajda... určitě si maminku odveď, ať se dostane do své bílé záře...  |
|
|
Dajda 13.08.20 19:41
| Pro dracizenu. Já ji nechala odvést po její smrti, protože nám stále courala po bytě. Vše potom skončilo a byl klid. Až teď po 4 letech od její smrti sei o ní zdá. Nově jsem ji viděla s její sestrou, která je taky mrtvá a popíjely víno a byly veselé. |
|