English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 15.9.2025
Svátek slaví Jolana, zítra Ludmila.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 15.9.2025
Svátek slaví Jolana, zítra Ludmila.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
ztracena kočka06.09.25 / Neznamá v Starosti
Sny bez zvuku04.09.25 / Hermit v Sny
ztracena kočka04.09.25 / Hermit v Starosti
Kouzlo pro štěstí16.08.25 / EvaK v Kouzla a magie

Láska je, když tě s nikým nesrovnávají, protože vědí, že lepší než ty nikdo není a být nemůže.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Každá zrada se odrazí směrem ke svému strůjci. ”

Myšlenky moudrých

Rochefoucauld

Chyby lze vždy prominout, pokud máš sílu se k nim přiznat.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Prosím Poustevnici

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím Poustevnici

Lenka19
09.07.21
10:40
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Dobrý den, prosím o nahlédnutí... .. chci se zeptat jestli letos potkám známost na delší dobu, příp. kde.? A ještě takový dotaz zatím jen přemýšlím udělat si řidičák jenže si v tom moc nevěřím a také jsem tremista, co mi vychází? Udělala bych zkoušky a vše kolem? Lenka 19.1.1977 děkuji za odpověďi.

Poustevnice
11.07.21
11:43
Reg.17.7.21

Milá Lenko,
máte velmi pěkné karty, které říkají, že už během léta byste měla nějakého muže potkat, nespíše při letních aktivitách - chození venku, ježdění na kole, dovolené, apod. A že z toho bude oboustranná opětovaná láska.
Co se týče řidičáku, tak tady jsou karty skeptické - potvrzují vaši trému a vaši velikou - ale zbytečnou nedůvěru v sebe a své schopnosti. Přinejlepším to budou reparáty, dokud se neotrkáte, budou to nervy na pochodu, ale vezměte si to jako nejbližší úkol a ono to půjde.

Lenka19
11.07.21
11:52
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Děkuji moc a kouknete mi prosím ještě na práci? Mám nadále zůstat v této práci? Uvažovala jsem už i o změně,byla jsem na pohovoru a nevzali mě, protože bych musela dojizdet a nemám spojení a pracovní dobu mi upravit nechtějí. Mám se nadále pokoušet hledat nebo až pak když se prestehuji někam jinam?
A podle karet co to bude za muže?

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...
Kostky
Okamžik náhody rozhoduje o naší budoucnosti. Co vám napoví hozené kostky. Nová verze!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)