English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Černyševskij

Je nutno mít úctu ke svobodě člověka, s kterým žijeme.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Rozchod

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Rozchod

Tilly
01.05.10
19:39
Reg. před 2016

Ahoj, rozešla sem se s klukem, protože nám to neklapalo. Po rozchodu mě začal ignorovat, řekl mi i několik ošklivých věcí. Vím že sem si to zavinila sama, ale to není všechno. Teď se semnou někdy baví, někdy ne. Říká, že mě miluje potom zase ať táhnu. Strašně mě to bolí. Mám ho ráda a nevím co mám dělat. Měsíce po rozchodu se mi zdáli i noční můry a v každé má on hlavní roli. Jenomže semnou chodí do stejné třídy na gymnáziu, takže ho vídám a ta bolest se ještě prohlubuje. Skoušela sem se přejídat, ale to mi nepomohlo tak sem začala držet diety, cvičit, ale ani to nepomáhá. Říká se, že časem se všechno spraví , ale je to už 9 týdnů od rozchodu a já se cítím pořád stejně. Pomozte mi prosím
 
Tilly
01.05.10
21:06
Reg. před 2016

Spletla sem se je to 11 týdnů
 
xyza
02.05.10
11:29
Nereg.

IP: .*
Děvče pomoci si musíš sama. K lásce nedonutíš ani hrozbou ani prosbou.
 
pozorovatel
02.05.10
11:59
Nereg.

IP: .*
xyza

Pan bezďák je chvíli střízlivej a o moralistu a věštce s praxí - dva v jednom - není nouze.
 
Katarína
02.05.10
12:20
Reg. před 2016

Pozorovateli: Zatím to vypadá, že Ty jsi jedno v jednom, ale myslím, že to bude nějak i jinak. Dva anebo sto v jednom - proč ne? Třeba tisíc... ..
 
pozorovatel
02.05.10
19:03
Nereg.

IP: .*
Katarínko,

to nepatŕilo tobě, zlatíčko.
 
Katarína
02.05.10
19:18
Reg. před 2016

Pozorovateli: Já vím, zlatíčko! Jen diskutuji - přidala jsem, co mi z Tvého příspěvku "vycházelo". čau
 
xyza
02.05.10
20:11
Nereg.

IP: .*
Pozorovateli - opět mimo mísu. Měl si poradit a ne odpovídat na radu mou.

Děvče to neovlivníš tím, že budeš či nebudeš jíst. Zamilovaný člověk a zejména mladý se do tebe zamiluje bez ohledu jak vypadáš nebo se chováš. Je to daleko složitější a důvodů proč má člověk rád či nikoliv je bezpočet. Proto se netrap a koukej okolo sebe. Možná že kousek od tebe je zase dušička, která se trápí tím, že ty o něho nestojíš. Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Držím palce.
 
pozorovatel
02.05.10
22:21
Nereg.

IP: .*
xyza: všichni čo tě znají tě nemusí, prí zbytečně moc moralizuješ a někteří se ti raději vyhnou. Není to kritika rady, ale tebe. Jednou si bezďák, jednou radíš do lásky a jednou do věcí mezi nebem a zemí... To téma bezďák ti šlo nejlíp, tam jsi doma.
 
Katarína
02.05.10
23:08
Reg. před 2016

Pozorovateli: Ráda bych se od Tebe přiučila, pokud jsi odborníkem na správnou míru - já jí hledám velmi často a nejsem si jistá, jestli vůbec někde existuje. Anebo v něčem jiném - co myslíš Ty, v čem bys mohl poradit, v čem se vyznáš? Já vlastně v ničem. S čím máš zkušenosti Ty?
Tilly: Pokud jsem pochopila dobře, tak jsi rozchod iniciovala Ty. Jestliže je to takto, může to být příčinou chování kluka, jak to popisuješ. Cítí se zraněný, ponížený, a proto má potřebu Ti ubližovat - jinak možná ještě nedokáže reagovat. Není mi jasné, jak by Ti mohlo pomoci zkoušet přejídat se anebo držet dietu. Možná by jsi k tomu ještě mohla sdělit něco víc. Obecně si myslím, že by bylo dobré nějakým způsobem mezi vámi sjednat mír, vysvětlit si, co zůstalo nevysvětleno, aby skončilo vzájemné zraňování. Není mi jasné, čeho chceš vlastně dosáhnout - zda stojíš "pouze" o klidné další vztahy se spolužákem, anebo chceš s klukem chodit znova - třeba lituješ rozchodu. Možná si potřebuješ ujasnit, o co Ti vlastně jde. čau
 

pozorovatel
03.05.10
11:00
Nereg.

IP: .*
Katarínko:
Určite si to jednou vše povíme, pa, zatím se mej hezky, ozvu se včas.
 
Katarína
03.05.10
11:28
Reg. před 2016

Pozorovateli: My se známe? Zníš tajemně, nechápu, proč je potřeba zamlžovat. Já mám ráda jasno. Ty možná ne, což respektuji, ale v tom případě soráč... ..
 
xyza
03.05.10
11:42
Nereg.

IP: .*
Pozorovateli - ty jsi hvězda jasná. Nejsem bezdomovec, ale cítím s lidmi. Pokud jde o věci mezi nebem a zemí i o tom mám za léta svého života docela dost informací na které ty možná jen čekáš a ke kterým si nikdy nedostaneš.. Že se ti některé moje názory /možná všechny/ nelíbí, na tom není nic zvláštního. Lidé jsou různí. Někomu je dáno jinému ne. A protože ti na stránkách docela vadím, věř, že se zde budu objevovat . Ty nejsi nikdo jiný než ta-ten kdo píše pod 2 nicky. Jít do přímého zteče se bojíš, protože by někteří z věrných ti mohli odporovat.
 
pozorovatel
03.05.10
12:27
Nereg.

IP: .*
Katarína
ok

 
pozorovatel
03.05.10
12:30
Nereg.

IP: .*
xyzo jen tu buď, rád si tě přečtu, image asi nevylepšíš.
 
Tilly
03.05.10
15:33
Reg. před 2016

Ahoj Kataríno, chtěla jsi abych to více ujasnila. Já s tím klukem nemíním znovu chodit, chci abychom byli kamarádi ( bohužel to se nedaři). Co se týče toho přejídání a diet, tak to bylo kvuli depresi, protože mě to trápí. Děkuji zaradu ohledne toho, že si to mam ujasnit u sebe, to mi trochu otevrelo oci, díky tomu jsem z diet a prejidani presla na mandaly a jiné věci podobného typu. Velice mi to pomáhá. DÉKUJU ZA VŚECHNY RADY
 
Katarína
03.05.10
20:22
Reg. před 2016

Tilly: když Tě čtu dnes jinde - sny, usuzuji, že určitě zvládneš i svoje trable dobře, hledáš - a kdo hledá, vždy něco nachází a k cíli dojde, jen někdy to trvá, výsledek není hned. Je to i o sbírání zkušeností, je třeba počítat i s tím, že je něco za něco - často nás na cestě potkají i různé útrapy. Vydrž. Napadá mne ještě: pokud by se Ti povedlo uskutečnit s dotyčným klukem rozhovor, možná by bylo užitečné zkusit najít způsob, jak mu umožnit důstojný "odchod", zachovat si tvář - aby nemusel mít pocit poraženého, poníženého, bezcenného, zhrzeného. Možná on též bojuje s city tak, jako i Ty.
Připouštím, že je to velmi těžké, ale pokud chce člověk mír, neměl by nikdo odcházet jako poražený ani jako vítěz. Poté pak nemůže být žádný důvod na jakékoliv útoky.
Takto se mi to jeví teď z mého pohledu. Třeba se Ti to bude k něčemu. čau
 
Tilly
04.05.10
15:30
Reg. před 2016

Kataríno: Velice ti děkuji, na tom co říkáš něco bude. Bohužel se situace zase změnila a né k lepšímu, ale hodně mi teď pomáhá jedna kamarádka a taky ty, doufám, že to zvládnu. Připadáš mi jako velice vyrovnaná a milá osoba ( celkem ti to závidím ).
 
Katarína
04.05.10
20:53
Reg. před 2016

Tilly: Je to pouhý názor, jak se mi jeví Tvůj problém z mého pohledu - ovšem žádný pohled z jakékoliv strany nemůže být komplexní. Může být /ale i nemusí/ inspirací k zamyšlení se nad svou pozicí v situaci, které se člověk nachází - tudíž můžeš vidět i jiné možné řešení, které Tě momentálně třeba nenapadá. Výběr je pak na Tobě - rozhodnutí, co dál. Mnoho věcí v životě musí každý ustát sám - je nezastupitelný. Každý si "svou chřipku" nakonec "vyžere" osobně / i když dostane čajíček, pofoukáníčko na bebino, medicínku... / - a když chřipku zanedbá, komplikace si odskáče též sám, nezastupitelně.
No, to bylo nějak zeširoka. Tím jsem jen chtěla /znova/ říct: vydrž. Hledej. Vším se učíš, sbíráš zkušenosti, přinejhorším v další podobné situaci budeš vědět, s čím můžeš počítat, co může nastat a třeba budeš umět lépe předcházet nepříjemnostem = cenná zkušenost, jak jinak je možné k ní přijít, než na vlastní kůži?
Milá osoba - nevím, pro někoho ano, pro někoho ne - tak je to s každým z nás. S někým člověk "ladí", druhému leží v žaludku - přinejlepším... . Když je někdo pro všechny příjemný, je to podezřelé... ..
Vyrovnanost - hledá se věčně, nekonečně, bývá dočasná, ale určitě se o ní všichni snažíme. Každá - i chvilková - vyrovnanost, rovnováha /pokud vůbec existuje... / je něčím vykoupená. Aspoň u mne. Cena je veliká, cestou to často velmi zabolí. Ale myslím, že je to úplně v pořádku. Jen vydrž, bude líp.
 
Tilly
08.05.10
17:47
Reg. před 2016

Katarino: jednu chvíli sem si opravdu myslela, že bude líp a dokonce jsem na nej už skoro nemyslela. Bohužel se to zase vrátilo, ten pocit zoufalství. Zkusila jsem vymazat písničky, které mi ho připomínali i SMS od něj, ale některých se zbavit nedokážu. Nadával mi do děvky (ten srab mi to, ale nedokazal říct do očí) přitom sem se s ním nerozešla kvůli klukovi. Ta nadávka mě moc naštvala a tak sem se rozhodla na něj vykašlat. Jenomže teď se mu objevila na icq poznámka v níž je poslední věta: Jedinné co mohu říct je... .chybíš mi. Zmínila sem se, že ten kluk je vietnamec a je mu 16?? No, potřebovala sem to někomu říct. Tak ahojky
 
Katarína
08.05.10
18:51
Reg. před 2016

Tilly: Tak to je hodně složité. Pro toho kluka. Jeví se mi to takto /ber s rezervou, je to jen tak, jak to momentálně vidím, podrobněji to vidíš Ty sama/: Pokud se "vcítím" do mladého kluka Vietnamce /do určité míry, do hloubky ne, pouze podle vlastních zkušeností, které mohou zkreslovat/, má to určitě velmi těžké. Kořeny má někde v Tramtárii, je v cizí zemi / i kdyby se tady narodil, je cizinec/, z jiné kultury. Už to je břemeno. Pokud se rozhlédneš kolem sebe, jak jsou Vietnamci zaškatulkováni ve společnosti, tak uvidíš, v jaké "pozici" jsou u nás: pro mnohé pouze trhovci, vetřelci, cizinci, zaplavují místní trh svým zbožím /pro někoho podřadné kvality, pro někoho je jejich zboží spása atd./, ale v souhrnu jsou bráni jako nežádoucí element, "člověka" v nich možná vidí málokdo. "Tvůj" kluk to určitě cítí na každém kroku, možná to dostává "vyžrat" denně nějakým způsobem, který Ty třeba nemůžeš vnímat, nevidíš. Ale on to vnímá. Kromě toho: je mladý, každý v tomto věku hledá sám sebe. Možná chce být vnímán pouze jako člověk, nezávisle na svém původu - přesto je vnímán určitě spíš jako Vietnamec obecně. Možná Tvoje odmítnutí ho vzalo i na těchto citlivých strunách, zesíleně, je z toho nešťastný. Není všechno vždy tak, jak se jeví. Pokud Ti řekl něco ošklivého, nemusel to tak vůbec myslet doslova. Možná Ti nějak "vrací" svou bolest.
Možná by jsi si mohla ujasnit, co, kdo jsou pro Tebe Vietnamci, jaký vliv na Tvé postoje k nim mají postoje lidí z Tvého okolí a odjinud. Pokud dojdeš k tomu, že pro Tebe je tento kluk člověkem, nehledíc na to, odkud pochází, mohla by jsi mu to sdělit, "odkutálet" balvan, který má před sebou ve vztahu k Tobě. Určitě má svou hrdost, pokud je cizinec, má jí dvojnásob /musí "hájit" nejen sebe jako člověka, ale i svůj původ/. Mluvit, mluvit, mluvit, dialog, i kdyby byl bouřlivý - to je můj názor. Třeba se někdo sem přidá a napíše jiný pohled, přemýšlej, je to na Tobě. papa koťátko
 
Merit
08.05.10
20:07
Reg. před 2016

ahoj Tilly i vam ostatnim :-)
nevim zda ti napisu neco podstatnyho.. ale tak se mi neco vybavilo..
jsem cigna .. mozna o tom vic vim.. kdyz se sejdou dve ruzny vychovy, neco malo vic.. rozdil je treba v tom, ze nas uz nase maminka vedla "jinak".. ale dusi nepremazes.. ci ja nevim co to je..krev neni voda..
moji bratri.. to vis, holky se jim taky libily.. a kdyz jsem zacala vypadat uz jako "zenska", zkousela jsem co to s chlapama dela.. jeden z bratru (mam dva), byl a je jemny jako zena.. druhej je ranar od prirody a byval velkym a vyhlasenym milovnikem :-D.. vis, muzes mit deset deti a davat jim stejnej metr, kazdy bude jiny!! :-) ..
no a jednou jsem si schvalne vzala mnou zuzeny a uplne vypasovany rifle.. tehdy zadny elasticky nebyly.. a byla jsem jako "larva"... kdyz jsem chtela mit obeply veci, na moji vysku jsem musela mit velikost detskou a 150tku :-D.. takze mi z podtricka koukal pupik.. a prsa byla navolno.. co krok.. to pohupovani.. pevnych prsou na utlym tele .. inu.. ja se nesla jako pavice.. no a co se nestalo.. potkal me ten "jemny bratr".. nerekl nic.. az doma :-) a mamce.. "mami, videl jsem -jmeno- takhle chodit po vesnici nebude.. ".. druhej dosel domu a rekl rovnou mne.. "takhle chodit nebudes, kluci mi rekli, jak jsi sla po vesnici, chovas se jako kurva!!".. no tak jsem si to prubla.. a byla jsem moc rada, ze jsem nedostala pres usta :-D .. tohle by se u mych bilych vrstevnic stat nemohlo.. ony takhle smely chodit.. co rasa, to jiny postoj.. a vietnamci jsou prisne vedeni.. kdyz si vezmou bilou divku.. doma je za to nemaji radi.. rodice jim i dnes vybiraji partnery a moje kamaradka se s jednim schazela roky.. oni se milovali.. proste spolu nemohli bejt, vse probihalo tajne.. musel odjet domu a tam si vzal tu, co mu doma rodice vybrali.. nepomohl plac.. nic..
snazime se zapadnout.. a mivame z toho polamany kridla.. kdyz neco zvladneme.. casto je to "malo".. pardalovi skrvrny nevymazes.. je dulezity si s nim o tom promluvit.. u nich je to o poslusnosti.. zena je pod muzem.. i kdyby to doma bylo jinak.. venku je to tak.. chlap ma hlavni roli.. jak to budes chtit zmenit, nevim jak se na to budou divat jeho blizci..
ja sama jsem byla vdana nakej cas.. za bileho muze.. co jsem se naplakala, ze mi nerozumel.. skemrala jsem .. vychova byla jina.. naprosto rozdilna..
ja mela hlad a on mi daval napit?.. ano, voda je taky dulezita.. ale ja chtela jist.. nekdy nemuzu pochopit to, ze se lidi honej.. strasne moc se honej.. on zil dost praci, pristoupila jsem na to.. prace mi nevadi.. ale ja potrebuju i tu druhou stranu?.. jit si posedet, ci spis posedet s blizkyma doma.. pustit si krasnou muziku, udelat si nakou obycejnou vec k jidlu.. (kdyz nejsou prachy), udelat si kafe, caj.. koupit si dobrou limcu.. dat si proste pauzu.. pred nim jsem treba nemohla plakat u filmu.. vis jak me bolelo v krku? :-D to je sice malichernost.. ale ja nemohla otevrit srdce.. pustit to ze sebe ven.. pro me byl pozemskym bohem.. bylo mu to malo.. on zase potreboval "damu".. a to slovo mi nahani hruzu :-D ..
vis.. holt to probehlo.. jsou z toho hodny deti.. maji v sobe toho od nas obou dost.. jsou pracovity, milujici.. hledajici? :-).. nevim, zda jim vydrzi partnerstvi.. protoze jednou muzou zacit taky "mit hlad?".. a partner potom musi pospichat.. aby jim donesl "misu lasky".. staci jenom obejmout.. podat si ruce a jit ven.. cumet do oblohy.. opravdu muze casem dojit k problemum.. kdy to obe strany muzou vnimat uplne jinak.. jak to prirovnat?... kdyz ja vidim kvetinu?.. ja si k ni privonim a reknu.. "ach ta je uzasna a krasna a voni" a muj muz by rekl. "je to cervena ruze" a mozna by rekl i presnou odrudu.. to, ze voni by asi nevnimal.. a nebo by se o tom vubec nezminil..

vlozim ti sem link.. ;-) pochutnej si.. kamarad mi to i prelozil.. mnam :-)

diskografie.cz/deep-p urple/slaves-and-masters/ love-conquers-all/

snad jsem ti aspon neco nastinila.. pro predstavu.. resit musite vy dva.. vykaslete se na pismenka.. mas kameru? tak si dejte aspon to, jestli nemate odvahu a nejlepsi je se videt v realu a divat se vzajemne do oci.. to uz by jste museli bejt velci herci, aby vam neco uniklo.. uvidis reakce.. ;-) a on taky.. uvidi..
vis, nema to tu v cechach asi lehky.. ja si taky uzila svoje.. co ja se naprala ve skole :-).. i po venku.. dokonce i v dospelosti.. jsem se setkala ve skole s tim.. "kdo to mluvi s tou ucitelkou? ha.. to je ta cerna".. a bylo nam ke 30tce :-)..
na druhou stranu.. moje znama (bila) zaziva ze strany od vietnamcu taky peknou sodu.. chovaji se k ni v obchode docela dost tvrde.. pro ne ONA nic neznamena.. jsme fakt pitomci :-D..

mej se krasne..
 
Tilly
09.05.10
17:05
Reg. před 2016

katarina, merit : vaše příspěvky jsou opravdu zajímavé a děkuji vám za ně. Máte pravdu, nevím jak se asi cítí v jiné zemi. Jednou mi o tom vyprávěl, jak brečel, když z Vietnamu odlétal (byli mu 3). Na škole ho nikdo nebere jako jiného, naopak je celkem oblbený. Snad se najde příležitost, jak si s ním promluvit .
 
Merit
10.05.10
12:15
Reg. před 2016

Tilly to neni o pravde.. on ti muze rict uplne neco jinyho a taky bude mit pravdu..
ja uz jsem oproti tobe stara baba.. to vis, to se mi to tu keca.. po bitve je kazdej generalem.. a za Katarinku mluvit nemuzu..

jak to citis ty Tilly? co citi tvoje srdicko?.. co citi to jeho?..
papa :-)
 
Katarína
10.05.10
18:07
Reg. před 2016

Ano, tak jak píše Merit. Psala jsem z pozice, odkud jsem schopna to vidět - z určitého odstupu, z dálky, na základě pár informací, bez znalostí detailů. Někdy ale i ten pohled odjinud může přispět k tomu, aby člověk sám v sobě prozkoumal, jak to vlastně má. Inspirace k zamyšlení, uspořádání, ujasnění.
 
Tilly
12.05.10
10:53
Reg. před 2016

Můj problém je právě ten, že si pořádně nedokážu ujasnit co vlastně chci. Když už si myslím, že to vím, tak příjdu na to, že to vlastně nevím.Je to k smíchu, ale mě to přivádí akorát k pláči.
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)